Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

NATO csúcs margójára

2018. július 14. 12:46 - Szürkenyúl

Felmerült bennem néhány kérdés.
Árulja már el valaki, ki ellen fegyverkezünk? Tudni szeretném, melyik ország akar megtámadni bennünket. Csak jó lenne tudni, kik a rossz fiúk, kikkel nem szabad barátkoznom!
Kitől fog megmenteni bennünket a 20db új helikopter?
Kivel tudja felvenni a versenyt a mi hadseregünk?


Van még egy ennél is jobb kérdésem: nem lenne okosabb, és olcsóbb ellenségek nélkül élni?
Elég lenne elzavarni Orbánt, leváltani Szijjártót, nem is lenne ellenségünk!
Egyáltalán ki ellen fegyverkezik Amerika, és miért? Gondolom nem földönkívüliek ellen, mert a földönkívüliek nálunk csak sokkal fejlettebbek lehetnek, így esélyünk úgysem lenne. Egyébként is, talán okosabb lenne virággal fogadni őket.
Eddigi tapasztalatok azt mutatják, az USA csak azok ellen fegyverkezik, csak azokat támadja meg, akiktől, ahol anyagi hasznot remél. Jelenleg ~1700 milliárd dollárt költ hadi kiadásokra, ez az ország költségvetésének 2%-a. Most ezt akarja 4%-ra emelni Trampli. Ha belegondolok érthető, fegyverrel lehet a legtöbb ellenséget szerezni! Ellenség nélkül meg ugye, mint tudjuk, semmit sem ér az élet.
Az iskolában azt tanultam, az ENSZ az államok közti együttműködést hivatott elősegíteni. Úgy látom az utóbbi évtizedekben nem az egyesült nemzeteket szolgálja, hanem az Amerikai Egyesült Államok érdekeit! Ha nem így lenne, akkor nem hagyná, hogy beavatkozzon más országok belügyeibe, pláne fegyveresen! Ki kell mondani, felháborító az ENSZ viselkedése!
Az állatvédők védik az állatokat, ellenzik az állatbőrök, prémek felhasználását, stb. Bennünket, embereket ki fog megvédeni? Az én gyűrött bőrömre ki fog vigyázni? Embervédőkre is szükség lenne már!
Egy baj van csak. Magunktól kellene megvédeni magunkat! Na, ez a legnehezebb!
Sőt, tovább megyek, a földet is magunktól kellene megvédeni!
Nagy bajban vagyunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3414112869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása