Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Alapítvány

2021. január 09. 10:18 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Szeretett testvéreim! Komoly változások előtt az ország! Ezt a trottyos is megmondta. Már csak néhányat kell gazdátlanul aludnunk.


Amilyen ütemben haladnak a dolgok hamarosan minden, és mindenki, alapítványi tulajdonba kerül. Már lassan az összes főiskola és egyetem is alapítványi fenntartású. Matolcsy is nagy igyekezettel talicskázza alapítványokba a nemzeti vagyont, elősegítve ezzel az ország újjáalakulását.
Nyulacskáim! Jobb lesz, ha nagyon figyelünk, ha nem vigyázunk, hamarosan mi is, szőröstül-bőröstül, alapítványi tulajdonba kerülünk.
Kutyatulajdonosok! Ti sem menekülhettek! Fogy a köztulajdon, a narancsos fiúk egy-kettőre a kutyaólakra is ráteszik a kezüket! Nem kell már sok hozzá, hogy az utolsó kutyaól is alapítványi tulajdonba kerüljön.
Addig is, már elkezdődött, sok százmilliárd forint köt ki a befizetett adónkból az alapítványoknál, elvesztve köztulajdon jellegét.
József, a bádogos alkotmány buheráló, szerintem már keményen dolgozik, hamarosan kihirdetik a Magyar Közlönyben is Magyarország új államformáját:

Alapítványi Fenntartású Magántársaság

Magyarország új címere:

7387e15d1ab126864d89bb414f21cdc1.png

Drága testvérkéim, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem ilyen lovat akartam!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8616378162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása