Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szürkenyúl a (sötét) jövőbe lát

2016. november 02. 17:32 - Szürkenyúl

Barátaim! Ha azt gondoljátok, hogy a szürkenyúl csak a múltban tud vájkálni, néha-néha a jelenben kutakodik, hát nagyot tévedtek! Most megláthatjátok, hogy a jövő is érdekli, mit érdekli, a jövőbe lát! Feltárom előttetek a jövő titkait. Születéstől a halálig.
No, lássuk, mit láttam!

A közeli jövőben kezdetét veszi egy korszerű születésszabályozás, melynek célja, hogy megfelelő számú és identitású szavazó szülessen. Ennek érdekében új ösztönző rendszer is bevezetésre kerül. A program erőteljesen kíván támaszkodni a Nemzeti Génbankra, ahova várják a királyság hű alattvalóit. Azon családok, akik gyermeknemzés helyett, vállalják a nemzeti megtermékenyítést, előnyöket élvezhetnek! Születendő gyermekük automatikusan felvételt nyer a Nemzeti Tanulmányi Hivatal által kijelölt főiskolára.
Elegendő alattvaló biztosítása érdekében a nemzeti gumigyár már felkészült a lyukas óvszerek gyártására.
A jövőben csak a nemzeti megtermékenyítéssel született gyerekek járhatnak majd a nemzeti bölcsődékbe.
Óvodába csakis az mehet majd, aki legalább egy versben tudja dicsőíteni a királyt.
Nem lesznek szakképzetlen alattvalók, mindenkinek el kell végezni legalább valamilyen közmunkás, vagy kényszermunkás iskolát. Olyan szakok indulnak majd, mint például: vízelvezető készítő és karbantartó, hulladékmozgató és szelektáló környezetvédelmi szakértő, út és közterület szépítészeti szakmunkás, pet palack zsugorító, általános cseléd, rabszolga.
Csak egy ilyen iskola elvégzése után lehet majd felvételizni szakközépiskolába, de csak azoknak, akik hűségnyilatkozatot tesznek.
Egyetemi felvételi pontszámok megszűnnek! Felsőfokú iskolába a szülők érdemei szerint, korlátozott számban lehet majd felvételt nyerni.
Megszűnik a munkanélküliség, megvalósul a teljes foglalkoztatás. Akinek megszűnik a munkaviszonya, azt tárt karokkal, és szerszámokkal várja a köz, és kényszermunkaprogram. Nem lesz hátrányos megkülönböztetés! Felsőfokú, és egyetemi végzettségűek is lapátot ragadhatnak, természetesen a szükséges képesítés megszerzése után.
A király nem hagyja segítség nélkül a nyugdíjasokat sem! Aki nem tud megélni a nyugdíjából, és nem tud eljutni a legközelebbi kukáig, vagy kórházba, az helyben kap munkalehetőséget.
A médiák terén is jelentős változások lesznek. Csakis királyi TV-k kaphatnak sugárzási engedélyt. Úgy fognak sugározni, mint a ragya!
Három csatorna – a Nemzeti-1, 2, 3 – műsora ugyanaz lesz, a választást megkönnyítendő. A további 10 adó mindegyike 1-1 főméltóság felügyelete alá fog tartozni. A palettát a Röf-Röf csatorna szélesíti majd, itt is disznóságok lesznek láthatók, hallhatók. 5 nemzeti sportcsatorna lesz, melyek – kötelezően – NB1, NB2, NB3, és megyei labdarúgó mérkőzéseket fognak közvetíteni. A rádióadók is a kancellária felügyelete alá fognak tartozni. Itt azonban már elkezdődött a jövő, már jelenleg is csak az udvar hírei hallhatók.
Lesz még több adó is, de azokat nem nézni, hanem fizetni kell.
Minden évben vetélkedők indulnak „ki tud több jót a királyról” címmel. Aki hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy a király csodát tett, az különdíjban részesül.
A kórházak megszűnnek! Kialakul majd a helyi „gyógyítók” hálózata. Nagyobb, esetleg műtéti beavatkozást igénylő betegségek gyógyítása – az otthonszülés példáját alapul véve – otthoni környezetben, családi összefogással történik majd.
Nagy előnye a módszernek, hogy nem lesz szükség mentőszolgálatra, megszűnnek a várakozási idők. A beteg lábadozása meghitt családi környezetben történik majd. Ugyancsak előnye a programnak, hogy ezáltal nem lesz orvos, és nővérhiány sem.
A külföldi tulajdonú plázák helyett a Nemzeti Hangya Boltok ZZRt új üzlethálózatot épít ki. A „NEHABOZZ” ars poétikája: kapcától a kalapig, vacaktól a luxusig, minden egy helyen!
A bolthálózat kötelezően magyar termékeket fog forgalmazni. Az elkövetkező néhány évtizedben, amíg a polcok
ily módon nem lesznek feltölthetők, üresek lesznek. Megszűnik a sorbaállás!
Élelmiszerhiány lép fel, mivel az állami földterületek parasztok, tehát nem mezőgazdászok, állattenyésztők kezébe kerültek.
Tovább folytatódik a stadionépítési program. Cél, hogy minden városnak, falunak legyen legalább egy stadionja. Mottó: inkább focimeccsre járjanak az emberek, mint tüntetésre.
A parlamenti választások megszűnnek. Ily módon több 100 milliós megtakarítás érhető el. További megtakarítást jelent, hogy nincs szükség végkielégítések kifizetésére sem, mint minden választás után. Na, jó, ez nem így lesz, a varázslók ezeket a pénzeket is el fogják tüntetni.
Nem lesz szükség ellenzékre, a királyi udvar berendezkedése folytán úgy sem tudna elérni semmit.
Nyugdíjak a felére csökkennek, majd teljesen elmaradnak. Az életben maradottak eltartásáról az utódoknak kell majd gondoskodni. Akiknek nincsenek fizetőképes utódaik, azokat majd eltartja (magától) a Nemzeti Koldusügyi Minisztérium. Innen kell majd igényelni a koldusbotot is.
Sok új adó kerül bevezetésre. Csak a példa kedvéért néhány:

  • Hangadó, ezt a tüntetések szónokainak kell fizetni.
  • Lázadó, ezt pedig a tüntetőknek
  • Életben maradó, a nyugdíjkorhatárt elérők fizetik

A halottak hamvasztása nemzeti krematóriumokban fog történni, melyek az országos távhő szolgáltatásba bekötve fognak üzemelni. Ezzel lesz teljes körű a foglalkoztatottság! Nálunk még a halottak is dolgozni fognak!
Nos, ezeket látom, de hozzáteszem, én csak egy kis szürkenyúl vagyok. Nem mondom, hogy szívderítő, de ez van!
Előttetek, mint tanúk előtt kijelentem, hogy látomásaim a jövő alakítására nem használhatók fel!

Ha a fentiek közül bármelyik látomásom megvalósul, meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9711924975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása