Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Éljen Eduárd?

2018. november 02. 13:47 - Szürkenyúl

Megszűnik a kultúr-TAO. Jön helyette a kultúr-tahó! A kormány a döntését azzal indokolta, hogy a kulturális szférába kerülő nagyjából 35 milliárdos összeget egyrészt „egyenlőtlenül” osztották el, másrészt voltak visszaélések. Érdekes, a „sport-TAO” nem szűnik meg, ott ezek szerint nem voltak visszaélések. Hányingerem van ezektől!
A támogatásokról pályázati formában, vagy egyéb világos, megismerhető szempontok alapján dönt majd az EMMI. Na, helyben vagyunk! Majd Kásler, és csapata eldönti, melyik színház, kulturális intézmény, előadó, stb. mennyit kap. Nincsenek kételyeim az elosztást illetően. Bértollnokok, seggnyalók fognak aratni, ez nyilvánvaló! Ezután egyenlően lesz elosztva. A haverok között! Már ott tartunk, nem csak hogy támogatást nem kap, aki nem ért egyet a jelenlegi rendszerrel, de még fellépni sem engedik!
A legújabb hír szerint a kiflis Tóni vezette tárca hírportálok, blogok, a YouTube, a Twitter, a Facebook felületein megjelent cikkeket, posztokat, bejegyzéseket figyeltet egy magáncéggel, kulcsszavak alapján. Na, végre! Így legalább biztos eljut hozzá néhány kulcsszó! Azt nem tudom, hogy náluk a ganéj kulcsszó, vagy nem, nekem vele kapcsolatban mindenképpen az! Rablóbanda, maffiózók, hazaárulók, bűnözők! Kezdődhet a keresés!

Közben már 500 szerkesztőség tolja Orbán agyrohasztó propagandáját.
500, bizony, dalolva, de nem velszi bárd!
Már csak egy kérdésem maradt: Éljen Eduárd?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1114339929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása