Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szupergyógyszer

2020. március 06. 16:12 - Szürkenyúl

Előre bocsátom, nem állok egyetlen egy gyógyszergyár alkalmazásában sem!
Egy különleges, széles körben alkalmazható olcsó, de annál hatásosabb gyógyszerre hívom fel olvasóim figyelmét. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy csodaszer, annak ellenére, hogy sokan nem akarják elismerni, sőt, nem kevés befolyással, pénzzel rendelkező gazember folyamatosan próbálja megsemmisíteni.


Az általam ajánlott szer mellékhatások nélküli. Nem lehet túladagolni! Nem kell konzultálnunk sem orvosunkkal, sem gyógyszerészünkkel! Vény nélkül igénybe vehető. Mindenkinek beveszi a gyomra, nem terheli túl a szervezetet. Közérzetjavító hatása évezredek óta köztudott. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már számos emberkísérlet igazolta!
Nem tartalmaz életidegen összetevőket, a természetben mindenhol megtalálható, és alkalmazható. Hatása szeretet hozzáadásával még fokozható is! Ahhoz, hogy megfelelõ helyen és megfelelõ módon fejtse ki hatását, ellentétben a legtöbb gyógyszerrel, nincs szükség semmilyen segédanyagra sem. Figyelem! A gyűlölet, a gyűlöletkeltés kifejezetten gyengíti hatását!
Nem kell hozzá semmi, csak el kell dobálni a fegyvereket! Ugye, milyen egyszerű?
A szer komplexitásáról még nem is beszéltem, pedig lényeges!
Képes megállítani a menekültáradatot, a migrációt, hiszen ahol ez a csodálatos szer jelen van, onnan nem kell menekülni.
A klímakatasztrófa elkerülésére is hatásos, hiszen azt a töméntelen mennyiségű pénzt, amit háborúkra költünk, fordíthatnánk Földünk megmentésére is! Hogyan is beszélhetünk klímavédelemről, mikor folyamatosan gyilkoljuk egymást, és a Földet is?
A minden országot sújtó munkaerőhiányt is tudja orvosolni azáltal, hogy nincs szükség annyi katonára. Akik eddig, sok esetben külföldön harcoltak, otthon, szeretteik körében dolgozhatnának. Nem lenne mellékes a felszabaduló pénzeszközök munkahelyteremtő hatása sem!
Az emberiség másik nagy problémája, hogy nem tudunk annyi élelmiszert termelni, hogy mindenkinek jusson elég. Gondoljunk bele, mekkora művelhető területeken zajlanak háborúk, miközben milliók éheznek? Ezzel a nem is olyan új orvossággal jelentősen lehetne növelni a termőterületeket is.
Ha még valaki nem jött volna rá, ez a szupergyógyszer nem más, mint a BÉKE!
A magyar kormány meg fogja védeni az Európai Uniót a menekültáradattól – mondta Orbán Viktor. Mondta ezt egy olyan valaki, aki támogatja a véreskezű Erdoğant, akinek legjobb barátja Putyin, aki keresi Trump kegyeit. Többek között pont ezek azok a vezetők, és országaik, akik miatt menekülnek az emberek saját hazájukból, mert nem akarnak háborúban elpusztulni, mert normális életet szeretnének élni. Mivel akarja megvédeni Európát? 100 km kerítéssel, Európa közepén? Marhaság!
Európát is, és a Földet is csak a béke nevű szupergyógyszer mentheti meg! Ehhez semmi más nem kell, csak annyi, hogy ne legyünk saját magunk ellenségei! Már sokszor bizonyítottuk, az ember a legpusztítóbb vírus! Békében kellene élnünk nem csak egymással, hanem a természettel is! Ha ezt nem tanuljuk meg, a természet folyamatosan ellenünk fog fordulni, és az senkinek sem jó!
Támogassuk minden erőnkkel a szupergyógyszer elterjedését! Remélem, ez a csodaszer hamarosan elindul világhódító útjára, és befogadásra talál mindenhol!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9615507168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása