Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Aggódom Lázárért!

2018. február 13. 12:03 - Szürkenyúl

Őszinteségi rohamot kapott. Állítólag sürgősségi osztályon kezelik. A hírek szerint állapota súlyos, de nem életveszélyes. Most először jelentkeztek nála ilyen tünetek, de idejében sikerült lokalizálni a problémát, még nem keletkeztek áttétek. Hiába, a magyar egészségügy csodákra képes! Azért motoszkál bennem a kisördög! Hogyan kezelték? Bekapcsolták az MTV-1-et a kórtermében? Esetleg halálfélelmében újra elkezdett hazudozni?


Miből állapították meg, hogy meggyógyult? Dicsérte az egészségügy állapotát, vagy az oktatás színvonalát magasztalta, vagy a miniszterelnökről kijelentette, hogy nincs strómanja, vagy újra letolvajozta a közmunkásokat, esetleg kijelentette, hogy nincs vadászkastélya a telke mellett? Nem tudom, de az biztos, hogy nem a sürgősségi osztályra kellett volna vinni, hanem kihallgatásra!
Na, de térjünk vissza az elhíresült nyilatkozatára:
Kijelentette, hogy politikai okokból hozták nyilvánosságra az Elios-csalást.
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a csalás is politikai okokból történt! Sőt, ő maga politikai okokból jelentette ki, hogy politikai okokból hozták nyilvánosságra. Ez ilyen egyszerű!
Mit is jelent ez a mondat? Azt, hogy Tiborcz, a maffiavezér Orbán veje, saját lábamon álló lányának a férje csalt, nem kicsit, nagyon! Csak annyi a baja Lázárnak, hogy politikai okokból derült ki a csalás. 13 milliárd forintunkba fog ez kerülni! Különben meg nem volt nehéz dolga Lázárnak! Mint tettestárs, ő már csak tudja! Ő íratta ki a pályázatot, mely szerint az lehet a győztes, akinek a neve Tiborccal kezdődik, és z-vel végződik. Először Hódmezővásárhely sötétült el, s ez majdnem 1 milliárdjába került a városnak. A lámpák állítólag aranyból vannak, legalábbis aranyárban fizettek értük. De van ezeknek a világításoknak több előnye is, erről szinte mindenki megfeledkezik! Gondoljatok bele, jön az ellenség, például az EU, vagy Soros hadserege, esetleg a migránsok, csak fel kell kapcsolni az út, és térvilágítást, máris elsötétül a város. A világháborúk idején le kellett minden lámpát kapcsolni, az ablakokra sötétítő függönyt, pokrócokat kellett felrakni. Ezek mind körülményes, elavult megoldások, a 21. század Magyarországán ez sokkal egyszerűbb, és köszönhetően a led-es világítótesteknek, energiatakarékosabb is. Egyszerűen egy központból csak fel kell kapcsolni a világítást, és lőn sötétség! Nemhogy egy repülő, de még a kutya sem veszi észre, hogy ki van világítva a város. A másik előnye, hogy EU-s ellenőrök érkezése esetén szintén csak egy kapcsolás, és semmit nem vesznek észre, sőt lehet, hogy még a várost sem találják meg. Legújabb információim szerint már szabadalmaztatás alatt van a technológia. Használata kiterjedhet a hálószobákra is. Akik nem tudnak aludni csak sötétben, azok számára áldás egy ilyen világítás!
Nem azért mondom, de szeretnék már én is saját lábamon állni, de úgy nem egyszerű, ha már állnak rajta! Pláne, hogy az egész kormány rajta áll, pereputtyostól!
Arra azért kíváncsi lennék, apuka mit szólt a stróman tulajdonos, vadászkastélyos Lázár gyerek kijelentéséhez? Arra is kíváncsi lennék, az agymosott Fideszesek mit szólnak ehhez? Persze nincsenek illúzióim, minden rendben van, én vagyok a hibás, meg a hülye, miért nem az MTV-1-et néztem!
Egyébként nem csinált semmi különöset Tiborcz. Ő csak nyeri a pályázatokat, elteszi a lóvét, és sötétít.
A pályázatokat a maffia írja ki személyre szabottan, nehogy a saját lábon álló strómanok, elbukják!
Ha meg a balfasz EU vizsgálódik, majd jön a köztisztasági hivatalos Polt, és mindent elsikál!

Visszatérve Lázárhoz, állítólag már otthon lábadozik. Orvosai szerint ezt az esetet még megúszta maradandó károsodás nélkül, de figyelmeztették, ha még egyszer előfordul hasonló eset, annak beláthatatlan következményei lesznek. Mit lehetett tenni, őszintén megígérte Orbánnak, többet nem lesz őszinte!

Most már csak az a dolgom, hogy bocsánatot kérjek az érintettektől, mint Lázár a közmunkásoktól, oszt jónapot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2313664280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása