Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Mészáros díj

2017. augusztus 28. 19:51 - Szürkenyúl

Kiszelly Zoltán, Orbán politológusa szerint, amit a nyugatiak korrupciónak hívnak, az nem más, mint patrióta gazdaságpolitika.
A kurva életbe! Tudtam! Tudtam!


Vezetőink, és strómanjaik csak az ország miatt, az országért rabolnak! A sunyi tekintetű Zsebpiszok is egy nemzeti hős! A Soros elől mentette meg javainkat! Nagyságát össze sem lehet hasonlítani Széchenyivel, vagy Kossuthtal! Legfeljebb Farkas Flóriánnal!
Hálátlan egy népség vagyunk, az már biztos!
Honfitársaim!
Ennek egyszer s mindenkorra véget kell vetni!
Harcra fel!
Mentsük meg a Mészáros Lőrinceket, Orbán Viktorokat!
Áldozatok ők. A patrióta gazdaságpolitika szegény áldozatai! Lőrinc barátunk is jól menő gázszerelő vállalkozását áldozta fel hazájáért, hazánkért.  
Már láthatóan belefáradtak a szüntelen harácsolásba, már rá sem bírnak nézni a sok pénzre. Kénytelenek palotákat, földeket, Balatont, Velencei-tavat vásárolni, stadionokat építeni, hogy megszabaduljanak a sok pénztől. Sőt, egyesek még hajlandók elsikkasztani is sok milliárdot, nehogy az ellenség - Sorosról már nem is beszélve - kezébe kerüljön. Sziszifuszi munka ez! Mi csak termelünk, adózunk, ők meg belefulladnak a sok pénzbe.
Lássátok be! Segítségünkre szorulnak
Saját érdekükben, hogy megóvjuk őket a további önzetlen áldozatvállalástól, önsanyargatástól, el kell zárni őket a további önpusztító tevékenységektől. Nem büntetésből, hanem felebaráti szeretetből! Szem előtt tartva meggyengült szellemi képességeiket, valamint nemzetünk érdekeit.
Polgártársak!
Itt az ideje a cselekvésnek!
Míg vezetőink jól megérdemelt pihenőidejüket töltik, nekünk kell átvenni a stafétabotot.
A gaz ellenségtől megmentett, közvagyon jellegétől megfosztott vagyonkákat a patrióta gazdaságpolitika segítségével újra a nemzet szolgálatába kell állítanunk!
No, de álljon meg a fáklyás menet!
E magasztos feladataink közepette se feledkezzünk meg nagyjainkról!
Amit a hazáért tettek, az el kell nyerje méltó jutalmát, ezért hát javaslom egy Mészáros Lőrinc díj alapítását. Ezt a felemelő díjat azok kaphatnák, akik sok milliárd forintot mentettek meg kis hazánk részére azáltal, hogy magukat nem kímélve a patrióta gazdaságpolitika szolgálatába állították briliáns tehetségüket. 
A Mészáros Lőrinc alapítvány kuratóriumában ügyészek, bírók foglalnának helyet, és nem pénzt, hanem éveket osztanának.
A díjnak lehetne arany, ezüst, és bronz fokozata. Az arany fokozattal 30, az ezüsttel 20, a bronz fokozattal 10 év járna.
Az alapító okiratban benne foglaltatna, hogy a díj átvétele kötelező, át nem ruházható, és vissza nem adható!

Mindenkinek jár a pihenés!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4112786346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása