Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Dicsekedjünk!

2020. május 19. 15:23 - Szürkenyúl

Hol élünk?

Ígéretek földjén!
Annyi mindent megígértek már nekünk, hogy most már teljesen nyugodtak lehetünk, több ígéretre már nincs szükségünk. El vagyunk látva évtizedekre.



Korlátlan lehetőségek hazájában!
Fel a fejjel! Mindenkiből lehet közmunkás, katona, kórházból kirúgott beteg, hajléktalan, halálba kívánt nyugdíjas,  rabszolga, de akár munkanélküli is! Választhatunk!

Rabszolgatartó társadalomban!
Olyan országban, ahová repülővel hozzák az újkori rabszolgákat a világ minden tájáról, nehogy bennünket kelljen alacsony bérrel megalázni. Ami a legszebb, még saját (már akié!) kormányunk is segédkezik ebben.

Üres stadionok országában!
Megelőztük a világot! Nem kell a koronavírus miatt kiürítenünk stadionjainkat. Megtették ezt már a focistáink.
Büszkék lehetünk, hogy a mi adóinkból épült, épül a legtöbb stadion a világon. Még a fenntartói is mi vagyunk, és még birkák sem legelnek bennük! Bár, lehet, hogy jobb lenne, ha az összes birka ott legelne, bégetne.

Labdarúgók hazájában!
Az ország lakosságához mérve, százalékosan, de a németekhez nézve még darabra is, nálunk van a legtöbb fizetett labdarúgó!
A világon egyedülállóan csak nálunk van adókedvezménye a focistáknak! Ezért még focizni se kell tudni. S ez még mind semmi! A bérüket is mi fizetjük a TAO-n keresztül! Gazdagok vagyunk!

Közmunkások hazájában! Közmunkaalapú társadalomban.
Ezt csinálja utánunk valaki! A közmunkásoknak már szakszervezetük is van! A baj csak az, hogy a bérüket az állam, azaz mi, állampolgárok fizetjük.

Kína, és Oroszország gyarmatán!
Eldicsekedhetünk, hogy a miniszterelnök „barátja” építheti a világ legdrágább, és legfölöslegesebb vasútját. Nekünk lesz a legdrágább atomerőművünk, még ha nincs rá szükség, akkor is. Nekünk van a legtöbb használhatatlan lélegeztetőgépünk.
Úgy eladósodtunk már nekik, hogy dédunokáinknak is lesz munkájuk, nekik fognak dolgozni!

Ukrán nyugdíjasokat is eltartani képes országban!
Ezeknek a drágajó nyugdíjasoknak több nyugdíjuk van, mint az itt élőknek, akik még nyugdíjjárulékot is fizettek. Lehet, hogy fel kéne vennünk az ukrán állampolgárságot?

Cirkusz és kenyér, ja, nem, csak cirkusz országában!
A mi császárunk csak cirkuszt ad nemünk, azt is a saját pénzünkből kapjuk!
Európa legdrágább, tízmilliárd forintba kerülő tűzijátékával ünnepelhetjük, hogy nincs mit ünnepelnünk.

Ellopott tó országában!
Nálunk még egy komplett tavat is el lehet lopni. Van tavunk, csak Lőrinc barát, és a vej nevén!

Bátor miniszterelnök országában!
Évek óta bátran szidja azt az Európai Uniót, melynek tagja vagyunk, s amelyik több száz milliárd eurót ad nekünk évente. Sőt, ennek egy részét még bátran el is korrumpálják.
Legutoljára például az EU legbátrabb miniszterelnöke bátran elbujt Judit asszony szoknyája mögé, ahelyett, hogy bátor utcai harcosként szembe nézett volna az őt bírálókkal.

Üres kórházi ágyak országában!
Több üres kórházi ágyunk van, mint koronavírusunk. Egészséges nép a magyar, csak néhányan ebbe halnak bele.
A helyzet csak átmeneti! Hamarosan átveszi a belügyminiszter az egészségügy irányítását! Gondolom először kiszőkíti, majd átvilágítja. Az orvosokat és a tízparancsolatot rendőrök váltják, parancsra kell majd gyógyulni. Rend a lelke mindennek! Mutasson valaki olyan országot, ahol a katonákat rendőrök váltják a kórházak élén.

Templomok országában!
Évek óta folyik az egyházak kényeztetése adóforintjainkból! Jóval többet költünk templomokra, mint az egyházak maguk. Több templom épült, mint iskola. Mindenben hiszünk, mindent elhiszünk, csak az igazságot nem.

Szuper honvédelemmel rendelkező országban!
Országunkban még a termelő üzemekbe, a kórházakba, az idősek otthonába is jut katona! Hamarosan több katonánk lesz, mint lakosunk!

Ellenzéki nőket gyalázó parlamenti elnök országában!

Óriásplakátok, nemzeti konzultációk országában!
Mi, gazdag magyarok költünk legtöbbet a világon kormányunk népszerűsítésére, akaratunk ellenére.

Csak egy kérdésem van: ilyen országban akartuk élni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6715706900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása