Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A sperma

2019. január 07. 09:51 - Szürkenyúl

Az utóbbi években nagyon eldurvult a közbeszéd. Mindennapossá váltak a sértegetések.
A legfrissebb hírek szerint a Spermák Érdekvédelmi Szövetsége pert fontolgat. Megelégelték az utóbbi hónapokban, években személyüket érintő negatív kampányt. Kikérik maguknak, hogy egy tolvaj, gazemberhez hasonlítsák Őket.

Védenceik zokon veszik a nemek közti hátrányos megkülönböztetést is! Egyenjogúságot követelnek a hím ivarsejteknek! Elmondásuk szerint nem akarnak személyeskedni, de ismernek pár nőstény ivarsejtet, akik rászolgáltak volna a negatív jelzőre! Egyiknek még a szeme sem áll jól, s még sem csúfolja senki. A személyiségi jogi pert minél hamarabb meg akarják indítani, mert az ország jövője a tét! A kialakult közhangulatban a jóérzésű férfiak ma már identitás problémákkal küszködnek. Sokaknak pszichológushoz kell fordulniuk, hogy lelki válságukat kezelni tudják. Félnek nemi kapcsolatot teremteni, mivel fenn áll a veszélye annak, hogy ők is alávaló gazembert nemzenek. Az érdekvédelmi szervezet szóvivője kiemelte, az általuk képviseltek határozottan sérelmezik, igazságtalannak tartják az elhangzott vádakat. Elsősorban felmerül az ártatlanság vélelme. Álláspontjuk szerint egy még zacskóban lötykölődő sperma nem lehet tolvaj, mivel még kezei sincsenek! Hazudozni sem tud, mivel még női ivarsejt hiányában nem alakultak ki szájszervei. Egy sperma nem nézhet ki ocsmányul, nem egy hízott disznó, nem hord trottyos gatyát sem! Egy sperma meztelenül érzi jól magát, és nincs semmi szégyellnivalója! Aljas vagyonszerzési technikái sem fejlődtek ki, így ingatlanokkal, vagyonokkal, Mészáros Lőrincekkel sem rendelkezik! Nincs veje sem! Egy sperma nem kíván aljas módon boldog karácsonyt sem. Egy sperma nem pernahajder, még csak nem is spermahajder! Egy spermára szükség van, egy pernahajderre meg nincs! Ezek tények.
Egy ősi szürkenyúl közmondás szerint egy sperma nem tud elpirulni, ellentétben egy miniszterelnökkel. Ennek természetesen megvannak az okai is! De azért az is igaz, hogy sperma, és sperma között is van különbség, de semmiképpen sem elhanyagolható a női ivarsejtek jelentősége sem. Lássuk be, Soros György keze is benne van a dologban! Minek kellett neki beleavatkozni a mi sorsunkba? Nélküle most akár békében is élhetnénk! Elég lett volna, ha nem támogat minden spermát! Gyuri bácsi! Ez rosszul sült el! Sajnos ez azt bizonyítja, hogy spermákból lehetnek „G”-k. Viszont egy másik ősi szürkenyúl közmondás szerint „G”-kből nem lehetnek spermák, de lehetnek miniszterelnökök! Na, ez a baj!
A Spermák Érdekvédelmi Szövetsége együttműködésre szólítja fel a női ivarsejteket, illetve az együttműködés országos jelentőségére hívja fel figyelmüket. Az ország jövője a tét! Ne dőljenek be a hamis keménykedőknek! Nézzék meg jól a sperma gazdáját!
A Spermák Érdekvédelmi Szövetsége üdvözöl minden olyan kezdeményezést, mely elősegíti a magyar nép fennmaradását, viszont nem vállal közösséget a „G”-k gyülekezetével.
Szurkoljunk, hogy a jók egymásra találjanak! Sok sperma petét győz! - mondja a szövetség jelmondata.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr514541942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.07. 19:46:23

Kedves Szürkenyúl!

Kötelező újévi jókívánságom nem felejtem. BUkjÉK! :-)

Mondtad: "Az utóbbi években nagyon eldurvult a közbeszéd."

Igaz. Csak ennek volt egy előzménye. A 2/3-os vagy III/3-as? nertásrs közszereplők dulvulásával indult, a dulvulás, de nagyon dulván. :-)

Szerintem ez aztán sokak eldurvulásához vezetett. :-)

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2019.01.07. 20:19:41

@rdos: Kedves Attila!

Köszönöm a jókívánságot! :) Hasonlót kívánok (magunknak)! (ha már jan. 7., akkor boldog névnapot is!) Az előzményeket nagyon jól összefoglaltad. :) (Mellesleg, a média túlsúlynak köszönhetően leginkább a fideszes érvényesül jobban, van nagyobb hatása.) Ugyanez a helyzet az erőszakkal is. Ezt még a mai ellenzék nem vette át, de elkerülhetetlen lesz...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.07. 21:17:34

Kedves Szürkenyúl!

Kösznöm.

Komolyra fordítva. :-)

Eszerint új szak lesz a "ner"-esre szabott Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyedemen (annyiszor változott a neve, hogy már nem követem, nem bizti hogy ez a mai nevük)? Az erő szak? :-)

Mondjuk velem lehet beszélgetni. De nem érdemes. :-)
süti beállítások módosítása