Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Látók

2021. március 20. 07:58 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Nem tudom, figyeltétek-e, mostanában mindenki előre lát mindent. Bosszantott, hogy csak én nem! Tegnap aztán nagyon meglepődtem. Nagy hírem van drágáim! Nagy felfedezést tettem. Rájöttem, hogy én is látó vagyok. Nem is akármilyen! Egy igazi látó szürkenyúl! Mit szóltok? De ez még mind semmi! Nem csak előre látok, hanem visszafelé is! Na, ez már valami, ugye? Tudom, most kinevettek, visszafelé bárki láthat, de nincs igazatok.nostradamus-covid-19.jpg

Emlékezzetek csak, a rőzseszájú és harcostársai sem látnak hátrafelé. Már egyik sem látja MSZMP-s párttagkönyvét sem. A rőzseszájú, ha látná milyen aljasságokat követett el, milyen ocsmányságokat mondott az utóbbi években, már kifordult volna tőle a gyomra! Láthatná egyik másik, ahogy az apja, nagyapja Szálasit, Horthyt szolgálja, láthatnák 3/3-as, 3/2-es múltjukat, de nem, ezek a szemetek csak a pénzünket látják, saját zsebükben! Azt sem látják, hogy csak pár éve majmolják Istent, most is csak érdekből, előtte létezését is tagadták. Én még látom, mi volt pár évvel ezelőtt: "Csuhások! Térdre, imához!". Saját rovott múltjukat sem látják, nem még mást!
Itt van például a kupakos, nem jó példa, de itt van. Ő még szerencsés is, hogy nem lát visszafelé! Gondoljatok bele, mekkora nagy marhát kéne nézegetnie. Elég, ha csak a csengeri örökösnővel közös ügyét nézzük.
Van egy kormánytag, aki a koszos körméig sem lát, most mégis azt hiszi, hogy a jövőbe lát. Szerinte már csak néhány hét és lecseng a járvány. Bízik a tízparancsolatban, hátha egy-kettőt sikerül betartania belőle bűntársainak, és Isten megsegíti őket.
A trottyos is láthatná, miket mondott pár éve! Igaz, nem járna jól, párszor már szembe köphette volna magát, az biztos! „A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak” – mondta 274 €/Ft-nál 2008-ban. Most 367 €/Ft-nál járunk! Ha látna visszafelé, már rég le kellett volna mondania!
Nem lát ez semmit, se előre, se hátra! Mond mindenfélét, csak igazat nem.
Azt is mondta ez a nemzeti népnyomorító és népbutító pár héttel ezelőtt, előre látja, hogy baj lesz. Dehogy látta, az orvosa mondta neki, drága nyulacskáim! Figyelmeztette, nagy baj lesz, ha nem veszi be a gyógyszereit.
Na, és itt vannak a szélhámos celeborvosok, a celebsenkik is, még a fasorban sincsenek hozzám képest! Ezek mindent előre látnak, legalábbis ezt mondják. Most azzal jönnek, hogy látják a 3. hullám végét. Látják ők az..., nem, még azt sem! Én már hetekkel ezelőtt láttam azt is, mikor fog kezdődni, sőt, már a negyedik hullám kezdetét is látom! Nem beszélve az 5. hullámról! Már azt is látom, hogy mikor lesz vége, de nem mondom meg nekik!
De mégis, aranyos nyulacskáim, nektek elmondom mikor lesz vége a harmadik hullámnak. Tuti, hogy legkésőbb május végén nyitunk! Akkorra még az is meggyógyul, aki nem is volt beteg. Hála a magyar egészségügynek, ja nem! Ha a fene fenét, a vírus meg vírust eszik akkor is, a stadionoknak június elején nyitni kell, ez biztos! A vírus meg azt csinál, amit akar! Világosan látom!
Ha már így belejöttem, azt is megmondom nektek, drága testvéreim, mikor kezdődik a 4. hullám. Csak azért, hogy fel tudjatok készülni rá, meg azért is, hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek. Nincs kecmec, még ezeknek a nyomorultaknak az ostoba fejébe is belelátok! Nem azért mondom, de nem nagy élmény! Jól ki van velük cseszve!  Gógyit nem árulnak még a Louis Vuittonban sem. Na, szóval, aranyoskáim, október elején itt a 4. hullám!
Hát, így állunk, mindent látok, azt is, hogy ez a bűnbanda hamarosan kurva nagyot fog bukni! Egyetlen egy dolgot nem látok csak világosan, honnan a fészkes fenéből tudja ez a koronásfejű, hogy hullámokban kell támadnia, és mikor kezdődik, mikor végződik egy-egy hullám? Van azért egy sejtésem drága nyulacskáim! Lehet, hogy a koronás vírus összejátszik a korona nélkülivel! Az is lehet, ez utóbbi ütemezi a hullámokat. Így érthetővé válik az is, hogyan „láthatnak” ők előre! Miféle látók ők!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2916469576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.03.20. 09:34:56

Az hagyján, vannak már akik nem csak a harmadik hullám végét látják, de már a negyedik hullám elejét is! Ezzel a koronavírussal is csak a szörfösök járnak jól.

kunzoo 2021.03.20. 14:30:06

Nem is értem az ellenzéket. Idéznék valamit a régi Orbán beszédekből de nem mondanám meg hogy ez idézet volt. Aztán mikor valamelyik mameluk szidná őket ezért, akkor mondanám hogy hát ezt a főni mondta. Két három eset után óvatosabbak lennének, sose tzdhatnák nem e a főni régi önmagát szidják.
süti beállítások módosítása