Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Útban vagyunk

2016. szeptember 28. 09:30 - Szürkenyúl

Most kaptam híreket útdíjak bevezetéséről. A díjakat mi kapjuk, de mi is fizetjük! A kormány légi, és vízi útdíj bevezetésén munkálkodik. Kiszivárgott információk szerint légi közlekedés esetén 100 méterenként külön tarifa lesz. Akik közlekedési eszköz nélkül repülnek, azok mentesülni fognak az útdíj fizetése alól.

A vízi útdíj esetében külön díjszabás alá fognak esni a főfolyamok, a mellékágak, valamint a tavak is. Vízi jármű nélküli közlekedés esetében csökkentett útdíj kerül megállapításra. Értesüléseim szerint a vízi állatoknak nem kell fizetni, de a kétéltűek, és a szárazföldi állatok azonban a rendelet hatálya alá tartoznak.
Ugyancsak tervbe vette a kormány a gyalogos útdíj bevezetését. A díj beszedése a cipők árában lesz érvényesítve. A bakancsok feljogosítják majd használóját főútvonalon történő közlekedésre is. Egyéb lábbelikben csak alsóbbrendű úton lehet majd közlekedni. Mamuszok viselői mentesülnek az útdíj fizetése alól. Mivel szociális érzékenység is van a világon (valahol), ezért gyerekcipőkre külön díjszabás lesz. A rendeletet állítólag kiterjesztik a temetőkre is, tehát annak is fizetnie kell, aki nem saját lábán megy. Ez idáig ennyit sikerült megtudnom, a rendeletek kidolgozása, finomítása folyamatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3511748713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása