Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Akurvaéletbe!

2019. szeptember 01. 13:03 - Szürkenyúl

Gyáva magyarok! Európa szégyenei! Mit kell még elvenni tőletek, hogy felébredjetek? Elvették már földjeiteket, tavaitokat, gyáraitokat, iskoláitokat az egyházak bitorolják, szavazati jogotok is kevesebb már, mint egy ukrán, vagy egy romániai magyarnak. Alkotmányotok, választási törvényetek egy tolvaj diktátort szolgál!

Nincs már valódi sztrájkjogotok, szakszervezeti vezetőiteket kirúgják, ha ki mernek állni mellettetek. És ti mit csináltok? Gyáván hallgattok, mint aki beszart, ahelyett hogy kiállnátok mellettük! Szégyellhetitek magatokat! Elveszik tőletek a nyugdíjat is. Nem kell sokáig várnotok már, hogy halálotok után is dolgozhassatok, mert hamarabb fel fogjátok dobni talpatokat, mint ahogy nyugdíjba mehetnétek! Miért? Mert ellopták tőletek a 3000 milliárdos nyugdíjvagyont is.
Elhagytak, elhagynak orvosaitok, tanáraitok, mérnökeitek, szakmunkásaitok, mindenki. Akinek lehetősége van, menekül ebből az élhetetlen országból. Itt hagynak benneteket fiaitok, unokáitok, de ti csak hallgattok, és vártok, hogy még nagyobbat rúgjanak belétek. Nem kell sokáig várnotok!
Változást akartatok? Megkaptátok! Most már más segget nyalhattok, mint régebben, csak most már kötelező is. Megérdemlitek!
De ha már itt tartunk, mi változott? Semmi!
Indul a Szabad Európa Rádió, Moszkvából diktálnak, gyakorlatilag egypártrendszer van, minden TV, rádió, újság a rendszert élteti. Aki tiltakozni mer, azt elhallgattatják, ellehetetlenítik. A szakszervezetek hatástalanok. Nem ismerősek ezek? Dehogynem! De akkor mégis, mi változott? Az, hogy útáljátok egymást! Az, hogy kormányaitok szétlopták az országot! Az, hogy sokkal inkább félelemben éltek, mint az „átkosban”! Az, hogy diktátorotok annak örül, ha a ti béretek a legalacsonyabb Európában! Az, hogy rohadnak a koszos kórházaitok, miközben a beteg miniszterelnökötök stadionokat épít! Az, hogy ti tartjátok el a hazug, kapzsi egyházakat, akik veletek szemben a diktatúrát szolgálják ki! Folytassam?
Be vagytok tojva a migránsoktól, közben sok gyárban már több migráns dolgozik, mint magyar. Kormányotok inkább nekik épít munkásszállást, mint nektek bérlakásokat, ezzel is inkább a külföldi tőkét szolgálja ki, mint benneteket.
Gyerekeitek csak azt tanulhatják, és úgy, ahogy a hatalom megengedi. Egész életetekben fizettétek a TB-t, most, ha nem akartok megdögleni, akkor mehettek magánorvoshoz, mert lerohasztották az egészségügyet is!
30-40 évig fizettétek a nyugdíjjárulékot, most azt mondják nem lesz állami nyugdíj, gondoskodjatok magatokról. Tegyetek félre béretekből, ha nem akartok éhen halni nyugdíjasként.
Fiatalok! Ti is ezt akarjátok megélni?
Mi nem világos még?
Mit fogtok tenni a következő választáskor? Eladjátok magatokat, jövőtöket egy kiló krumpliért, vagy hagyjátok magatokat megfélemlíteni, vagy maradtok otthon, vagy még mindig a tolvajokra, köztörvényes bűnözőkre szavaztok? Hagyjátok, hogy ukránok, románok, megfélemlített, megvezetett, agymosott honfitársaitok döntsenek sorsotokról?
Mit jelent számotokra embernek lenni? Magyarnak lenni? Szolgaként kussolni? Gyáván, megalkuvón, farkatokat behúzva szolgálni egy tolvaj diktátort?
Nem! Nem erre születtetek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4615034084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása