Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Felmérés!

2016. december 08. 09:36 - Szürkenyúl

Felmérés!

A legújabb PISA-adatok, a nagy nemzetközi kompetenciamérés eredménye lehangoló, a magyar diákok nagyon gyengén szerepeltek.
Kíváncsi vagyok, hogy országunk vezetése hogyan szerepelne a teszteken. Ezért hát felteszek néhány kérdést, a matematikára helyezve a hangsúlyt, hátha megtudok valamit.


Semmilyen Zsolt helyett a lovát kérdezem (különbség=0): ló asszony, gazdájának 30 osztálytársa volt. Hányan fognak sírjánál zokogni (és mikor?), ha évente 100 órát tölt az ön hátán?
Lézer János: Egy nyugdíjas hány nap alatt kapja meg Orbán Viktor levelét, és ez mennyibe kerül, ha azt a miniszterelnök viszi ki, és a postás 2-szer csenget?
Káder János: Elnök úr, hány mázsa szarnak kell leúszni a Dunán, hogy ön 1-szer megszólaljon?
Mészáros Röfinc: Hány céget vesz két fialás, és két röfögés között, és ebből mennyi az öné?
Kövér Bajusz: Tudom, hogy önnek nem lehet kérdést feltenni, de most mégis felteszek egyet, úgy sem kell rá válaszolni: Kívülállóként mi a véleménye az intelligenciáról?
Szijjártó Kispályás Kakadu Péter: Egy kispályás focicsapat 5+1 főből áll, és van még 6fő tartalék játékos. Hány játékos lesz magas rangú diplomata 10 nap alatt, ha ön óránként két országnak üzen hadat?
Balog Népdalénekes Zoltán: 1db hullakereső kutya hány nap alatt talál meg 1fő, 5 napos hullát, 1 kórházban?
Palkovics Tanárokkal Motyogó László: Ha 1db kréta ára 2Ft, akkor hány felé kell vágni a KLIK-et, hogy továbbra sem jusson csak minden második iskolába kréta?
Németh Rezsibiztos Szilárd: A több a kevesebb, vagy a kevesebb a több?
Matolcsi Un Ortodox György: ha 1 blöff 1 milliárd forint, akkor 10 blöff hány rokon meggazdagodására elég?
Kósa Megmondó Lajos: 2db piros, 4db sárga, és 5db zöld kupak összesen hány kupak, ha 2db zöldet visszatekertem a flakonra, és hány kupak után kell jövedéki adót fizetnem ebben az esetben?
Rogán Más Pénzéből Élő Antal: Eddig úgy tudtuk, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Most már nem így tudjuk! Nincs kérdésem! Illetve mégis. Mennyi 1x1? (hátha erre a kérdésre mégis sikerül igazat mondania)
Tállai Jólöltözött Műkereskedő András: Mennyi 1x1?

Válaszukat tisztelettel várom.
Szívélyes üdvözlettel:

Szürkenyúl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6312032559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása