Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kisebbségben a többség

2018. április 11. 08:57 - Szürkenyúl

Eljött a cselekvés ideje!
A magyar állampolgároktól ellopott pénzen megvett média megtette hatását! Újra bebizonyosodott, média nélkül nem lehet választást nyerni!
A fentiekből következően sajnos az is világosan látható, választáson egy diktátor sem váltható le!
Lehet beszélni választási csalásokról, külhoni szavazatokról, de világosan kell látni, hogy nagyon sok magyar a Fideszre szavazott. A közszolgálatinak nevezett Orbánhoz hű TV-k, rádiók, nyomtatott sajtó néphülyítő propagandája meghozta eredményét!

Az ellenzék összefogása sem mentett volna meg bennünket! Még jó, hogy csak 70%-os volt a részvétel, ha többen mennek el szavazni, a Fidesznek nem 2/3-a, hanem 3/4-e van! Szégyelljük magunkat!
Bármennyire is meglepő, Európa gazdasági hatalmasai örülnek a választási eredménynek! Örülnek, mert „gazdaságpolitikánk” megfelel érdekeiknek! A Fidesz fontosnak tartja az alacsony béreket, preferálja, hogy „összeszerelőország” legyünk. Milliárdokat fizetünk a külföldi iparosoknak, hogy itt gazdagodjanak meg. Az uniós pénzeket térkövekre, kilátókra költjük, ahelyett, hogy munkahelyeket teremtenénk, fejlesztenénk gazdaságunkat. Ez is megfelel a külföldi tőke érdekeinek! A kormánytagok, barátaik, és rokonaik EU-s pénzen dőzsölnek, az EU pénzén gazdagodtak meg mérhetetlenül! Palotákba, vadászkastélyokba költöznek, földeket vásárolnak, hogy fölvegyék az EU-s támogatásokat. Közben az igazi gazdálkodók ellehetetlenülnek! Csak a saját gazdagodásuk érdekli őket!
Mindez kinek a felelőssége? A miénk! Ne kenjük a szart másra! Azzal nem vagyunk előrébb! Fotelből nem lehet forradalmat csinálni! Volt jó néhány tüntetés az utóbbi időben, főleg fiatalok szervezték, melyek gyér részvétel mellett zajlottak.  Ezek után van-e jogalapunk másokat kritizálni? Nincs!
Nehéz úgy előre menni, hogy saját magunkat húzzuk vissza!
Nincs mit szépíteni, birkaország lettünk, ahogyan azt Bródy János megénekelte! Most már csak azt kell kivárnunk, hogy gyerekeink, unokáink, megelégelve tehetetlenségünket, maguk vegyék kezükbe sorsukat.
Egyre többen megfogalmazzák, mennyire élhetetlen ez az ország, mennyire reménytelen helyzetben vannak, mennyire nincs, nem lehet jövőképük. Egyre inkább radikalizálódnak, már sokan világosan látják, nincs más út! Meg kell valljam, nagyon el vagyok keseredve, nagyon szégyellem magam, hogy idáig jutottunk!
Szabad választásról a jelenlegi körülmények, választási törvény mellett nem lehet beszélni! Több okból sem! A választási törvény igazságtalan, ellehetetleníti az ellenzéki pártokat. A média lenyúlása az egyenlő tájékoztatást teszi lehetetlenné. A kormánypárt állami pénzen kampányolhat! Választási csalások sorozatával találkozhattunk. Ide sorolom a magyar adófizetők milliárdjaiból megvásárolt határon túliak szavazatait is! Szégyelljék magukat azok az álmagyarok, akiket Orbán megvásárolt!
Az utóbbi években magyar fiatalok elkeseredésükben rengetegen elhagyták az országot. Napjainkban is nagyon sok középiskolás, egyetemista nyilatkozik úgy, hogy külföldön keres megélhetést, de egyre többen vannak olyanok, akik nem akarnak elmenekülni, itthon, hazájukban akarnak élni, sikeresek lenni. Nem akarnak gyűlöletpolitikát, nem akarnak tovább ebben a füllesztő légkörben élni, független sajtót akarnak. Szabad Magyarországot szeretnének!
Csak ez a felelős gondolkodás mentheti meg az országot, szeretett hazánkat!
Támogassuk Őket! Azt nem mondom, hogy imádkozzunk értük, mert egyrészt nem vagyok vallásos, másrészt, beszéljünk nyíltan, a papok, egyházak eljátszották becsületüket! Mocskos anyagi javakért lefeküdtek Orbánnak! Tisztelet a kivételnek!
Kívánok sok erőt, nagy kitartást a józanul gondolkozó fiataloknak, de ez nagyon kevés! Álljunk melléjük, legyünk újra fiatalok!
Kezdésként találkozzunk szombat délután 17.30-kor az Operaháznál!

Mint ahogy a tüntetés szlogenje is mondja:
Talpra magyar! Hív a szabadság!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3713825354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.11. 10:32:26

Ott leszünk mind a 800-an, fizetett Soros-alkalmazottak, bérretegől, ligetdrogosok, s szimpla hisztizők!
süti beállítások módosítása