Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Menekülés

2018. február 21. 09:12 - Szürkenyúl

Menekülni senki nem tud úgy, mint a mi maffiavezérünk. Harry Houdini hozzá képest fénykorában is csak egy tehetségtelen kezdő volt!
Ha a népe elől kell menekülni, utolérhetetlen!
A külügyminisztériumnak már hónapok óta csak egy feladata van, találkozót szervezni ennek a beteg száguldó ezredesnek. Ezredes, igen, minden ezredik szava igaz, jó esetben! Teljesen mindegy hova, miért, csak egy a lényeg, el az országból.

A kakadu gyereknek nincs könnyű dolga, alig akar már valaki szóba állni ezzel a maffiózóval. Most éppen a soron következő parlamenti időszak elől kell menekülnie. Már nem mer az állampolgárok szemébe nézni, az ellenzéki képviselőkről már nem is beszélve! Sőt, gyanúm szerint a tükör is a mumusai közé tartozik. Miért, miért? Mit láthat benne? Egy pszichiátriai kezelésre szoruló dagadt maffiózót. Nem is csodálkozom, hogy fél. Az egészben az a cikornya, hogy maga elől nem tud elmenekülni. Nem irigylem! Nem lehet felemelő érzés állandóan azt hallani, hogy valaki a saját nyomában jár, ráadásul tévúton. Tegnap azt hallottam, hogy vazallusai már a Bánk Bánt is átírták. Muszáj volt, mert ez a liliputi Tiborc panaszainál rohamot kapott. Ezzel egy időben az elborult agyú házmester a parlamentből is kitiltatta a Tiborcz szót.
Arról se feledkezzünk meg, hogy a baj sem jár egyedül. Na, még ez is! A királyjelölt valamikor azzal hencegett, hogy 15 millió magyar miniszterelnöke. Ez a beszari törpe ma már azt sem mondhatja el magáról, hogy 2 millió magyar miniszterelnöke. Már csak 2 millió Fidesz szavazó miniszterelnöke! Nem mindegy! Ennek a 2 millió szavazónak is ¼-e import. 100 milliárdokért hozatta ide félelmében, ezek bérszavazók! Ha viszont komolyabban a dolgok mélyére nézünk, az sem jelenthető ki, hogy ezeknek miniszterelnöke! Azt a nagyjából 2 millió szavazót is folyamatosan átveri, kisemmizi, saját maga, és pereputtya érdekében! Sziszifuszi munkával elérte, hogy mostanra saját maga, valamint az általa irányított bűnbanda miniszterelnöke! Ja, majd el felejtettem, a gonosz Brüsszel pénzügyi támogatásával! Ezzel a támogatással is van mostanában egy kis probléma. A csúnya OLAF beleköpött a levesbe. Már megint azzal az átkozott Brüsszellel van a baj. Nem átallotta nyilvánosságra hozni, hogy az uniós pénzeket szabálytalanul, korrupciógyanús körülmények között használták fel, valamint az elvégzett munkákat jelentősen túlárazva (közel dupla áron) számolták el. S vajon ki járt élen ezekben az ügyekben? Nem fogjátok kitalálni! A nemzet saját lábon álló vője! A Tiborcz! A fővilágosító, vagy inkább a fősötétítő! Szegény apuka meg nem győz menekülni. Saját sötét árnyékától sem tud megszabadulni. Bejárónője többször észrevette, hogy le akarta hagyni, de nem sikerült neki, ilyenkor nagyon mérges volt. Parancsára a királyi tudósok már fejlesztik a láthatatlan árnyékot, mert mára már teljesen paranoiás lett!

Végezetül üzenem neki, aki hallja, adja át: már nem sokáig menekülhet! Egy egész népet nem tud megvenni!
A népharag elől nem menekülhet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5913686742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása