Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Még nem elég!

2016. augusztus 25. 12:33 - Szürkenyúl

Nézünk, mint a moziban...

Elégedetlen a kormány, mert nem akarjuk észrevenni, hogy milyen jól élünk.
Ezen változtatni kell, kerül, amibe kerül! Ha bele döglünk is!
Ezért aztán, minden eszközt fel kell használni, hogy a tájékoztatás teljes körű legyen.
A tájékoztatás legfontosabb eszköze a televízió. Egyelőre még 10 alatti az állami TV adók száma. Ennyi, ekkora országban kevés!


Hamarosan indul az Orbán TV, Rogán TV, Semmilyen TV, valamint a Kósa TV.
Mikuláskor kezdi meg adását az Orbán mini. A TV logója egy disznó lesz. (személye még nem ismeretes) Az adón csak malac mesék lesznek láthatók, ezzel is ösztönözni kívánják a sertéshús fogyasztását.
Az Orbán TV logója természetesen maga a miniszterelnök lesz, mégpedig fél képernyő méretben. A műsorokban csak Orbán Viktor fog szerepelni. Magával fog beszélgetni, a reklámokban is ő fog szerepelni, sőt a díszlet is ő lesz.
A Rogán TV logója: két kifli keresztbe téve, fölötte egy zsömle. A műsorszerkezet főleg ingatlan értékesítésekben segít majd eligazodni.
A Kósa TV-re kapcsolva, hátba kell majd vágni a TV-t – ugyanúgy, mint a névadóját – hogy értelmes szó jöjjön ki belőle. Az adó logója egy narancssárga kupak lesz. A csatorna 18-as karikával fog sugározni, így kívánják megakadályozni az ifjúság nyelvtani visszafejlődését. A Semmilyen TV csak vasárnap fog sugározni, akkor viszont nagyon! Logójuk is lesz, de nem lesz látható. Főműsoridőben – azaz reggeltől estig – miséket közvetítenek, a szüneteket Semmilyen Zsolt vadászjelenetei töltik ki.
Az új TV-k egyenes adásban fogják kapcsolni a kormány óriásplakátjait, ezáltal minden háztartásba eljuttatják azokat.
A plakátok elé székeket is fognak elhelyezni, valamint a tudósítások ideje alatt óvodások, iskolások fognak tapsolni. A diákok fel is olvassák a plakátok örökbecsű mondatait. Ily módon a vakok, és gyengén látók is élvezhetik a műsort. Megtudhatják, milyen hőstetteket hajtott végre a kormány, s hogy milyen jó is ebben az országban élni.
Ide vonatkozó hír, hogy tudósaink dolgoznak olyan intelligens festék kifejlesztésén, mely kormánypárti feliratokról lepereg. A jövőben csak ilyenek kerülhetnek szabadkereskedelmi forgalomba. Pályázatot írtak ki olyan intelligens festék feltalálására is, mellyel csak a kormányt lehet dicsőíteni. Addig is, míg ezek nem valósulnak meg, államosítani fogják a festékgyártást, forgalmazást! A jövőben csak párttagkönyvvel lehet festéket vásárolni, és csak narancssárgát!
Ezeket az új csatornákat csomagban lehet majd igényelni, a szolgáltató különböző méretű védőfóliát ad igénylőnként, melyet a TV készülékekre kell felragasztani, megvédve azokat az emberi testnedvektől.
Tervek szerint, a kereskedelmi csatornákat a Nemzeti Bank felvásárolja, és napi 24 órában saját magát fogja népszerűsíteni rajtuk.
Ezzel persze nincs vége!
Hamarosan beindul a kormányt dicsőítő feliratokat tartalmazó pólók, alsógatyák gyártása. Keresik azokat, akik hajlandók viselni ezeket. (Óvatosságra inteném a jövőbeni vásárlókat. Például, olyan alsógatyát nem vennék fel, amire az van írva: „Magyarország kormánya jobban teljesít”)
Hamarosan a boltokba kerülnek tapéta formájában is az óriásplakátok.
Már gyártás alatt vannak az óriásplakátos WC papírok.
Én már alig várom. Jó hazafi lévén, további tartalommal tölteném meg azokat!

Szólj hozzá!
Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2811650962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása