Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Köz-ügy

2016. augusztus 25. 12:57 - Szürkenyúl

Szép nyelv a magyar, játsszunk vele egy kicsit.

A közhivatalokat, és közületeket, közutakat használva érhetjük el, leginkább közlekedési eszközök igénybevételével. Ez történhet közösségi közlekedés keretein belül, vagy saját gépjárművel. Közalkalmazottak, közjegyzők segítenek ügyes-bajos dolgaink elintézésében.


Közgyűléseken mondhatjuk el közlendőnket, vagy közmeghallgatáson vehetünk részt.
Gyerekeink középiskolába járnak, amíg lesz elég középiskola. Hála a köznevelési tanácsnak. Aztán jöhet a közmunka… köztemető…
Közművek gondoskodnak kényelmünkről. Legújabb találmány megmutatta, hogyan lehet közvilágítás felújítással sötétbe burkolni köztereket, egy egész várost.
A közösülés egy nagyon fontos fajfenntartó tevékenység (is), ilyenkor a párok igencsak közel kerülnek egymáshoz. A közös ülések viszont már nem ennyire hatékonyak, bár ilyen alkalmakkor is sűrűn szexuálják egymást a felek.
Eleink Közértbe jártak vásárolni, mai „nagyjaink” viszont már nem sokat tesznek a közért.
Kormányunk szerint semmihez nincs közünk. Sőt, egyenesen közönyösek a közemberekkel szemben. Napjainkban terjed a központosítás, államosítás, közben pedig közbeszerzések segítségével közepes tehetségű közalkalmazottak lopják a közpénzeket.
Közszolgák a közgazdaságtant megcsúfolva nyúlják le a közvagyont, ami ezután már nem közkincs.
Magyarország államformája Parlamentáris Köztársaság. Az ország nevéből kikerült a köztársaság szó, igaz, jelenleg nem is illene oda… Köztársasági elnökünk közvetlen közelről szemléli a törvénytelenségeket.
A közellenség nem kívülről leselkedik közösségünkre, hanem belülről. A közállapotok meg sem közelítik az elvárható szintet. Az ország irányítói nem hagynak kétségek között bennünket. Tisztán látható, hogy köztörvényes bűnözők sem okoznak annyi kárt az országnak, mint ők. A közbiztonság egyelőre csak közhely.
Nem folytatom, mert a végén még közutálatnak leszek kitéve. Lehet, hogy még ki is közösítetek.

Mindenesetre ne legyetek közönségesek.

Szólj hozzá!
Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5311651386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása