Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kész átverés!

2018. február 23. 14:35 - Szürkenyúl

Bokros Lajos kimondta!
Amit mondott eddig is sejthető volt, így viszont már egyértelmű! Már sokan leírták, velem együtt, hogy a kormánynak nevezett bűnbandát csak teljes összefogással lehet választásokon legyőzni. Hogy világos legyen, csak a jobb, és baloldal összefogásával, máshogy fogalmazva a Fidesz jelöltjeivel szemben csak egy ellenzéki jelöltet indítva képzelhető el ellenzéki siker, azaz kormányváltás. Ehhez képest mit hallhatunk nap, mint nap? Tele van az ország Orbánt egyedül is leváltani képes pártokkal.

Bejutási küszöb alatti, valamint 10-11 % támogatottsággal bíró pártok is kormányváltó erőnek képzelik magukat. Hazudnak! Ezek a pártok nem akarnak kormányváltást, ezek csak képviselői helyekre hajtanak! Kedves ellenzéki honfitársaim, aljas módon át vagyunk verve!
Térjünk vissza Bokrosra. Mit is mondott csütörtökön? Nem egyebet, mint azt, hogy a jelenlegi ellenzék pénzt akar, nem Orbánt elzavarni. Ő már csak tudja, hiszen ott volt a kezdeti egyeztető tárgyalásokon. Gyalázat! Tehát, ha elmegyünk szavazni április 8-án, csakis olyan pártra, képviselőjelöltre szavazhatunk, akik sunyi módon átvernek bennünket, tisztelet a kisszámú kivételnek! Mint ahogy azt már korábban is javasoltam, itt az ideje a választói összefogásnak! Egyértelművé kell tenni az ellenzéki pártok előtt, nem mi vagyunk értük, hanem ők vannak értünk! Ha más megoldás nincs, akár az országgyűlési választások teljes bojkottját sem tartom elképzelhetetlennek!
Magam részéről nem kívánok asszisztálni saját átverésemhez! Nem fogok olyan pártra, képviselőre szavazni akik nem akarnak kormányváltást!
Nagyon sokan leírták már, az idei választás az utolsó esély a maffiakormány leszavazására. Biztos, hogy igazuk van, ennek tükrében még inkább megbocsáthatatlan a pártok hozzáállása!
Nem hagyhatjuk, hogy a képviselőjelöltek magukat képviseljék! Ha nem hajlandók a választói akarat érvényesítésére, ne is kerüljenek be a parlamentbe!
Két dolog további gyanakvásra ad okot. Rákerestem a mai netes újságokban Bokros kijelentésére, egyetlenegy portál sem foglalkozik Bokrossal. Sem ellenzéki, sem kormányhoz közeli. Döbbenet! Már az újságok korrekt tájékoztatásában sem bízhatunk? Mi van ebben a kurva országban? De ami még ennél is figyelemre méltóbb, a pártok is hallgatnak. Magyarul, senki nem cáfolta Bokros kijelentését! Jó okuk lehet rá!
Közvélemény kutatások szerint az összlakosság több mint 40%-a vagy nem fog szavazni, vagy még nem tudja, hogy kire adja a voksát. Hónapok óta találgatják ennek okát, pedig pofonegyszerű a magyarázat. A választók nem hülyék! Akkor fognak elmenni szavazni, ha van értelme. Ha jó esély van a jelenlegi maffia kormány elzavarására, valamint a pártok meggyőzik őket, érdemes rájuk szavazni. Jelenleg pont ez a két dolog hiányzik!
A fentiek alapján világosan látszik, hogy csak magunkra számíthatunk!
Nincs más megoldás csak a választói összefogás, végső esetben a választás teljes bojkottálása!
Egyértelműen a pártok tudtára kell adni, hogy csak olyan pártra, képviselőre szavazunk, aki mindent megtesz a kormányváltásért! Ha nem, akkor nincs helye a parlamentben!

Fogjunk össze! Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6013692062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása