Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Közmunkások előre!

2016. szeptember 06. 13:11 - Szürkenyúl

Kapjátok össze magatokat!

Kormányunk, és pártunk olimpiát akar rendezni, a létesítményeket nektek kell majd megépíteni!
Munka lesz dögivel.
Sőt! Tovább megyek. Rendezni is ti fogjátok. És ez még mind semmi! Nézők is ti lesztek, honfitársaink úgysem tudják majd megvenni a belépőjegyeket. Üresen mégsem maradhatnak a nézőterek. Ezt nem engedheti meg az ország, ha bele döglünk, akkor sem.


Ez lesz az első, közmunkások közreműködésével megrendezett olimpia!
Ha most arra gondoltok, hogy az olimpia után nem lesz munkátok, hát ne aggódjatok. A megépített, és fölöslegessé vált létesítményeket is ti fogjátok elbontani.
De addig is bemelegítésként fel kell építenetek a határzárat, először csak az ország déli határán.
Ha ezzel megvagytok, következő feladat az atomerőmű lesz.
Olvasom a kormány jövő évi terveit, ha így haladunk, 2024-re csak közmunkások fognak dolgozni az országban. És ez még mind semmi! Kisebb bűncselekmények elkövetői is közmunkásként fognak dolgozni. Az lesz a büntetésük!
Az átállás fokozatosan fog végbemenni.
Megkezdik működésüket a Mezőgazdasági Közmunkás Közvetítő Irodák. Feladatuk lesz nyilvántartani a közmunkásokat többek között nemük, koruk, súlyuk, magasságuk, fogazatuk szerint, hogy mindenkit alkalmasság szerint lehessen a földekre vezényelni.
Közmunkás polgármesterek fogják igazgatni a falvakat. Bérezésük már most annyi, mint egy közmunkásnak. Kedvező tapasztalatok esetén további hivatalok kerülhetnek közmunkások kezébe.
Hamarosan közmunkás testedző körök alakulnak. Az országban mindenkinek meg kell tanulni focizni, nemre, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül! Felmentést csak a Labdarúgó Minisztérium adhat. Stadionokban nem lesz hiány.
Tervezés alatt van a négy évszakos, többfunkciós, uniszex közmunkás egyenruha.
Legfrissebb információim szerint vezérünk már felkérte a nemzet költőjét, zeneszerzőjét a közmunkás himnusz megírására.
Kormányutasítás értelmében megkezdődtek az előkészületek, hogy Isten is közmunkás státuszba kerüljön. Az apparátus egyelőre a kapcsolatfelvételen munkálkodik.
Tudósaink, nemzeti genetikusaink már dolgoznak azon, hogy a jövőben - a nemzet érdekében - minél több közmunkás szülessen.
Az új köznevelési törvény értelmében már bölcsődében, óvodában kezdetét veszi a köznevelés.
A felcseperedő gyerekeket várja majd a közmunkásképző iskolahálózat.
Ha pedig a közmunkás megbetegszik, akkor majd közkórházba kerül, ott köz-gyógy ellátásban részesül, és köz-TV-t nézhet. Ennek bevezetése már elkezdődött.
A közmunkások végső nyughelye természetesen köztemetőkben lesz.
Amit eddig leírtam, annak az olimpiával kapcsolatos része nem igaz! Csak azért nem, mert a büdös életben nem fogunk olimpiát rendezni. Isteni szerencse, hogy nem csak rajtunk múlik!
(Van Isten! Lehet, hogy Ő is magyar?)
Így is túl sokba fog ez nekünk kerülni!
Először talán az országot kellene megrendezni!
Előre! A szebb jövőért!

Akarjátok, hogy mindezekhez köz-ötök legyen?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9811681877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása