Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kockafejű

2020. szeptember 29. 16:59 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Vigyázzatok magatokra! Nehéz idők járnak felénk, még a biliben is vihar van.
A mi kis trottyosunk megsértődött, mert az Európai Bizottság alelnöke, Věra Jourová csúnyát mondott róla. El is szaladt durcásan Ursulához panaszkodni, jól beárulta, miket mondott róla Věra.orban_2.jpg

Na, de tényleg, honnan is veszi a bátorságot, hogy politikus létére igazat mond? Én meg is értem miniszterelnökünket. Ez tényleg felháborító! Mi, szürkenyulak sem vagyunk ehhez itthon hozzászokva. Képes volt azt mondani, hogy Orbán nem illiberális demokráciát épít Magyarországon, hanem csak "ill democracy"-t, vagyis beteg demokráciát.
Viktorka kerek-perec megmondta Ursulának, hogy Magyarországot és a magyar embereket sértő kijelentései miatt ezentúl szóba sem áll Věrával. Na, de álljon már meg a fáklyás menyét! Hát akkor nem is országunkat, és nem is bennünket magyarokat szólt le ez a Věra. Csak a mi drága jó diktátorunkat. Főleg drága, de ebbe most ne menjünk bele!
Nem azért mondom, de nem lennék most szívesen Ursula helyében. Mit mondjon a mi diktátorunknak? Nincs is neked kockafejed, kisfiam? Vagy mit? Menjél haza Viktorka, játssz tovább a diktátor pajtásaiddal? Vagy menj haza, játssz a kisvasutaddal, más úgysem játszik vele? 
Fel vagyok háborodva! Kikérem magamnak, hogy a nevemben szaladgáljon árulkodni! Engem, és a magyar népet sem sértette meg a Věra! Orbánról mondta, hogy beteg demokráciát épít, nem rólam. Ja, beteg milyen demokráciát építsen? Én még egyetlen egy beteg demokráciát sem építettem! Nem olyan családból származom!
Egyébként, nekünk kellene már erőteljesen érzékeltetni vele, mi is az a demokrácia. Ne legyen kedve Brüsszelbe szaladgálni. Például, jól el kéne zavarni! Na, nem Brüsszelbe, és nem is melegebb éghajlatra, hanem inkább hűvősre!
Azt is mondta még Věra, hogy a vírust kell elpusztítani, nem a demokráciát. Milyen igaza van ennek a csajnak! Nem tudom kire gondolt, de volna egy-két tippem! Az egyik úgy issza a pálinkát, mint a vizet. Tudja mitől döglik a légy, meg a vírus. Bezzeg nekünk meg a krumplit kínálgatja! Nem sül le a pofájáról a bőr! Tudnak ezek élni, az biztos! Úgy veszik a földeket, palotákat, tavakat, gyárakat, mint más a levegőt. A mi pénzünkön! A demokrácia meg nem kell nekik. Értem én. Mit is csinálna egy ilyen törpe diktátor a demokráciával? Eleve nem fér össze a kettő. Hogyan is mondhatta volna Věrocska, hogy Viktorka egészséges demokráciát épít? Nem vitás, ez a kockafejű diktatúrát épít, amíg hagyjuk!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9716220176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobaszopiatej 2020.09.29. 19:08:20

Öröm nézni ahogyan pofozzák ezt a paprikajancsit kifelé az EU-ból.

midnight coder 2020.09.30. 10:18:46

Már nem emlékszem, Gyurcsány mit is mondott, amikor a szlovák neonácik megmondták hogy mi is ő, és hogy mekkora ? És hogy ez az előtt vagy után volt, hogy megerősítették annak a Benesi-féle dekrétumnak a hatályát, ami pont úgy faji-származási alapon különbözteti meg a polgárokat mint a mi zsidótörvényeink ? És aminek persze a demokráciát olyan nagyon féltő EU-ban az égvilágon semmiféle következménye nem volt.
süti beállítások módosítása