Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szürkenyúl disznókodik

2016. augusztus 28. 13:41 - Szürkenyúl

Hallom, hogy disznóügyi miniszteri biztos dolgozik az országban. Megmondom őszintén, nekem eddig is gyanús volt, olyan szervezettek, tevékenyek lettek a disznók, hogy felmerült bennem, valaki lehet a háttérben. És, lám, lám, valóban. És jól is dolgozott.

Sokkal több disznó van az országban, mint bármikor. Sőt, tovább megyek. Ezek a disznók sokkal képzettebbek, mint elődeik. Ezek a disznók már nem csak röfögni tudnak, ezek már böfögnek is. Néhány hete hallottam egyet, kupakokat böfögött föl. És igényesek is, már nem érik be disznóólakkal, nekik már palota kell. No, azért igaz, ami igaz, szarnak a környezetükre (bocsánat a trágár szóért, de ha bele lépni lehet, akkor talán leírni is…), csak magukkal törődnek. De hát milyenek is legyenek? Akárhogy is nézzük, csak disznók ezek. Még jó, hogy nem olyan szaporák, mint szegény rokonaik. Mi lenne velünk, ha ezek is 8-at, 10-et fialnának? Húúú, bele is borzongtam. Mint tudjuk a disznók korán érnek, már egy kismalacnak is palota kell. Egy-két év, és tele lesznek velük a minisztériumok. Ne tovább! Én azt mondom, vágjuk le őket, minél hamarabb. Ha szavazni lehet, én szívesebben látok egy disznót tányéron, mint két lábon. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8211657340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása