Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Ádámbűz

2021. november 18. 07:49 - Szürkenyúl

Nyílt levél a székelyekhez, es a többi határon túli nemzetrontóhoz

Aranyos drága szeretett nyulacskáim! Közeleg a választás, a bűnözők egyre nagyobb vehemenciával igyekeznek bebetonozni magukat, természetesen választási csalások sorozatával. Mint láthatjátok, semmitől sem riadnak vissza. Mindent, és mindenkit felhasználnak hatalmuk megmentése érdekében. Ezért gondoltam arra, hogy figyelmeztetni kell a határon túli magyarokat is, ne szolgálják Magyarország bűnszervezetét. Kérlek Benneteket, segítsetek, hogy az alábbi nyílt levél minél több emberhez eljuthasson. Ez közös érdekünk!ukran_3.jpg

Nyílt levél a székelyekhez, es a többi határon túli nemzetrontóhoz.

 

Há’, drága tesvéreim! Hogy es van ez a tesvéri szeretet? Maguk ki akarnak bennünket, magyar honban keccsölőket nyuvasztani?
Há’ aztán honnan a fészkes fenébűl jutott abba a fene nagy eszükbe, hogy beleszólnak a mi életünkbe? Elvette tán kendtek eszit a szilvórium meg a málnapásztor söre?
Ki a rosseb mondta, hogy által kell gyünni a magyar határon, és a trottyos gazemberre kell kaparni az ikszet? Kapirgáljanak a saját reterátuk mögött, annak több haszna lesz!
Atyafiak! Aztán szokás-e maguknál átmenni a szomszéd bodegájába okoskodni? Ugye nem? Nem biz a! Ejszen akko’ mér’ gyünnek át hozzánk megszavazni a mi nyomorúságunkat? Há’ nem ehelyt van a bodegájuk, nem itt van a fődjük! Azt mondom emberek, nem kéne becirmolni magukat! Ocsmány dolog ám beleszólni más dógába, pláne haszonér’ tenni! Nem sül le a bőr a képükről? Párszáz mocskos forintér’ eladták lelküket a gonosznak! Hagyták magukat befírolni egy utolsó aljas gazember által, aki ugyanolyan ganéj, mint a maguk Ceaușescuja volt! Há’ milyen emberek maguk? Szégyelljék magukat!
Megmondom maguknak komáim, úgy, ahogy van, érzem ám én az ádámbűzt!
Jó szívvel fogadjuk magukat, mint vendéget, mi es szívesen megyünk magukhoz vendégségbe, de sohse jutott eszünkbe Ceaușescura szavazni! Igaz-e? Nincs maguknak semmi keresnivalójuk ehelyt, mikor a nemzet sorsárul döntünk! Nem itt dógoznak, nem itt fizetnek adót, nem itt vásárolnak, nem ehelyt járnak gyerekeik iskolába.
Maraggyanak saját bodegájukban es egyék a saját bigyirkójukat, amiért megdógoztak, ne ácsingózzatok a máséra!
Há’ aztán azt es megkérdem atyafiak, milyen alapon csármáltak maguk a trottyos bandita melletti tüntetésen? Tán csak nem pénzér’ tették azt es? Ejszen tudom én, hogy vót az! A mi pénzünkön buszoztatta magukat a hazug diktátor! Még pénzt es kaptak érte, hogy ellenünk vonuljanak. A rosseb ette vóna meg magukat, mikor magyar földre tették lábukat! Jobb lesz, ha eztán távol maradnak! Bélsikulás kapja el mindannyiukat, mikor még egyszer átteszik a lábukat a magyar határon, dönteni a mi boldogulásunk felől!
Ejszen nem jobbak maguknál az ukrán magyarok se! Nekik es van pofájuk törvénytelenül magyar lakcímre es bejelentkezni, olyan nyugdíjat felvenni, amiért nem dógoztak meg. Há’ milyen emberek az ilyenek? Megmondom én maguknak, nem kertelek. Szar emberek!
Ide figyeljenek! Azt hallottam, az a mondás járja Székelyföldön, hogy „Székely szarta a magyart!”
Há’ ezt a marhaságot felejtsék el, de izibe! Nem kell hallgatni olyanokra, akik egymásra akarnak uszítani bennünket! Higgyék el nekem atyafiak, csak a barátság, a szeretet fizetődik ki, az ellenségeskedés, az ármány sosem! Maguk nem itt élnek, nem tudhatják, nem tapasztalják saját bőrükön, hogy mi folyik az országban, így ne es szóljanak bele a mi dógunkba!
Maradjunk jóbarátok, vannak minékünk semmirekellő ellenségeink kerítésen belül es!
Elég, ha csak e hétre gondolok. Magyar hon bűnszervezete megint durva választási csalásra készül! Má' nem elég nekik a kolompér, a láncszavazási trükk, a maguk képeslap-szavazatai! A legújabb salátatörvény szerint magyarországi fiktív lakcímmel rendelkező külföldi bérszavazóik - ezek maguk, atyafiak! - már az egyéni jelöltekre es szavazhatnak majd. Megváltoztatták a törvény szerinti lakóhely fogalmát es, így a fiktív lakóhely létesítése (vagy az abban való közreműködés) egyszerűen nem lesz többé büntethető.
Atyafiak, drága testvéreink, gondolkodjanak el azon, megéri-e néhány száz forintért, egyéb előnyökért, a mi pénzünkön épült stadionokért, templomokért, egy népnyomorító aljas gazembert szolgálni, aki csak a saját hatalmának megtartására használja fel magukat? Ejszen tudják, a maguk nem túl áldásos közreműködésével valósítják meg választási csalásaik zömét.
Ha igaz magyarnak tartják magukat, akkor viselkedjenek es úgy! Maradjanak otthon, vagy szavazzanak a magyarság fennmaradására, a demokratikus ellenzékre!
Isten áldja magukat!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3116757848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.11.18. 10:51:57

Ne szavazzanak ide, és fizessék vissza a kiküldött 1000 milliárdokat!

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.11.18. 15:12:11

Te most ezek után komolyan kérni akarsz tőlük bármit is? Miután rögtön a címben országrontónak nevezed őket? Az indoklást hagyjuk, megtetted, de túl is toltad, már az elején. Így egy érintett, nevezetesen például egy székely aki esetleg olvassa ezt, mindjárt a címet elolvasva elküld a halál faszába és teljes joggal. A hidegvért meg kellett volna őrizni.

"A magyar hon bűnszervezete megint durva választási csalásra készül!"

Egy újabb húzás?! Nahát, micsoda meglepetés!! Meg kellene lepődnünk ezen?! Vannak még a dolgokra folyton rácsodálkozó vak emberek az országban, akiket újra-és újra meg tud lepni a hatalom? Többször leírtam már, hogy maga a rendszer a csalás. A választási rendszer, a hatalom szolgálatába állított sajtó, AB, nyomozati szervek, választási szervezet. Az ügyészség megtagadja a nyomozást fideszes stiklik és gazemberségek kivizsgálása ügyében. Ez, és a fideszesített sajtótermékek, közmédia nem engedik nyílni az emberek szemét, de az ellenzék vélt v valós ügyeivel teli a sajtó, és persze az ügyészség nem rest vizsgálatot indítani ezekben az ügyekben. Az AB számtalan esetben döntött a kormány mellett - tegyük hozzá, korábbi jogkörét időközben alaposan meg is nyirbálták. A választási iroda (vagy minek hívják jelenleg) számos esetben megtagadta az ellenzék népszavazási kérelmét, amikből az politikai tőkét kovácsolhatott volna. A választási törvényt meg akkor módosítják, amikor csak akarják - illetve mikor szükségét látják.

A lényeg: egy egész rendszer dolgozik Orbán mellett és egyben az ellenzék ellen. Aki ezt nem látja, az vak. Aki tagadja: hazudik. Hogy az országgyűlési választások nem tiszták és nem szabadok. Hogy 2014 óta csak szavazunk de nem választunk. És hogy az ellenzék győzelmének semmi esélye - még teljesen összefogva is csekély. És aki ezt kimondja, leírja, az akarva- akaratlanul a kormánypárt malmára hajtja a vizet. Holott csak a valóságot írom, amivel rengetegen a mai napig képtelenek szembenézni.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.11.18. 15:42:39

Hogy a poszthoz gyakorlati értelemben is hozzászóljak:

Kicsit eltúlzott a magyarországi ellenzékiek félelme a határon túli voksoktól. Én magam sem értek azzal egyet, sőt agyrémnek tartom, hogy nem ennek az országnak a lakói szavazataikkal beleszóljanak az ország belügyeibe. Az állampolgárság megadása még csak-csak oké - én akkor, 2010-ben ezzel sem értettem egyet, de azóta megbékéltem vele - de a szavazati jog megadása már nem. Ezzel ugye az a bibi, hogy milyen állampolgárság az, amihez nem társul szavazati jog, mert alapesetben természetesen igen. De erre mondom azt, hogy az utóbbi megadása egy gyakorlati kérdés - speciális esetekben, mint a magyar állampolgárságot felvevő határon túli magyaroké, attól el lehet tekinteni, a magyar Országgyűlésnek ezt a jogot el lehet vennie, meg szabad tagadnia.

Mellesleg a szavazati jogot ugyanúgy elvenném a külföldön (UK, Németo., stb.) végleg letelepülni kívánó, de magyar állampolgárságukat megtartóktól is, ők se szóljanak bele többé a dolgainkba.

Félni pedig azért nem kell a határon túliak szavazataitól, mert összességében - már ahol lehet (pl. Szlovákiában nem) - arányaiban kevesen vesznek részt a magyarországi választásokon. Talán egy mandátum sorsa dől el, nem több. Ezzel érdemben nem szólnak bele - az eredmény nem rajtuk fog múlni.

midnight coder 2021.11.18. 17:55:09

@Lesz még Magyar Köztársaság: "Az ügyészség megtagadja a nyomozást fideszes stiklik és gazemberségek kivizsgálása ügyében."

És persze ugyanez nem piszkálta a szocikat sem. Nem tûnt még fel, hogy a gengszterváltás óta ezer milliárdok tûntek el mindkét oldalon, valahogy mégsem ül emiatt szinte senki, csak egy-két piti lúzer?

És gondolod, hogy a remek új ellenzék majd nem lopni indul? Néha komolyan elcsodálkozom azon hogy milyen naivak emberek.

Billy Hill 2021.11.19. 20:38:48

Nehogy már a (szürke)nyúl vigye a puskát...!

Billy Hill 2021.11.19. 20:51:04

A poszthoz érdemben:

"Há’ aztán honnan a fészkes fenébűl jutott abba a fene nagy eszükbe, hogy beleszólnak a mi életünkbe?"

Onnan, hogy lehetőséget kaptak rá. Mint pl. a boszniai horvátok a szábor megválasztásánál.

Leylandi 2021.12.06. 11:52:45

Gratula, ez a nap szájtépése a semmiért, ugyanis a külföldi szavazatok EGYETLEN PARLAMENTI HELYET SEM hoztak 2018-ban a fidesznek! A nyulak közismerten ostobák, árnyékra vetődnek, nem ismerik a tényt, hogy lakcím nélkül csak listás szavazatokat lehet leadni, "A végleges eredmény szerint így a Fidesz végül 42 listás mandátumot szerzett, pont ugyanannyit, amennyit a levélszavazatok nélkül is szerezhetett volna" 444.hu/2018/04/15/kibabralt-a-matek-a-fidesszel-hiaba-a-sok-hataron-tuli-szavazat-nem-lett-belole-plusz-mandatum. Ja, és: ehelyt'e! :-) Csak a hangulat végett. Gondolkodtam, milyen székelyes szófordulattal lehet még ecsetelni ilyen iszonyatos mértékű tudatlanságot, de erre valszeg nincs szó. Illetve egyet mégis tudok: fizetett ügynök. Az ilyennek dolga hamis információkkal az embereket hergelni.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.12.06. 12:11:30

@Leylandi: Na, ez volt az ostoba szájtépés! Ha semmi előnyük nem származott a külhoni szavazatokból, akkor a te adódból is, miért költenek milliárdokat azokra? Miért módosítanak még törvényeket is? Miért fizetnek agitátorokat, a te pénzedből is, hogy minél többen jöjjenek?
Fizetett ügynök csak te lehetsz! A rablóbanda ostoba fizetett ügynöke! Remélem, legalább megéri!

Randy Marsch 2021.12.11. 12:59:59

te nem vagy valami okos (vicces sem vagy)
süti beállítások módosítása