Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Állj!

2020. október 02. 16:50 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Rettenetesen dühös vagyok, és el is vagyok keseredve! Ne haragudjatok rám, de most ne keressetek a Kazinczy Ferenc Szép Magyar Beszéd Verseny helyezettjei között. Ha így haladunk igazi vérnyúl lesz belőlem! Hogy mitől vagyok így kikelve magamból? Ilyen kibaszott ország nincs még egy a Földön, mint amilyenben mi élünk, pedig van egynéhány!

 

magyar_1.jpg

Már lassan nem lesz ebben a kurva országban olyan hely, ahol lépten-nyomon ne ütköznénk vagy katonába vagy rendőrbe. Milyen emberek vagyunk mi, hogy már mindenhol fegyvereseknek kell őrizni, vagy megfélemlíteni bennünket? Már lassan mindenki katona lesz, vagy rendőr. Ki fog itt dolgozni?
Kezdődött azzal, hogy megalakult a világ legokosabb operatív törzse. Feladata a vírus elleni védekezés lett volna, ehhez képest kik alkották a törzset? A 13 tagból 6 rendőr!  Virológus, esetleg valamiféle szakember egy se, még mutatóba se! Nyunyókát erőltetik, de hát szegénykém annyit ér, mint halottnak a puszi. Ezeknek teljesen elment az eszük! A koronásfejű meg röhög a markába.
Aztán biztos, ami biztos, katonák szállták meg az öregek napköziotthonait, gondolom elrettentő szándékkal, mert mi mással? Most már csak azt kellene kitalálni, kit akartak elrettenteni, mert a vírust nem sikerült, az biztos. Aztán folytatódott a kórházakkal. Nem elég a sok fölösleges fideszes kancellár a kórházak élén, megjelentek a katonák is. A vírus onnan sem takarodott el, nem lettek rövidebbek a várólisták sem, a lerohadt épületek sem szépültek meg, jobban sem működnek a kórházak, pedig nagy erőkkel vonultak ám fel! Aztán még a rendőrség is beszállt! Ez még kellett! A legmagasabb szinten! Kitépték a koszos körmök közül az egészségügy irányítását, a főrendőrhöz kerültek a kórházak is. A szép szál szőkítő herceg nyilván minőségi változást jelentett. Azóta több lett a vírus, kevesebb az orvos és ápoló. Ez is egy eredmény! Sikernek még nem siker, de már eredmény!
Nincs megállás! Következett a stratégiai vállalatok megszállása. Sok okos katona lepte el például a MOL-t is. Azóta biztos finomabb lett a benzin, szervezettebb is lett a cég, valamint az a néhány katona jól meg is védte a MOL-t. Egy fenét!
Szépen haladtunk, már térdig járunk rendőrben, katonában, jutott belőlük az utcákra is bőven, de ez még csak az út kezdete volt! Már az öregeket, a keményen dolgozó kisembereket, a lakosságot sikerült  megvédeni. Azt nem tudom kiktől, talán maguktól. Mindezek után gondolt egy merészet pártunk és kormányunk, kitalálták, hogy a gyerekeket is meg kéne védeni, vagy megfélemlíteni. Sok iskolába iskolaőröket telepítettek, tökig sokkolóval, bilinccsel, gumibottal, vegyi eszközzel felszerelve. Hagy féljen az a büdös kölök!
Na, de ez még mindig nem volt elég! A legújabb húzásukkal feltették az í-re a pontot!
Képzeljétek! Már a Színház- és Filmművészeti Egyetem élén is katona áll. Egy ezredes, a honvédelmi miniszter korábbi kabinetfőnöke lett az új kancellár. Katona egy művészeti egyetem élén. Nyilván szakmailag indokolt. Eldobom az agyam! A jó kurva életbe! Itt már mindenki megbolondult?
Mi van még hátra? Hol nincs még rendőr, vagy katona? Állj! Nem akarok tippeket adni, de itt az ideje felébredni! Ha nem tesszük, holnap már a saját ágyunkban is fegyveres alakulatot találunk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr516224720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.10.03. 18:12:54

Amíg nem lőnek v. nem terelnek be munkatáborokba, addig nem izgalmas. Mindössze jelenleg gyakorlat folyik, ha netán .... de 56 egyszer volt.

midnight coder 2020.10.03. 18:33:43

Tudod, most ráérnek a rendfenntartók, épp nincsenek tüntetők akiknek ki kellene lőni a szemét.
süti beállítások módosítása