Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Gyáva!

2019. augusztus 18. 10:13 - Szürkenyúl

Haladunk! Visszafelé az időben! Föltámadt Rákosi elvtárs!
A milliárdos szállásfejlesztési program nyerteseinek óriásplakáton kell megköszönni a kormánynak a vissza nem térítendő támogatást. Ezt a húzást még ő is megirigyelné!
Csak egy baj van. A mi kedves vezetőnk gyáva!


Mondjuk ki bátran: Gyáva vagy Viktor! Ha lenne vér a pucádban, akkor oligarcháidnak neked kellene megköszönni, hogy a keservesen megkeresett adóforintjainkat nekik adtad. De nincs! Tovább megyek! A köszönet nem is neked, hanem nekünk járna, de ezzel nem lenne kiegyenlítve a számla! Az elszámolás remélem fájdalmasabb lesz!
Nem vagy elég tökös! Gyáva vagy, Viktor! Ha nem lennél olyan gyáva, Magyarország neve már Viktória lenne. Ha így haladnánk tovább, az egész ország óriásplakát erdő lehetne. Magyarország, akarom mondani Viktória összes magánkézbe került földjére, palotájára, kastélyára, a Balatonra, a Velencei-tóra, a Fertő-tóra, bankokra, vállalkozásokra, stb., ki lehetne írni:
Köszönjük Viktor, hogy néped pénzét nekünk adtad! Mert nálunk már a lopásért is köszönet jár! 100 millió forint felett! Alatta, 1 millió alatt, 1db csokiért meg börtön!
Jónéhány helyre azt is kiírhatnád: Köszönöm magamnak, hogy a népem pénzét magamnak adtam! De gyáva vagy! Családtagjaid, rokonaid, oligarcháid mögé bújsz! Nem merészkedsz néped közé se, csak a lebutított nyugdíjasaiddal csókoltatod csórelódat. Újságírók elé is gyáva vagy kiállni, mert szembesítenének hazugságaiddal, mert számon kérnék vagyoni helyzeted, és családod viselt dolgait! Gyáva vagy bemenni a parlamentbe, mert válaszolnod kéne azoknak a képviselőknek is, akiket nem sikerült választási csalással megakadályozni, hogy bejussanak!
Viktor! Nem mondhatom, hogy kedvellek, mert akkor hazudnék, azt meg nem akarok, de azért adok egy jó tanácsot. Vegyél gyorsan sírhelyet, míg nem késő! NER-lovagjaid már a megmaradt, eddig el nem lopott földeken civakodnak, hamarosan elkezdik felvásárolni azokat is, mármint a sírhelyeket!
Na, de visszatérve a plakátokra, Viktória határán, majdnem azt írtam, hogy államhatárán, de ez már nem az, már mindent a nevetekre irattatok, az alábbi tábla fogadhatná az ide látogatókat:

VIKTÓRIA határa. Magánterület!
Ígéret földje. Nálunk már a padlás is ígéretekkel van tele!
Köszönjük, hogy látogatásával is Viktort támogatja!

Ha már az országod határánál tartunk, megsúgok neked valamit: hiába fegyverkezel! Látjuk, ez is gyávaságod jele! Csak egy kis liliputi diktátor vagy, de a történelemből tudjuk, minden diktátornak egy a sorsa! Ezt te sem kerülheted el!
Végül, ha már annyira szükséged van a köszönetre, legyen meg az akaratod! Tessék:
Köszönjük Viktor, hogy földönfutóvá tettél egy nemzetet Európa közepén! Hálánk sírodig fog üldözni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2215014304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása