Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Ajándék

2020. december 19. 13:16 - Szürkenyúl

Nyugodjatok meg aranyos drága nyulacskáim! Jó kezekben van az ország! Jó enyves kezekben! Semmi sem csúszhat ki országvezetőink keze közül.
Nekünk már különben sincs hozzá semmi közünk, a trottyos és bandája már a nevére íratta az egész országot, cakumpakk, hogy ezzel se legyen semmi gondunk. Ugye, milyen megnyugtató? Most, hogy már világraszóló fényes győzelmet arattak Európa felett is, meg minden és mindenki felett is, Magyarország felett is, éppen itt volt az ideje, hogy a Gazdaságvédelmi Alapból változatos, de a járványkezeléshez egyáltalán nem kapcsolódó célokra költsenek. Ez is egy kedves ajándék volt tőlük, így karácsonyhoz közeledve, nekünk, hű alattvalóknak! Nem köszönjük!narancs_2.jpg

Az ország kezd kilábalni a válságból. Már van Európában két ország is, amelyik szegényebb nálunk! Többen is kijelentették, hogy Magyarországon már nincs éhező gyerek. Van még bőven, így karácsony táján különösen szomorú ez, de kijelentették. Ez a lényeg!
Eladósították az országot 100 évre a felvett óriási összegű drága hitelekkel, eszement, felesleges, de legalább túlárazott beruházásokkal, mint a Budapest–Belgrád-vasútvonal, Paks-2, budai szuperkórház, sport- és infrastruktúra-beruházások, stb. Olyan tranzakciókkal, mint a Mátrai Erőmű visszavétele a pénztárostól négyszeres áron, az MNB által alapítványokba kimentett állami vagyon, ami elvesztette közpénz jellegét. Lehetne még sorolni hosszan!
Ezek után enyveskézenfekvő volt a budai várra is költeni végre! Orbán döntött: 73,6 milliárdból szépítik a miniszterelnöki iroda környékét. Mit mondhatnék erre drága nyulacskáim? Sok mindent, de azokat pont nem írhatom ide! Azt is írhatnám, hogy megajándékozta magát, meg persze azokat a lovagokat is, akik majd a munkákat elvégzik jól túlárazva, nem jószokás szerint. De nem írom, mert ez nem ajándék, hanem aljasság! Az egész nemzet semmibevétele! Azt is írhatnám, hazaárulás!
Ha már ajándéknál tartunk, itt van például, az nem mondható, hogy jó példa, de itt van, a Fidesz brüsszeli jól fizetett munkanélkülije, Deutsch Tamás. Ő aztán kapott ajándékot! Petőfi-díjjal tüntették ki. Petőfivel együtt egy egész nemzetet, a szabadságharcot, a szabadság eszményét is meggyalázták! Mit mondhatnék erre, kedveset szépet? Rohadjanak meg! Nem tudom van-e még ennél lejjebb, de az a sejtésem, van! Várom, illetve nem várom, de el fog jönni az ideje annak is, hogy József, a bádogos is jutalomban részesüljön. Nem vagyunk még mi, magyarok eléggé megalázva. Még csak Európa szégyene vagyunk, még csak az sajnálkozik, röhög rajtunk, utálkozik, aki ismeri az ország urait, a trottyossal az élen.
Na jó, tudom, nyakunkon a karácsony, próbáljuk meglátni a jót is, a szépet is!
Itt van például a Magyar Nemzeti Bank, Matolcsy játszótere. Ott mindenki közel félmilliós jutalmat kapott. Megdolgoztak érte, repeszt a magyar gazdaság, a forint szárnyal!
Irigylem most a pedagógusokat és óvodapedagógusokat is, vagyis nem, nekik már megjött az égből az angyal. Na, jó, nem az égből, nem is az angyal, körme is koszos, és nem is várták, de megjött. Hozott ajándékot is, meg nem is, ki is törölhetik vele, meg nem is. Nem akármilyen ajándékot kaptak, szó se róla! Az igaz, hogy nem mannát, hanem maszlagot, de azt legalább mennyeit! Azóta már szállóige, vagy ha úgy tetszik, szitok lengi be az oktatás borús egét: Ajándékozzon meg téged a Kásler Mikós!
„Köszönöm Önöknek, hogy az év minden napján a krisztusi parancsoktól vezérelve, kitartóan, alázattal, legjobb tudásuk szerint teljesítik küldetésüket a magyar oktatásért, a magyar ifjúságért!” – írta a nagy Őőőő, nem is tudom, hogy nevezzem. Ezzel a „köszönöm”-mel már bátran lehet dicsekedni. E mellé még kaphatnak 60%-os táppénzt is, ha sikerül elkapniuk a koronavírust. Ha bizonyítani tudják, hogy az iskolában kapták el, akkor jár a 100%. Ez azért már nem semmi! Ezt már oda lehet tenni a fa alá, sőt, akár az ablakba is kitehetik, nem foglal sok helyet!
Kaptunk azért mi mezei állampolgárok is, mondhatnám, kis mezei szürkenyulak is ajándékot!
Idáig rendben is volna, ezt szépen leírtam, de most fel kéne sorolnom, mik is azok. Most gondolom szurkoltok, ebből hogy jön ki a szürkenyúl. Hát kedves testvéreim, sehogy! Ezt elbaltáztam, illetve nem én, mert úgy illett volna, hogy a sokszáz milliárd elsikkasztott forint után az ország lakossága is kapjon valamit, de nem kapott! Illetve mégis, de azt, amit kapott, azt meg nem köszönjük meg!
Mindezek után legalább jókívánságaimat olvassátok! Kívánok Nektek nyulacskáim nagyon boldog új évet! Olyat, ami nem terhelt orbánokkal, matolcsykkal, rogánokkal, deutschokkal, szájerekkel, a fene enné meg, de sokan vannak, nem is folytatom tovább! Hányingerem van! Olyat, amiben érték az EMBER! Olyat, ami emberhez méltó! De ezért tennünk is kell! Mutassuk meg a világnak, hogy mi nem gyáva nyulak vagyunk, mi nem vagyunk egyenlőek kormányunkkal, mi vagyunk méltók Petőfihez, nem a hatalom bitorlói, mi vagyunk a jövő! Ehhez kívánok Nektek, nekünk, jó egészséget, kitartást!
Egy biztos, a Szürkenyúl veletek van!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2316350762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása