Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Biztos, ami biztos

2016. augusztus 25. 14:42 - Szürkenyúl

Felcsút miniszteri biztost kapott. Ez csak a kezdet! Az egy főre eső miniszteri biztosok számát tekintve hamarosan világelsők leszünk.
Minden kórháznak lesz miniszteri biztosa. Elsődleges feladatuk az intézmények jelenlegi állapotának megőrzése lesz. Pár év múlva feladatukat, és a kórházvezető főorvosok helyét muzeológusok fogják átvenni. A váltás zökkenőmentes lesz, gyógyítással már nem kell majd foglalkozniuk, az már most is nehézségekbe ütközik. Orvosok híján, papok fognak imádkozni a betegekért.


Az iskolák szintén felügyelet alá kerülnek. Az iskolapadokat éneklő nyulak fogják elfoglalni. Továbbtanulásuk finanszírozása EU-s pályázati források felhasználásával történik majd. A rohamosan növekvő tanulói létszám megoldást jelenthet az ország népességcsökkenésére is. Mivel a nyulak is szarnak az országra, nagy eséllyel megoldódik a vezetői utánpótlás is.
És ha már itt tartunk, a nyúlszarnak is lesz miniszteri biztosa. Feladata sokrétű, és nem is egyszerű, hiszen viszonylag nagy számban keletkezik, nehéz szót érteni vele, viszont könnyen elgurul.
Már nem kell sokáig várni, a disznók szintén élvezhetik a miniszteri biztosok áldásos tevékenységét. Minden disznó mellett fog állni biztos. Ezzel az intézkedéssel is határozott léptekkel csörtetünk a teljes foglalkoztatottság felé. A kommunikáció nem okoz majd problémát, a biztosok a disznók közül kerülhetnek ki.
Szó van róla, hogy a TV-ket viszont disznók fogják felügyelni, egy TV-nél ez már meg is valósult.
A miniszterelnök bal lábára címzetes miniszteri biztos vigyáz a jövőben, nehogy reggelente bal lábbal keljen, mérhetetlen károkat okozva ezzel az országnak.
Az államtitkári meggymagok ugyancsak védelem alá kerülnek.
A vasárnapi zárva tartás elleni népszavazás elkerülésének négy biztosa lesz. Délelőtt, délután, és éjszaka is hivatalban lesz egy, valamint szükség van beugrós miniszteri biztosra is.
A kereszténydemokraták javaslatára a miniszterelnök helyettes lovának is jár miniszteri biztos, sőt a „lószerszám” külön biztosra jogosult! A személy kiválasztása nem kis gondot okoz, hiszen különbnek kell lennie a felügyeltnél.
Ezek után már világos, hogy a miniszterek mellé is kellenek miniszteri biztosok.
Biztos, ami biztos!

Szólj hozzá!
Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4111651676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása