Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Érdekrend

2021. március 16. 18:46 - Szürkenyúl

Aranyoskáim! Alig múlt el a ’48-as forradalom évfordulója, szerencsére az idén kevesebben ünnepeltették magukat érdemtelenül, de így is túl sokan voltak olyanok, akik neve méltatlanul került egy lapra Kossuthtal, Széchenyivel!160163207_2740789582848281_6614946761172707289_n.jpg


Arany drága nyulacskáim! A legújabb örömteli hírek szerint új, és egyben újszerű kitüntetések alapításán gondolkozik a kormány. Az ötletet a megnövekedett igények generálták. Az utóbbi években egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a kitüntetések java részét a csókosok, valamint azok kapják, akik otthon vannak a nyelvük alternatív használatában, azaz szeretnek és tudnak is nyalni.
A medálok egyik oldala csókolgatható, míg a másik nyalogatható lesz. A készítők szerint garantáltan csók és nyállálló kivitelben kerülnek kialakításra.
A tervek szerint lesz Orbán-díj, melynek már több fokozata is előkészítés alatt van. A kisebb érdemek elismerésére szánt medálon a miniszterelnök bal lába lesz látható, a közepes fokozatún a jobb keze, míg a legmagasabb kitüntetésen – meg ne ijedjetek! - az arcképe.
A Nyálcsorgató-díj odaítélésénél, a kiszivárgott hírek szerint, a gusztustalan alázatosság, valamint az álkereszténység fog a legnagyobb mértékben latba esni. Az érmén a miniszterelnök helyettesét lehet majd csókolgatni.
Szó van arról is, hogy az orvosok, külön a vírus elleni harcban végzett kimagasló munkájukért alapított, „Tiszta köröm” emlékérmet kapják, fizetés helyett. A medálon Kásler Miklós bal keze lesz látható, ínyenceknek koszos körömmel.
Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kapnak a fegyveres erők. Már a kórházakba is betették lábukat, az utcákon is felvették a harcot, jelenleg még nem tudni kik ellen. Ebből kifolyólag kikerülhetetlen egy katonai kitüntetés alapítása. Már körvonalazódik, hogy az érme egyik oldalán egy gulyáságyú lesz, a másik oldalán Németh Szilárd arcképe, ha ráfér az érmére. Ha nem, akkor csak a fele.
A kitüntetések tervezéséért felelős államtitkár, mert államtitkár nélkül már szarni sem lehet, elmondta, hogy az igazán elkötelezett hívők részére elképzelhető egyéb testrészek dombor, esetleg tompornyomása is.
Nagy előnye lenne annak, ha ezután nem Széchenyiről, Kossuthról lennének elnevezve a kitüntetések, ugyanis ebben az esetben nem kellene hallgatnunk ahogy szégyenükben forognak sírjukban.
Kedves nyulacskáim, egy dolog marad változatlan. A kitüntetéseket ezután sem érdem szerint fogják osztogatni, hanem azok fogják kapni, akik érdeklődnek utána, akik önös érdekből állnak a NER mellé. Ezért lesz a kitüntetések neve: érdekrend.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr616466866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása