Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kártyázzunk!

2021. február 18. 08:05 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Most egy fontos kérdéssel kezdem. Szerettek kártyázni? Jobb, ha minél hamarabb hozzászokunk a gondolathoz, hamarosan össznépi kártyacsata veszi kezdetét, meg veszi el a mi kedvünket is. A trottyos már korábban megmondta, hogy szeret kártyázni, most be is bizonyítja.
Már szervezik a Kártyaügyi Minisztériumot.tokfilko.jpg

A miniszter Tök Filkó lesz. Kedves testvéreim, nehogy megtévesszen benneteket a név, teljesen új kormánytagról van szó, a többi tökfilkó marad a helyén!
A tervezet szerint nem mindenkinek fognak lapot osztani, azonban a kártyát mindig a miniszterelnök fogja keverni. Nos, lássuk, hogyan is fog ez kinézni! Mi jól ki fogunk nézni, az biztos!
Lesz kaszinókártya, amivel este 8 óra után is lehet majd az utcán tartózkodni, valamint kaszinók látogatására is fel fogja jogosítani tulajdonosát.
Lesz nyugdíjas kártya is, de semmit nem fog érni, semmire nem fog feljogosítani. Cserében ehhez lehet majd a legnehezebben hozzájutni, mivel a nyugdíjkorhatár magasabb lesz, mint az átlagéletkor.
A közmunkáskártya Magyarországon - ezzel is megelőzzük Brüsszelt, sőt, az egész világot - alanyi jogon fog járni, viszont nem jár hozzá automatikusan közmunka. Van egy jó hír is ezzel kapcsolatban! Ezt a kártyát, hála kormányunknak, a tervek szerint örökölni is lehet majd!
Természetesen, mivel nagy igény mutatkozik rá, a pakli része lesz kétféle kolduskártya is. Az erősebb lappal 8 óra után is lehet majd koldulni. Ezt a kártyát csak kiváltságosok kaphatják, koldusbottal együtt lehet majd igényelni.
Szó van róla, mert mint tudjátok, kormányunk senkit nem hagy az út szélén, a hajléktalanok este nyolc után is tartózkodhassanak közterületeken. Az erre feljogosító kártyát mindenki személyesen veheti majd át, a lakhelyéhez legközelebbi kormányablakban.
Nyulacskáim! Nehogy hiányérzetünk legyen, lesz hazugságkártya is! Ezekhez csak kormánytagok, és propagandistáik juthatnak hozzá, ellenben használatuk kötelező lesz. Ez a kártya helyettesítheti majd az újságíróigazolványt is!
Nem hiányozhat a pakliból egy olyan kártya sem, melyért fizetni kell, de birtokosának semmi előnye nem származhat belőle. Hozzájutni vizeletminta leadásával és vérvétellel, valamint megfelelő eredmény birtokában lehet majd. Még nem eldöntött, hány keresztes minta lesz az elfogadott. Állítólag a református, és a katolikus egyház véleményét is ki fogják kérni. Ez a legismertebb tulajdonságú kártya típus! Hétköznapi életünk már most is e szerint működik. Sok mindenért fizetünk, anélkül, hogy bármi hasznunk lenne belőle.
Ajaj, drága nyulacskáim! Már hülyülök! A leglényegesebbet majdnem elfelejtettem.
Természetesen lesz Fidesz kártya is! Az lesz a Jolly Joker, a gazdája mindent visz. Ebben nincs semmi új, a fiúk ezt már begyakorolták kártya nélkül. Ennek érvényessége párthűséghez lesz kötve. Alacsony IQ-val soron kívül lehet hozzájutni.
Amint látjátok, ha nem vigyázunk, mindegyikőnk megkapja a maga kártyáját!
Azt hiszem eljött az ideje, hogy mi is felmutassunk egy kártyát! Egy piros lapot!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1916430656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.02.18. 17:58:10

Ennek se füle se farka nyuszika!

a nagy hohohorgász 2021.02.18. 19:49:34

Bezzeg Szlovákia elhasalt.... ki érti ezt.....

midnight coder 2021.02.18. 20:11:31

@Szürkenyúl: Mucika, tudod valamikor réges-régen, amikor az efféle humorosnak szánt írásokat úgynevezett írástudók követték el, egy ilyen szösszenet valahogy úgy nézett ki, hogy az illetõ behivatkozott valamiféle tényleges hírt, aztán ezt picit továbbvitte, karikírozta, lett a dolognak egy íve, aztán a dolog csúcspontja után volt valamiféle csattanó, egy poén. Ez viszont így csak nyúlbogyó szétkenve.

Persze lehet sejteni, hogy a védettséget igazoló kártyára gondolsz (amit vagy oltással lehet megszerezni, vagy ha átestél a bubón), csak ez azért ordas marhaság, mert egyrészt szerintem már van más európai ország is ahol van ilyen, másrészt dolgoznak az EU szintû hasonló jellegû kártyán is, csak mire ez utóbbi lép, addigra már kb. az összes tagország meg fogja csinálni a sajátját.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.02.18. 20:24:37

@midnight coder: MUCIKA! Erre a sok marhaságra kár volt időt fecsérelni!

midnight coder 2021.02.19. 09:53:57

@Szürkenyúl: Én is pont ezt mondtam az elején.
süti beállítások módosítása