Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A víz

2018. szeptember 14. 12:24 - Szürkenyúl

Valamelyik nap azt olvastam, antidepresszánsokat találtak a Balatonban. Azt írták, ez azért lehet, mert sokan belevizeltek a tóba. Egy fenét! Marhaság! Senkinek nem tűnt fel? Se egy pohár sört, se egy nyamvadt antibébi tablettát nem találtak! Ha minden beteg a Balatonban könnyebbülne meg, akkor sem tudnák kimutatni!

Emlékezzetek! Két évvel ezelőtt hetekig szarfolyam úszott a Dunán, mégsem mutattak ki semmit, még azt sem, honnan jött, hová megy. Pedig csak meg kellett volna kérdezni az első felbukkanótól. Az illetékesek, akik értettek volna a nyelvükön, sehol sem voltak, pedig közöttük lett volna a helyük!
A héten azt olvastam, egyik fővárosi fürdő WC-it a Dunába kötötték be. Azt sem vették észre hónapokon keresztül!
A Zöldhatóságnak egy hónapja jelezték, hogy kellemetlen szagú szennyeződés folyik a Dunába. Azóta is a szakmai választ keresik.
Tisztán látszik, a környezetvédelmi hatóságok nem vesznek észre semmit! Szerintem a Balaton esetében sem a hatóságok mutatták ki az antidepresszánsokat.
A strandolóknak tűnt fel, hogy sokkal nyugodtabbak, mint máskor. Na, így derülhetett ki. Valakik direkt juttatták a szert a tóba. Szerintem Orbán volt! Látszik is rajta, hogy több napi adagot nem vett be! Ezekkel az antidepresszánsokkal akarja lenyugtatni az embereket! Legközelebb arról fogunk hallani, hogy tízparancsolatok úszkálnak a Velencei-tóban, a Tisza-tóban meg Mi atyánk-ok.
Még egy-két ilyen akció, és gyógyvízzé minősítik tavainkat! Eljön az idő, amikor kötelező lesz megfürdeni. Népegészségügyi program! Kórházakra nem is lesz szükség. A kézmosás is sokkal könnyebben megoldható lesz.
Megvan! Tudom már! Na, persze, tudom, most is kételkedtek, mert én csak egy kis szürkenyúl vagyok, és még csak nem is nemzeti. Honnan is tudhatna bármit is egy kis szürkenyúl? Akkor is tudom! Ezért vetette meg magának Orbán a Balatont! Észrevétlenül tudja gyógyszerekkel is hülyíteni a népet. Már nem elég az Isten TV-je, rádiója, újságja sem! Már a papokat is megvette kilóra, de ez sem elég! Nagyon be van tojva ez a elmeháborodott hazaáruló!
Mindig is tudtam, a víz nagyon fontos lételemünk, na, dehogy ennyire? A víz nagyhatalom.
Ahogy nagy költőnk, Petőfi Sándor írta:

„Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!”

Van benne valami! Sokaknak már a fejében is egyeduralkodóvá vált. Jó néhány kormánytag esetében is elmondható:

Habár beül a padba,
Seggét sok árja nyalja,
Fejében azért a víz az úr!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8014240045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása