Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Parlamenti italozás

2016. augusztus 28. 13:54 - Szürkenyúl

Olvasom, Kövér kiáll a parlamenti ivászat mellett. A Fidesz szerint értelmetlen lenne tiltani az alkoholfogyasztást és –árusítást, mert az Országházban tartott diplomáciai eseményeken természetes az alkohol felszolgálása. Szóval a külföldi diplomaták a hibásak az egészért. Ők járnak a büfébe dorbézolni!


Na, szépen vagyunk! Megnézném én annak a diplomatának az arcát, akit meghívnak a parlamentbe, és kövér a büfébe invitálja egy pofa sörre, vagy egy kupica pálinkára! Szinte már látom is, ahogy liliputi sorban áll Angélával egy felesért. Kíváncsi lennék, hogy ki fizet? Remélem, azért gavallér lesz királyunk, nem engedi fizetni a csajt! Már most szólok, - aki olvassa, adja át a büfésnek – vodkát szerezzen be, mer’ jön hamarosan Putyin a sleppjével, s mint tudjuk, ők nagyon szeretik a vodkát.
Jó, Jó, tudom, én csak egy kis szürke nyúl vagyok, de azért én sem hiszek el mindent. Tudom én, hogy isznak a képviselőink munkaidőben. Úgy isznak mint a gödény. Azt is tudom, hogy melyik mit ivott. Amelyik alszik a plenáris ülés alatt, az sörözött, amelyik hőzöng, az meg borozott. Aki meg nem ivott, az újságot olvas. Aki nem olvas, az meg még sorban áll. Ez ilyen egyszerű.
Ha ez a jó példa, márpedig képviselőink csak is jó példát mutathatnak, akkor innen üzenem a főnökeimnek: holnap reggel fél szilvával szeretnék indítani!

Szólj hozzá!
Címkék: közélet humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9611657368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása