Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Vak-cina

2020. szeptember 10. 07:23 - Szürkenyúl

Azért ez nem semmi! Nem elég, hogy rövid idő alatt, egyesek szerint, az ország leggazdagabb embere tudott lenni, még feltaláló is. Feltalálta magát, meg a koronavírus ellenszerét. Most már csak a vírusnak kéne szólni! Ahogy látom, ez sem jelenthet problémát.


Ez a második hullámú koronavírus már nagyon intelligens, ezzel lehet beszélni! Nem tudtátok? Pedig így van, ez a Kósánál is világosabb. Miniszterelnökünk különösen jó viszonyt ápol vele. Vírus a vírussal jól megérti egymást, gondolom. Nem vettétek még észre? Figyeljetek! Már tavasszal megmondta, hogy szeptemberben jön újra a vírus. És tényleg! Honnan tudhatta volna ilyen pontosan? Szerintem ezt nem is a vírus döntötte el, hogy szeptemberben jön, hanem a trottyos mondta neki, hogy ekkor jöjjön! Azt is elintézte, hogy a V4-ek országaiból jövőket hagyja békén. Így is lett. Az onnan jövők nem hoznak vírust hozzánk. Szerintem azért is ő szólt, hogy most már inkább a fiatalokat támadják. És tessék!
Ezek a rohadékok újabban már a friss húsokat komálják. A tavaszi járványhullám alatt a betegek átlagéletkora 67 év volt, a mostani, őszi hullám alatt viszont 26 év. Nem én találtam ki! A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi főosztályvezetője árulta el péntek reggel. Mégpedig a közszolgálati kanálison! Akkor meg csak igaz lehet, nem?
Na, de ami a lényeg, a nagy találmány! A vírus elleni védekezés, mit védekezés, a támadás!
Nem fogjátok elhinni! Az Orbán kormány már korábban feltalálta, csak még akkor nem tudta!
Kényelmesen ültök? Kapaszkodjatok meg!
Íme:
Mindenki folytasson valamilyen gazdasági célú tevékenységet. A lényeg, hogy igazolás legyen róla a zsebben, mert az intelligens vírus majd elolvassa, és eltakarodik. Az oltás nélküli vakcina! Ez már döfi!
Na, ugye, hogy erre nem gondoltatok? Megint a munka menthet meg bennünket! A fene egye meg! Már megint dolgozni kell! Mert minden gazdasági tevékenység munkával jár. Huhú, de nagy marhaságot írtam! Bocsánat! Nem minden, sőt, a jól jövedelmezőek nem járnak csak legfeljebb mások munkájával.
Szóval a gazdasági célú tevékenység menthet meg bennünket, legalábbis egyeseket!
Azt mondják, az se rossz, ha valaki szarvasokat jön gyilkolászni az országba, hiszen az is gazdasági célú tevékenység.
Ha esetleg a vej, vagy a magyar cukkerberg szállodáiban száll meg, az dupla haszon!
Az is jó ellenszer a vírus ellen, ha valaki focimeccsre megy, vagy jön az országba! Tuti, hogy nem fog találkozni koronavírussal, sőt nem is fog hozni. Honnan tudom? Ne vicceljetek, ezt még egy kis szürkenyúl is tudhatja! Hallottatok már olyat, hogy egy néző is elkapott volna koronavírust a lelátón? Ugye, hogy nem? Pedig a messze földön híres magyar királyi média mindenről beszámol, és csak az igazat mondja. Vagy nem? Egy híradóban sem hallottam ilyet. Azt se felejtsük el, hogy aki kimegy egy futballmérkőzésre az közben gazdasági tevékenységet is folytat, és ezt tudja a vírus is, mert intelligens.
Én csak azt nem értem a kis szürkenyúl agyammal, hogy ez a nyomorék vírus miért támadja meg azokat a kisembereket, akik dolgozni mennek, vagy bevásárolni? Ezek nem gazdasági tevékenységek? Lehet, hogy félreértettem valamit? Nem gazdasági, hanem gazdagsági tevékenység a fontos? Lehet, hogy a megfelelő helyen kiállított igazolás hiányzik a zsebekből?
A főnök pedig megmondta, állig fel vagyunk fegyverkezve. Csak azt nem mondta meg senki, hogy támadunk, vagy védekezünk. Bár, ahogy a kormány költekezését, fegyvervásárlásait nézem, vagy föltett szándékkal és kézzel megadjuk magunkat, vagy tigris tankokkal fogunk támadni, esetleg teherszállító repülővel, vagy nemzeti konzultációval! Ez utóbbi a legveszélyesebb fegyverünk! El ne mondjátok a vírusnak!
Az sem világos előttem, ha a mi trottyosunk olyan jó viszonyban van a vírussal, már pedig jóban van, az látszik, hiszen legtöbbször még maszkot sem hord, miért nem intézi el, hogy békén hagyjon bennünket, szegény magyarokat?
Lehet, hogy csak itthon nagy a szája, a vírus előtt meg hallgat, mint aki Brüsszelben?
Vak ez a vírus, én mondom, és nem is annyira intelligens! Ha nem az lenne tudná kit kell eltenni láb alól! Legalább annyira vak, mint a trottyos vakcinája.
Vak vezet világtalant!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6916195538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.09.10. 12:39:04

Mondjuk ehelyett a rakás hülyeség helyett érdekesebb lett volna Pl. egy statisztika, hogy máshol hogy áll a helyzet. Pl. hogy máshol is van-e olyan tendencia hogy a vírus a fiatalokat jobban támadja, illetve hogy a környező országokban hogy alakult a fertőzöttség a nyárihoz képest.
Ha itt van eltérés, akkor az már esetleg érdekesebb lehet a magyar mérési módszerek megítélésében.

De ez a két oldal macskahányás amit itt az alkotó elkövetett egy nagy nulla. Ezért nem jár bögre.

gyurcimanó 2020.09.13. 21:57:22

@midnight coder: ha nem látja az anomáliákat,akkor az ön készülékében van a hiba.
süti beállítások módosítása