Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A főfelelős

2020. december 16. 11:39 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Szenzációs hírem van! Kiderült! Na, nem az időjárás. Kiderült, hogy megint magunkra maradtunk. Kiderült, hogy csak mi tehetünk mindenről. Kiderült, hogy csak magunkra számíthatunk. Ezt eddig is tudhattuk, de most kiderült. Kiderült, hogy a kormányt a koronavírussal kapcsolatban semmilyen felelősség nem terheli, legalábbis a minielnök szerint. Hoppá! Álljunk csak meg egy kis nyusszanásra! Nemrég még azt mondta, hogy mindenkit meggyógyítanak. Kiderült, hogy hazudott! Mint mindig!soros.jpg

Nemrég még vették a fürkészek a jó kínai lélegeztető gépeket mázsaszámra, legalább 16 ezret, nem sajnálták rá a pénzt sem, fizettek érte háromszor annyit, mint mások, biztos, ami biztos. Dicsekedtek vele úton, útfélen. Folyton azzal hencegtek, hogy mennyi védőfelszerelést vásároltak össze, igaz sokszázezer egészségügyi használatra alkalmatlant is. Sorozatban hozták a sokszor elhibázott rendeleteiket, ezek szerint mindenféle felelősség nélkül. A világ legokosabb operatív törzse irányítja a védekezést, a miniszterelnök vezetésével. Már bevetette a katonaságot, rendőrséget is, ahelyett hogy szakemberekre bízta volna! Legalább a vírussal egyeztettek volna, de nem! Az ostoba vírus meg köpött a hencegésükre, nem vette figyelembe az intézkedéseiket se. Na, de akkor ki a felelős, mert felelős mindig van?
Kizárásos alapon senki más nem lehet, csak a Soros! Esetleg szóba jöhet még a mindenkori ellenzék, és külön Gyurcsány is.
Ezek után javaslom alkotmányban is rögzíteni, hogy mindenért Soros a felelős. Akadályoztatás esetén Gyurcsány. Ezzel egycsapásra minden felesleges vita el lenne kerülhető. Oda kellene persze figyelni a módosításra, ne valami pipogya fogalmazza meg, és az öreg, halála után, ne legyen felelősségre vonható! Sőt, felhívom a jogalkotók figyelmét, hogy már születése előtt is elkövethetett bűncselekményeket Magyarország ellen! Egy ilyen elvetemült bűnöző ellen a törvény teljes szigorával kell fellépni. József, a bádogos és alkotmány buheráló nincs könnyű helyzetben, de oldott már meg keményebb feladatokat is.
Tudjátok, drága nyulacskáim, nálunk bárki szülhet gyereket, ez nincs alkotmányosan korlátozva, de mostantól anya csak nő lehet! Apa meg csak férfi. Nem tudom mi lesz a következő feladata a bádogosnak, talán az lesz a tákolmányba vésve, hogy miniszterelnök csak Orbán Viktor lehet, ha férfi, ha nem.
Ha legközelebb mégis hozzányúlnak ehhez a gránitszilárdságú szégyenhez, javaslom a keresztény, konzervatív értékeket kőbe vésni, máshol úgysem találkozhatunk velük a kormány háza táján! Aggódom egy kicsit, honnan tudja majd a fő tákolmányőr, mik azok?
Visszatérve a főfelelősre, figyelik már régóta az öreget, most az is kiderült, hogy a járvány alatt is 3-szor annyit költött sportra, mint az egészségügyre.
A legújabb felmérés szerint a kórházakat is Soros György nem újította fel, azért vannak legatyásodva.
Egy árva buznyákot, vagy hogy stílszerű legyek, egy csepp lóvét sem adott Orbán sportakadémiájának sportszállójára sem, ezért a magyar adófizetők pénzéből kellett átutalni több, mint 10 milliárd forintot.
Egy ujjamon meg tudom számolni hány futballstadiont épített Magyarországon. Helyette nekünk kellett mind megépíteni, ahelyett, hogy a vírus elleni védekezésre költöttünk volna!
Már javában fickándozott a koronavírus, mikor nekünk még mindig templomokat kellett építeni, hogy megvédjük tőle, meg persze Sorostól magunkat! Nem segített rajtunk az Isten sem.
Magyarország lett a harmadik legszegényebb ország az EU-ban. Ugye most már világos, hogy ebben is benne van a keze. Kétség nem férhet hozzá!
Konok egy ember, az biztos. Nagyon kipécézte magának Magyarországot, nagyon pikkel ránk, pedig egy ideig semmi baj nem volt. Még taníttatta is, pénzzel is tömte mostani vádlóit. Ő nem aprózta el, nem egy kígyót melengetett a keblén, hanem egy egész rablóbandát. Vesztére! Most aztán megnézheti magát! Annyi bűnt, amit rákentek, egy hadseregnyi mosómedve nem mos le róla, ezer év alatt sem!
Azt nem értem én kedves nyulacskáim, de hát hogyan is érthetném, hiszen én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, ha valaki annyi bűnt elkövetett, mint – a kormány szerint – Soros, miért nem adnak ki ellene körözést, elfogatóparancsot? Nem lenne nehéz elfogni, hiszen, a trottyos szerint, mindenhol ott van! Ott is ott van, ahol nincs ott!
Tudom én mi ezzel a baj! Nálunk nem szokás a felelősöket elfogni, ráadásul, ha elfognák, akkor nem lehetne többet ráfogni semmit.
Lehet, hogy még imádkoznak is az egészségéért, azért kell az a rahedli templom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4516345018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása