Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kolbászfesztivál

2020. szeptember 23. 14:45 - Szürkenyúl

Nyugi van nyulacskáim! Még nem daráltak be! Egy szürkenyúlból sosem lesz kolbász! Hamarabb lesz egy birkából.
Tegnap azt olvastam, hogy már megint erősnek érzi magát a trottyos bandita. Már megint harcolni akar. Ennek ez a becsípődése. Úgy látszik Grazban sem tudták kikezelni. Nagy ütközetre készül. Ki akar lovagolni a budai várból egyenesen a választási csatatérre. Kolbászokkal akar hadakozni, amik be vannak töltve és meg vannak darálva. Ez megbolondult!orban_viktor_kolbaszbol_a_kerites.jpg


A Magyar Nemzetben kiáltotta világgá félelmeit. Rendesen be van tojva, az látszik! Én meg is értem. Annyi szajréval a hátam mögött én sem lennék nyugodt!
Fegyverbe szólította övéit, csatasorba állítja seregeit a gonoszok ellen. Már felszólította őket, szedelőzködjenek. Képzelt ellensége van annyi, amennyit csak akar. Erről szól az élete.
Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfronttal riogatja nyáját. Kihalás fenyegeti a határmenti rókákat, mert a migránsokért felelős Bakondi minden rókalyukat elfoglal, bizonygatva megfélemlített, lebutított szavazóinak, hogy jönnek a migránsok. Még a vírus is neki dolgozik! Azt mondja ez a félig nótás, hogy 2022 tavaszán választás lesz, addig védekezés. Megrendelte, jön a vírus 3., ha kell a 4. hulláma is. Ha még ez sem volna elég, még a gonosz Brüsszel is megtámadta az országot! A minden bokorban megbúvó libernyákokról már nem is beszélve!
Kormányozni nem tud, helyette harcol képzelt ellenséggel. Ha tudna kormányozni, akkor nem lenne 360 Ft felett az euró, Európában nem nálunk lenne legmagasabb az infláció, nem lenne lerohadva az egészségügy, az oktatás nem lenne szétverve! Már hosszú évek óta csak a vagyonszerzésre figyel, kormányzásról szó sincs! Ezt bizonyítja az is, hogy aki teheti, menekül az országból! Mi nem világos?
Ki a felelős? Nem csak Orbán, azok is, akik vagy zsíros koncért, vagy félelemből, vagy vakságból, vagy néhány kiló krumpliért rá szavaznak. Azok is, akik környezetében hallgatnak, nem merik neki elmondani, hogy elég volt a lopásból, elég volt a tehetségtelen talpnyalók uralmából, elég volt az urizálásból, elég volt az EU-s pénzek elherdálásából, lenyúlásából, elég volt a mérhetetlen korrupcióból, elég volt a stadionokból, elég volt a labdarúgásba ömlő TAO pénzekből, elég volt az egyházak kitöméséből, elég volt a kultúra leigázásából, elég volt Matolcsy ámokfutásából! Azt is megmondhatná már neki valaki, hogy a legnagyobb ellensége saját maga! Persze vigyázni kell ezzel, mert még képes lenne saját magára is támadni.
Szánalmas egy figura! Aki már csak az ellenfeleit tudja gyalázni az már az útja végén jár! Magához akarja lehúzni ellenségeit, mert felemelkedni már nem tud hozzájuk! Történelemből tudhatjuk, aki ellenfeleit lebecsülte az mindig rajta vesztett, de ez már legyen az ő problémája.
Európa bohócának, Európa szégyenének, az ország kirablójának, a haza elárulójának befellegzett!
Szerinte „a magyar ellenzék olyan, mint a kolbász, hiszen be van töltve és meg van darálva.”
Az a baj ezzel az ostoba kijelentéssel, hogy a megfélemlített, félrevezetett, lekrumplizott szavazóin kívül mindenkit megsértett. Ez lesz a veszte! Ez a kolbász meg fogja feküdni a bendőjét! A buta és gyáva seggnyalói sem fogják megvédeni! Szép lassan mindenki el fogja hagyni, mint patkányok a süllyedő hajót!
Az lesz az  igazi kolbászfesztivál!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9116211490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.09.23. 14:58:52

"Még nem daráltak be! Egy szürkenyúlból sosem lesz kolbász!"
:)

"csatasorba állítja seregeit a gonoszok ellen."
Havas Jon=varjú~holló=Mátyás!

Nyákoldó és citromos tea.

2020.09.23. 15:00:51

"lekrumplizott" Lol xD
Hogy te mekkora állat, öö szürkenyuszi vagy!
süti beállítások módosítása