Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szekértábor

2021. május 16. 08:57 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim, igazából most nem hozzátok szólok, de egyrészt nem érdektelen elolvasnotok soraim, másrészt el kellene juttatni azokat a címzettekhez. A megvezetett, lebutított, megfélemlített, lefizetett hívők sem a királyi TV-n, sem a templomokban nem hallhatnak igaz szót!orban_nyugdijas_kezcsok_1.jpg

Tudjátok, drága nyulacskáim, meg van a véleményem az Istenről is! Nem értem, hogy hagyhatja papjainak azt a sok disznóságot, amit elkövetnek. Itt lenne már az ideje közéjük csapni! Tudatni kéne velük, reverendában nem illik más szekerét tolni, még pénzért sem, sőt, azért pláne nem!
A kisemmizett és vak Fideszt támogatókhoz szólok. Szólhatnék azokhoz is, akik érdekből támogatják a trottyost és bandáját, de hozzájuk szóljon majd a bíró meg a börtönőr! Ugye jól mondom nyulacskáim?
Fidesz hívők! Föl kéne már ébredni! Nem veszitek észre, hogy egyre nehezebb tolni a szekeret, amelyiket már alig húz valaki? Jól meg van rakva szajréval, nem túl tápláló krumplival a gyomrotokban, no meg a nyomorban, nem lesz egyszerű célba juttatni, pláne úgy, hogy nektek semmi nem esik le róla! A kocsis is egyre csak hízik, zsíros ülepe már fényesre kopott a bakon, ráadásul, ha nem vettétek volna észre, már régóta mocsárban dagonyáztok, mint a disznók! Az a cikornya, azt sem vettétek észre, hogy lejtőn lefelé megy a szekér, illetve nem megy! Mire vártok még?
Azt is észre kéne vennetek, hogy a szekértábor csak nő! Az új asszonyokat, az újonnan érkező NER-valagokat is ki kell stafírungolni. Gyerekek! Növekszik a család is, tudjátok, mindenkinek kell legalább egy palota! Hogy fogjátok bírni ezt a strapát?
Nyugdíjasok! Mikor veszitek már észre, hogy nem kelletek a trottyosnak? Csak koloncok vagytok a NER nyakán, csak azt várják, hogy feldobjátok a bakancsot. Jár nektek egészségügyi ellátás, csak nem jut! Ugyanez a helyzet a nyugdíjjal is. Tapsikoltok a 3%-os nyugdíjemelésnek, közben már a rezsit alig tudjátok kinyögni belőle, egészséges táplálkozásról, szórakozásról már nem is álmodhattok, illetve mégis, csak azt tehetitek! Az infláció ezalatt az egekben, de ti csak tűrtök, mint a barmok! Még kezet is csókoltok a kocsisnak. Nem szégyellitek magatokat?
Pedig van pénz, csak nem nektek! A trottyos bandita inkább stadionokat templomokat épít, és nem csak itthon! Ellopnak mindent, azt is ami nem mozdítható! Eladósították már az országot, unokáitok is nyögni fog alatta! Az ukrán nyugdíjasok buszokkal jönnek havonta, hogy felvegyék a több százezres nyugdíjakat, amiért ti dolgoztatok meg, de ti csak toljátok azt a flancos szekeret, megérdemlitek! Közben azért gondolkozzatok el azon, vajon gyerekeitek, unokáitok miért hagyják el az országot, a hazájukat, a családjaikat? 2010 óta már közel 300.000-en döntöttek úgy, hogy máshol keresnek megélhetést!
Munkavállalók! Van egy jó hírem. A kocsis meg van elégedve a béreitekkel. Gondolom jól megéltek a szándékosan alacsonyan tartott béretekből, hiszen a trottyos is azt mondta, hogy meg vagytok fizetve, nincs szükségetek európai minimálbérre sem. Ha megbetegszetek, már nem tudjátok tolni a trottyos szekerét, beállhattok a sorba, lehet, hogy sorra kerültök, lehet, hogy még a várólistára sem kerültök fel. Lehettek közmunkások, dolgozhattok a multiknak szarért, húgyért, vagy még azt sem, mert kocsisotok inkább olcsó vendégmunkásokat hoz be. Fontosabb neki a multik seggét nyalni, mint nektek munkát adni.
Segítségre se számítsatok! Vírus ide, vírus oda, ha nem Mészáros Lőrincnek hívnak benneteket, végetek van! Na, jó, esetleg még a Ráhelek megúszhatják.
Szekértolók! Nem veszitek észre, hogy a szekér, melyet oly vakon és ádázul toltok már megfeneklett? Nem nektek, a széltolóknak áll a világ! Mire vártok még, ostorra? Azt is megkaphatjátok! Futtatott bolondok vagytok! Na, nem arannyal futtatott, és nem is úgy, mint a kupakos, vagy a kakadu, vagy a pacalos! Ti csak arra vagytok trenírozva, hogy kiszolgáljátok a trottyost és bandáját.
Hát, csak hajrá, készítsétek a helyet a spájzban a krumplinak, jönnek a választások, lesz dögivel. Csak aztán ne panaszkodjatok, hogy többet érdemeltek! Ha magatokra nem, legalább gyerekeitekre, unokáitokra gondoljatok!
Gondolkodjatok! Ne hagyjátok, hogy aljas propagandával félrevezessenek benneteket! Jól nézzétek meg, kit tartotok hatalmon! Ki az, aki kiszúrja a szemeteket egy zsák krumplival. Egyszer úgyis megtudjátok! Fájdalmas lesz az ébredés! Nem lesz könnyű tükörbe, gyerekeitek szemébe nézni!
Ébresztő! Holnap már túl késő lesz!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4016560238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.05.17. 09:33:10

Nagyjából a 80-as évek közepe tájától az aktuális politikai elit folyamatosan lopja szét az országot, hol látványosabban hol kevésbé látványosan, hol csak saját zsebre, hol a külföldi gazdik zsebébe szórva a zsé nagy részét. Mi ebben az újdonság? Most majd vagy leváltják a tolvajbandát egy másik tolvajbandára vagy nem.

Behaton 2021.05.17. 15:37:48

Jaj de szeretnéd, hogy az általad lenézett és mélyen megvetett tapsifülesek a "ti" szekereteket tolnák.
Ez nem fog menni. Kénytelenek lesztek a látómezőn túli, eddig passzív nyulakat rávenni erre. Kemény munka, és ez sosem ment, sosem ízlett nektek. Bele kéne tanulni ebbe a nyúltartásba végre.
:)))

S. Baldrick 2021.05.18. 09:34:49

@midnight coder:" Mi ebben az újdonság?"

Például az, hogy nem tudsz olyan miniszterelnököt megnevezni (a jelenlegin kívül), akinek a hivatali ideje alatt a pereputtya ilyen sikeresen gazdagodott a közbeszerzésekből...
süti beállítások módosítása