Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szépség

2019. augusztus 11. 08:40 - Szürkenyúl

Korunkban egyre újabb és újabb módszereket találnak ki a szépülni vágyóknak.
Nem is értem mit szerethettek magukon és egymáson apáink, anyáink. Nem lehetett részük herevasalásban, nem gyömöszölhettek melleikbe szilikonzacskót, nem feszíthették ki nemiszervüket, péniszüket sem nagyobbíthatták meg, a kisajak plasztikáról, szeméremajkak plasztikájáról már nem is beszélve. Pfuj! Borzalom!

Még a szájukat sem nagyobbíthatták meg! Skandalum! Ugyanazzal az arccal kellett leélniük életüket, ugyanazzal a seggel kellett leülniük életüket, amelyikkel megszülettek. Ez már mindennek a teteje! Zsíreltávolítás maximum disznóöléskor kerülhetett szóba, ráncfelvarrás meg esetleg a szabónál. Hogy lehetett így élni? Nem értem!
A mai fiataloknak már sokkal könnyebb életük van. Mindenki olyan lehet, amilyen akar. Ha valaki kígyóra, birkára, vagy esetleg disznóra akar hasonlítani, annak sincs semmi akadálya. Ma, a 21. században már mindenki olyan állat lehet, amilyen csak akar!
Kicsi négerből lehet nagy fehér macsó, mindenkinek lehet nagy melle, nagy farka, mindenki lehet Barbie baba, most már csak az agyunkat kellene kicserélni! Ha ilyen ütemben haladunk hamarosan eljön az ideje annak is! Belegondoltam, mi lenne, ha egy nagy macsó elküldené asszonyát agyműtétre.
Asszonyka hazajön, megkérdi emberét:
- drágám, hol vannak a színházjegyek?
- Mit akarsz, bazmeg? Takarodjál az ágyba!
Lehetünk szőrösek, szőrtelenek. Lehet már hajhagymákat beültetni, nemsokára komplett frizurákat is kaphatunk. Megszólalásig hasonlíthatunk világsztárokra. De csak megszólalásig! Holnap már akár pénzt is ültethetünk a bőrünk alá.
Fontos a szépség, főleg a belső szépség, de a szeretet, mely nélkül nincs szépség, még ennél is sokkal fontosabb! Ha mi, emberek nem szeretjük egymást, és környezetünket, nagyon gyorsan kiirtjuk nem csak magunkat, hanem az egész földet is! Szorul ez magyarázatra?
Nagy bajban vagyunk! Már sok esetben templomainkban sem a szeretetről prédikálnak, a hívők megosztása dominál, vallások nevében dúlnak háborúk. Olyan kifejezéseket kellett megtanulnunk, mint "szent háború". Hová vezethet ez? Csak pusztuláshoz!
Ki ne ismerné Lennon híres felhívását a világhoz? “Make love, not war!” – “Szeretkezz, ne háborúzz!” Már 46 éve ennek. Azóta a helyzet csak romlott, pedig sokkal egyszerűbb, és olcsóbb lenne szeretni, mint ölni, és még szépek és boldogok is lehetnénk!
Békére, megbékélésre lenne szükségünk, hogy fennmaradhassunk! Nagy szavak ezek? Nem! Mert, hol is kezdődik a béke? Szoktuk használni a „belső béke”, „lelki béke” kifejezéseket. A béke bennünk kezdődik! E nélkül nem beszélhetünk szépségről, és szeretetről sem! A szépség, a szeretet, és a béke kézen fogva jár! Nincs egyik sem a másik nélkül, érdemes ezen elgondolkozni!
Az igazi szépség nem árucikk, azt nem lehet megvásárolni, nem lehet beültetni! Szeretettel, megbékéléssel táplálkozik, a gyűlölet kifejezetten gátolja kialakulását, megjelenését.
Van egy, sajnos, elcsépelt mondás, mely szerint mindenki szép, aki szeret, pedig ennél nagyobb igazság kevés van!
Ezek után mi mást is kívánhatnék befejezésül:         Legyetek szépek!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4115004528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása