Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kutyavilág jön

2019. augusztus 14. 08:30 - Szürkenyúl

Kitudódott a nagy titok! Előbb-utóbb minden sunnyogásnak ez a vége. A múlt héten azt olvastam, hogy az amcsik székletátültetéseket végeznek. Akár hiszitek, akár nem, nem lepődtem meg! A híradásból az is kiderült, hogy már 10 éve kezdték. Hogy őszinte legyek, nekem nagyon gyanúsak voltak már egy ideje! Valami bűzlött! És tényleg.


Pont három évvel ezelőtt arról érkeztek hírek, hogy disznók ürülékét adagolják útépítésnél az aszfaltba. Ugyancsak három évvel ezelőtt kezdtek a hollandok ruhákat gyártani tehenek ürülékéből. Na, ezért tart előttünk a nyugat! Ezek még a kakiból is hasznot húznak. Ideje lenne már nekünk is kitalálni valamit. Marha, disznó, birka van elég kis hazánkban! Akár még exportálhatnánk is a felesleges ürüléket, mi már úgy is nyakig ülünk a szószban.
Ha emlékeinkben kutakodunk, rá kell jönnünk, a széklet, és a vizelet gyógyászati, szépészeti felhasználása sokkal régebbre nyúlik vissza, mint gondolnánk. Példának okáért ott vannak a szovjet természetgyógyászok, akik a vizelet gyógyító hatását már régebb óta alkalmazzák. Igaz, hogy nem hittünk nekik, sarlatánoknak tartottuk őket, most meg itt vannak az amcsik, és nekiestek a székletnek, mint bolond tehén a kölykének.
És ez még mind semmi! Menjünk még régebbre! Az ókori Rómában a vizeletet fogfehérítésre használták, Kína déli részén pedig az újszülöttek arcát mosták le vele, hogy érzékeny bőrük ellenállóbb legyen. Napjainkban terjedőben van a vizeletterápia, 175 féle betegségre alkalmazzák. A bőrápolásban is használatos. Több hazai sztár is elárulta, hogy szépségének titka a pisi. Jó, hogy még nincs feltalálva a szagos TV! Persze, mint mindennek, ennek is lenne előnye! Nem kéne mondani a gyereknek, hogy ne nézze közelről a TV-t. Na, ugye!
Visszatérve az amcsikra, nem bíznak semmit a véletlenre. Már létrehozták az első székletbankot is. Nem kell most már egyedileg hurcolászni az értékes „gyógyszert”, mindig rendelkezésre áll, nincs várólista. Minden páciens időben hozzájuthat más székletéhez. Nem tudom, lehet-e válogatni, vagy az érkezési sorrend a döntő. Nincsenek kételyeim, protekció biztos van ott is. A híradások nem szólnak róla, de bízom benne, hogy a donorok személyiségvédelme megoldott. A másik aggodalmam a doppinghoz kötődik. Jó lenne, ha a WADA is el kezdene vizsgálódni. Ki tudja mitől olyan jók az amerikai sportolók? Lehet, hogy a széklet a kulcs! Akár még az is előfordulhat, hogy előbb-utóbb a vizeletátültetést is kitalálják.
Máskülönben nem találtak fel ezek az amcsik semmit! Egyszerűen ellesték a kutyáktól a módszert! A négylábú barátaink évszázadok óta előszeretettel eszik fajtársaik székletét. Csak ezt koppintották le! Sok mindent tanultunk már eddig is az állatoktól, miért pont ezt ne vettük volna át? Arra azért kíváncsi lennék, miféle kérdéseket tesznek fel székletvétel előtt. Vérvétel előtt egy sor kérdéssel szűrnek, alkalmas vagyok-e véradónak. Szedtem-e gyógyszereket, voltam-e külföldön, nemi aktivitásom, volt-e műtétem, kaptam-e vért? Kutyáéknál könnyű, ők mindent kiszagolnak!
Hát, ide jutottunk. Szokták mondani, ne dobjunk ki semmit, ki tudja, hátha még jó lesz valamire. Azt eddig is tudtam, hogy jó nagy szószban vagyunk, de hogy ennyire, arra nem számítottam!

Szólj hozzá!
Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9715008528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása