Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Mikulás

2016. december 09. 06:50 - Szürkenyúl

Friss hír! A NAV ellenőrei lecsaptak! Sikerült elfogni egy veszélyes bűnözőt, aki mikulásnak adta ki magát. Én már semmin sem csodálkozom. Veszélyes világban élünk, már senkiben sem bízhat meg az ember.
Még a NAV-ban sem.


Félmunkát végeztek!
Gyerekek! Vigyázatok! A két krampusz még szökésben van! Állítólag Budapest területén bujkálnak, bárhol előfordulhatnak. Elfogásukkal ne próbálkozzatok! Szemtanúk virgácsot láttak náluk! Kézre kerítésükre már akciótervet dolgozott ki a kormány. A belügyminiszter 500.000Ft-os vérdíjat tűzött ki a fejükre.
Betlehemesek, ti is vigyázzatok! Az átadott ajándékok számlakötelesek! Akik pedig megvendégelnek benneteket, azok szintén kötelesek számlát adni a süteményekről!
Jól értesült körök tudni vélik, hogy jelenleg továbbképzésen vannak a NAV-osok. Következő nagy feladatukra készülnek. Jézuska kézre kerítése nem lesz olyan egyszerű, mint a buta mikulás esetében. Mint tudjuk Jézuska nem feltűnősködik úgy, mint a mikulás.
Gyerekek! Biztos, ami biztos, írjátok meg a Jézuskának, hogy legyen nagyon óvatos!
Én meg jövőre szólok a húsvéti nyúlnak is – sosem lehet tudni -, nagyon vigyázzon a flancos tojásaival!

Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2612034551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása