Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nézők nélkül

2020. május 01. 15:16 - Szürkenyúl

Hurrá! Újraindulnak a labdarúgó bajnokságok, nézők nélkül. Nyugaton most azt hiszik, hogy feltalálták a spanyolviaszt. Tévednek! Már nem először! Nálunk már évek óta számot tevő nézők nélkül folyik a bajnokság. Jöhetnek hozzánk tanulni.


Végre egy jó döntés! Ez a jövő! Sokkal jobb így mindenkinek. Gondoljunk csak bele, számtalan előnye van. Nem kell igazodni a nézőkhöz, bármikor meg lehet rendezni a meccseket, nem kell stadion sem, világítás sem, elég egy megfelelő méretű füves terület. Sokkal nyugodtabb körülmények között lehet játszani. Nem lesz, aki szidja a játékosokat, de még a bírókat sem. Nem kell bosszankodnunk egy-egy kimaradt gólhelyzet miatt. Nem kellenek kopasz biztonsági őrök sem. Nagyon olcsó lehetne, de gondolom mi, akik eddig sem jártunk ki mérkőzésekre, nem fogunk jobban járni. A trottyos aranylábúit ezután is meg kell fizetnünk.
Most aztán nincs mese, utol fogjuk érni a nyugati nagy klubokat! Nálunk is ugyanannyi néző nem lesz, mint az angol, spanyol, vagy német mérkőzéseken. Most ki fog derülni, hogy már évek óta a világelit előtt jártunk! Büszkélkedhetünk a világ előtt, a mi focistáink már évek óta üres lelátók előtt játszanak.
Legújabb hírek szerint a Forma-1-et is nézők nélkül rendezik meg.
Belém hasított a felismerés, lehet, hogy nem is miattunk, nézők miatt voltak ezek a rendezvények? Nálunk biztos nem…
Megint a keményen dolgozó kisemberek fáznak rá. A kis örömlányok, a kis mozgó árusok, nem lesz szükség a kis szotyi árusokra sem.
Ha lehet rendezni futballmérkőzéseket nézők nélkül, akkor miért ne lehetne például színházi előadásokat is tartani, mozifilmeket vetíteni nézők nélkül. Lehetne koncerteket is rendezni, meg lehetne tartani a szabadtéri zenei fesztiválokat is. Már holnap kinyithatnának a strandok is, természetesen fürdővendégek nélkül! Sokkal jobb lehetne a vízminőség, nem lenne, aki szemetelne. Nem kéne kabinos sem.
Nyugodtan kinyithatnának a fodrászok, körmösök is, természetesen vendégek nélkül. Nyithatnának a plázák is, zárt kapukkal! Lehetne horgászversenyeket rendezni, halak nélkül. Micsoda jövő kapujában állunk!
Javaslom, hogy a TV csatornák is maguknak készítsék műsoraikat, ne kerüljenek adásba. Sokkal nyugodtabbak lennénk! Azt a sok szutykot, amit jelenleg sugároznak, megnézhetnék a készítők saját maguk. Büntetésből! Esetleg cserélhetnének egymás között. Az üresfejű celebek vihoghatnának egymáson. Beülhetnének a Mónika-show-ba például. Sok esetben legfeljebb foguk van több a mostani szereplőknél, de ezen könnyű segíteni. Kiabálhatnának napestig, hogy celeb vagyok, ments ki innen.
Mi pedig, volt nézők, csinálhatnánk saját "valóságshow"-t a családunkkal! Játszhatnánk, sportolhatnánk gyerekeinkkel, barátainkkal. Fölfedezhetnénk saját magunkat, családunkat, lehetnének barátaink. Ha nem vigyáznánk, még arra is rájöhetnénk, hogy nem nézőknek születtünk, mi is tehetségesek vagyunk. Sokkal nagyobb öröm csinálni valamit, mint nézni!
Álljunk fel hát, és tegyünk valami hasznosat, alkossunk valami újat, szórakoztassuk saját magunkat, családunkat, barátainkat.
Én már kezdem is! Szevasztok!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5515652382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása