Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Gyilkosok, tolvajok, hazaárulók

2019. január 28. 08:50 - Szürkenyúl

Nem volt jobb az átkosban, mint rendszerváltás után, de jobban éreztük magunkat!
Miért?
Mert béke volt, nem gyűlölködés. Nem volt megosztott a társadalom. Volt létbiztonság, ami ma nincs! Büszkék voltunk magunkra, volt önbecsülésünk. Nem kellett hajléktalanokat, munkanélkülieket, közmunkásokat látni, s persze főleg átélni nem kellett mindezeket.
Voltak magyar tulajdonban lévő gyáraink, üzemeink. Ma vannak német, osztrák, belga, olasz, japán stb. gyárak, melyek nem nekünk termelik a hasznot!

Mi csak dolgozhatunk bennük, mégpedig olcsón, s Orbán még büszke is erre. Csicskaország lettünk!
Aki dolgozott tisztességesen meg tudott élni. Nem a mértéktelen, gátlástalan haszonszerzés jellemezte a termelőket, gyárakat, kereskedőket. Még létezett a tisztességes haszon fogalma, ma ez már kihalófélben van. Tudom! Ez a kapitalizmus. Főleg a vadabbik fajtája! Ez nem törvényszerű! Lásd Svájc, Hollandia, Dánia, Svédország, stb.
Hatalmas méreteket öltött a korrupció! Az uniós pénzek elherdálása (ellopása, és haszontalan dolgokra történő felhasználása) példátlan és megbocsáthatatlan bűn!
Ez irritálja az embereket, ugyanakkor – „hála” a kormánypropagandának – sokan azt mondják, ez természetes, korrupció mindig volt, mindig lesz. Gyurcsányék is loptak – nyugtatják magukat. Ez pont olyan, mintha a bíróságon a rabló azt mondaná a bírónak: Na, de bíró úr! Miért akar engem megbüntetni? A Jóska is rabolt.
A jelenlegi tehetségtelen bűnözőkből álló kormány közömbössé tette, ugyanakkor meg is félemlítette az embereket, akik belefásultak a kilátástalanságba. Lehet ilyen emberekkel országot építeni, fejlődni? Nem!
A nemzeti önbecsülés és büszkeség leple alatt folyik az állampolgárok butítása. Meddig lehet ezt még csinálni? És főleg, mi lesz ennek a vége?
Külföldre üldözik a józanul gondolkodó embereket. Mennek már nem csak a fiatalok, hanem a középkorúak is, és nem csak a magasabb fizetés miatt! Nem akarnak, nem tudnak ebben a posványban, mérgezett légkörben élni! Lassan már csak azok lesznek itthon, akik a német autógyárakban dolgoznak, meg a közmunkások, és persze a nyugdíjasok.
Ez Orbánék egyik legnagyobb bűne! Nem elég, hogy lassan már nem lesz aki adót fizessen, a kivándorlók nevelésére, oktatására fordított milliárdok is máshol hasznosulnak! A célországok röhögnek a markukba, hiszen ingyen jutnak jól képzett szakemberekhez, akik ráadásul náluk adóznak, az ő gazdaságukat tolják.
Mint tudjuk, minden ember vagy a szüleitől, vagy feljebbvalóitól vesz példát. Nahát, jól nézünk ki!
Milyen példát mutatnak a kormánytagok, köztisztviselők?
Gyilkosok, tolvajok, hazaárulók!
Megölték a tisztességet, a becsületet!
Megölik a kultúrát a kultúr-TAO megszüntetésével!
Karaktergyilkosságokkal teszik félre ellenfeleiket!
Kiölik az emberekből a tenni akarást!
Ellopták Magyarország alkotmányát, választási törvényét!
Ellopták az országgyűlési választást!
Ellopták a közmédiát!
Ellopták a békét!
Ellopták az emberek önbecsülését!
Ellopták jövőképünket, gyerekeink, unkáink jövőképét!
Ellopták gyerekeink tankönyveit, már pártkatonák írják az új könyveket!
Kilopták a földeket a parasztok alól!
Ellopták a trafikokat!
Ellopták a Balatont!
Meglopták a nyugdíjasokat!
Ellopták, és folyamatosan lopják az uniós milliárdokat, a nemzeti vagyont!
Ellopták, folyamatosan lopják keservesen megkeresett adóforintjainkat azzal, hogy szíriai, vietnámi, román kórházakat építenek, működésüket finanszírozzák. Olaszországban, Mexikóban, Romániában, Szlovákiában, s ki tudja még hol, templomok felújítására, építésére költenek. Több helyen Európában, és Európán kívül is iskolákat, óvodákat építenek a magyar állampolgárok pénzén. Közben a hazai iskolák, kórházak jelentős része siralmas állapotban van. Mi ez, ha nem hazaárulás?
Olyan határon túliaknak fizetnek nyugdíjat, akik soha nem dolgoztak itt, soha nem laktak itt, soha nem fizettek nyugdíjjárulékot. Mi ez, ha nem hazaárulás?
Határon túliak szavazataival nyertek választást. Mi ez, ha nem hazaárulás?
Mit kaptunk mindezek helyett?
Méregdrága üresen tátongó stadionokat, melyek üzemeltetése is milliárdokba kerül! Még fenntartani is a helyi önkormányzatoknak kell a befolyt adókból! Persze így kevesebb jut iskolákra, egészségügyi intézményekre, úthálózatra, stb.
Vigyázat emberek! Ezek a bűnözők már mindent elloptak, most már mi jövünk, bennünket fognak fosztogatni!
Megvárjuk?
Ébresztő! Jobb szeretni, mint gyűlölni! Gyűlölködve nem lehet gondolkozni! Már pedig gondolkozni kéne, és főleg minél előbb cselekedni!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9114592876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.28. 20:21:49

Mit is kellene cselekednünk? :-(

A felsorolásodból kimaradt az utolsó ogy. választás "ellopása". :-( Konkrétan választási csalást valószínűbbnek tartom mint hogy a jelenség a véletlen műve lenne. :-( Nekem ennyi "cselekményre" futotta.

h2o.ingyenweb.hu/tema/75.html

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2019.01.28. 20:33:59

@rdos: Nagyon kiszúrtad! :) Miután feltettem a bejegyzést nekem is eszembe jutott. :(
Ha már rám pirítottál, pótlom! :)
Egy biztos. Választásban nem szabad reménykedni! Van példa előttünk! Nem egy diktátort elzavartak már...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.28. 21:14:25

@Szürkenyúl: Ne pironkodj. A "szajré lista" százszor hosszabb is lehet. :-( Sajnos. Ahogy sajnos abban is biztosak lehetünk hogy a választáson malacunk nem lesz. :-(

www.agroinform.hu/aprohirdetes/allat-1310/v%C3%A1laszt%C3%A1si+malac/c1s

Hogy jön ide a választási malac? Magam sem értem. :-)
süti beállítások módosítása