Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A bot

2016. október 20. 09:53 - Szürkenyúl

Kormányunk szociális érzékenységét hamarosan újabb intézkedés bizonyítja. Ezt követően senki nem mondhatja majd, hogy az ország vezetése nem foglalkozik a szegényekkel, elesettekkel. Egy hónapon belül megalakul a Nemzeti Koldusügyi Minisztérium. Innen lehet majd igényelni - többek között - a koldusbotot is. Már készül a miniszteri rendelet az odaítélő bizottság létrehozásáról.

Ennek a szervezetnek lesz feladata az igények jogosságának elbírálása. A koldusbot nem jár alanyi jogon, viszont a jogalkotók gondoltak a gyerekekre is! Már megkezdődött a gyerekméretű koldusbotok gyártása. A jogosultsági kérelemhez csatolni kell minimum 2 pár lyukas cipőt, valamint 2db lyukas gatyát, vagy 1db lyukas nadrágot. Ezeket elbírálás után visszakapja a kérelmező.
A botokhoz jutányosan lehet majd hozzájutni. Széchenyi pihenőkártyával is ki lehet fizetni, illetve egészségpénztárból is finanszírozható lesz. A botokhoz 10 év garanciát is ad a kormány, addig nem lehet eldobni!
A koldusbot természetesen számos kedvezményt fog nyújtani tulajdonosának. Lesz arany, ezüst, és bronz fokozatú koldusbot, mindhárom fokozathoz más-más jogosultságok tartoznak majd. Egy biztos, koldulásra mindegyik alkalmas lesz.
Ugyancsak jó hír, hogy szabad ég alatt alvásra, kukázásra bármelyik bot feljogosítja majd tulajdonosát.
Aki leggyorsabban koldusbotra jut, különdíjban részesül.
Tekintettel a várható nagyszámú igénylésekre, a minisztérium szakemberei felkészültek a nagy rohamra. Mindent el fognak követni, hogy minél rövidebb várakozási idők adódjanak. A nagy érdeklődés, valamint a nagy kedvezmények arra ösztönzik a minisztérium szakembereit, hogy vonalkóddal, esetleg chip-el lássák el a botokat, minimálisra csökkentve a hamisítás lehetőségét.

Az arany fokozatú koldusbotot az fogja kiérdemelni, akinek soha nem volt, nincs, és nem is lesz vagyona, valamint koldusbotra juttatja az országot.

2016. október

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9011823755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása