Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Arccal a vasút felé!

2017. szeptember 11. 18:13 - Szürkenyúl

Kedves ismerőseim! Tegnap elkaptam egy e-mailt. Arról tájékoztatott, hogy hamarosan támadás éri az országot. A hír nagyon megrendített! Mellékletben volt egy felhívást is, mely napokon belül utcára kerül. Most változtatás nélkül közreadom, ne érjen Benneteket váratlanul:  

Magyarok! Honfitársaim!

Fegyverbe!

Veszélyben a haza!

 

Brüsszel egy-két héten belül megtámadja Magyarországot!
Kémeink egybehangzó jelentései alapján egyértelmű, hogy megsemmisítő csapást akarnak mérni a felcsúti kisvasútra.
Nem engedhetjük, hogy egy stratégiai fontosságú, az ország vérkeringésében jelentős szerepet játszó vasútvonal, az ellenség kezébe kerüljön!
Az összehangolt támadás veszélyezteti a további fejlesztéseket is! Nem titok, hogy a vasútvonal - föld alatt - hamarosan behálózza a Velencei-tavat, majd ezt követően a Balatont is. Az összehangolt támadás, a méltán híres Puskás Akadémián keresztül, súlyosan veszélyezteti a magyar labdarúgást is! Sőt, a felcsúti űrprogram is komoly veszélybe kerülhet!

A belbiztonsági szervek találtak arra utaló jeleket is, miszerint a következő támadás célpontjai az országunk légvédelmében jelentős szerepet betöltő tyukodi megfigyelő-tornyok lesznek. Mint NATO tagállam is, utolsó leheletünkig védenünk kell hazánk légterét! Különös jelentőséggel bír, hogy ezek a tornyok jelentős értéket képviselnek, egyrészt bekerülési költségüknél fogva, másrészt műszaki színvonalukat tekintve is. Mindenképpen elkerülendő, hogy ezek a páratlan technikai újdonságok az ellenség kezébe kerüljenek!

Az ország vezetői, diplomatáink megpróbálták diplomáciai úton elkerülni a támadást, de nem sikerült lebeszélni Brüsszelt a célzott támadásról.

Honfitársak!

Az elkövetkező napokban fokozott figyelemmel kísérjétek hirdetményeinket!
A támadás pontos időpontjáról falragaszokon, valamint a Kossuth, és a Petőfi rádión adunk tájékoztatást. A hír beolvasását, figyelemfelhívásként, a felcsúti kisvasút vészkürtje lesz hallható. A támadás idején, aki teheti, szálljon fel a felcsúti kisvasútra, s testével védje meg hazánk büszkeségét! 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Magyarország Kormánya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9412822090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása