Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Utolsó kommentek:

Célkereszt 2020.04.02. 08:54:40

Igen. Transzneműeknek nem marad más, mint a kivándorlás. Nem is értem, hogy mit zavarja Semjént az a néhány száz transznemű.
Mi pedig tiszta, szűzies kereszténydemokraták maradhatunk.

Bejegyzés: Felhatalmazás

Szürkenyúl 2020.03.19. 16:10:18

@Éhes ló: Ennyi sok ökörséget csak orbán seggéből ki se látszó gerinctelen bértollnok hordhat össze! Válaszra sem méltó ez a sok baromság! Takarodj vissza apád meleg seggébe!

Bejegyzés: Támadunk!

Szürkenyúl 2020.03.19. 13:22:50

@Drizari: Az összes katona a kerítéseken van. :D Ha a tervezetet figyelembe veszem, több ezer katonáról lenne szó. Nincs is annyi katonánk. :) Még ha a gulyástábornokot beleszámolom, akkor se! :)
"Elsősorban azokon a településeken kell nagyobb katonai jelenlétre számítani, ahol most is van katonai alakulat." - mondták az okosok. Tehát ott lesz karantén is ahol van laktanya, mert a vírus is ott lesz. :D :D :D

Bejegyzés: Támadunk!

Drizari 2020.03.19. 11:29:14

Karantén elrendelése esetén a katonai járőrpárok pont jó helyen lesznek.

Bejegyzés: Támadunk!

Drizari 2020.03.19. 11:27:46

Mondjuk települések-körzetek karanténba helyezéséhez pont jó helyen lesznek a katonai járőrpárok. De ezt most még hivatalosan nem mondhatják.

Bejegyzés: Támadunk!

Szürkenyúl 2020.03.04. 06:21:12

@HaCS: Értem! Sajnos nehéz ezzel vitatkozni. Ne legyen igazad! Azt azért remélem, néhány embernek leesett, mi a sztrájk, mi a tüntetés (babazsúr)...

Bejegyzés: Babazsúr

HaCS 2020.03.03. 20:15:50

@Szürkenyúl:

Akkor leírom röviden tömören!

Ahhoz a fajta cselekvéssorozathoz, melyet te kívánatosnak tartasz, elszánt emberek kellenek.
Azokat, akiket megszólítani próbálsz közel sem azok.

Bejegyzés: Babazsúr

Szürkenyúl 2020.03.03. 18:05:03

@HaCS: A lényeg nem az, amit kiemelt!

Bejegyzés: Babazsúr

HaCS 2020.03.03. 17:37:03

"...áldemokráciára, bohóckodásra semmi szükség!"

Elnézést a kiragadott mondatért, de semmi egyéb szerepe nincs, csak rávilágítani a lényegre!

Szóval a tököm akar asszisztálni a tanárok újabb cirkuszi fellépéséhez! A lóf*szt! Megy itt megint a porhintés az új NAT-tal, meg a tanársztrájkkal. Pont a ciklus felénél, mint mindig, amikor semminek semmi tétje. Az egész csak arra való, hogy az elégedetlenkedők, meg a posztíróhoz hasonló polgárok kifújhassák a gőzt. A tanárok meg lelkesen asszisztálnak ehhez a baromsághoz, remélve hogy így majd talán megkapják a "jól megérdemelt" karrierjüket. Ennyi az egész semmi több.

A tanártársadalom néhány tagja aktívan hozzájárul ehhez a szemfényvesztéshez. Majd talál a kormány megint valami megbízható (=tisztogatásban korábban jeles) iskolaigazgatót aki az egész élére áll, aztán lesz sztrájk felvonulás, a gyerekek jogai, meg minden földi jó! Nyáron lesz valami kisebb illetményemelés, meg hatalmas újabb ígérvények a csodamodellpályával kapcsolatban, a vezető kijelenti majd, hogy ők "igazából nem is a kormány ellen, meg egyébként sem úgy...", és a gyerekek jogai, meg a körülmények hirtelen jelentéktelenné válnak. Mindenki megy a dolgára, nem lesz semmi látnivaló. A balek tanárok meg el is hiszik újra. Ez várható szeptemberig.

Aztán 2 év múlva meg megint azt hallgathaom vidéken ettől a meghatározó, véleményformáló értelmiségi rétegtől, hogy Soros hálózatának mekkora tervei vannak a sarki kocsmával!

Ezt eljátszotta ez a banda 2012-ben, majd 2016-ban is. A sok haszonleső balek meg ugyanúgy viselkedett, 2014-ben, meg 2018-ban is. Pont mint a kis elefánt, aki lassan tanul, de gyorsan felejt.

Én nem vagyok ez a fajta.

Bejegyzés: Babazsúr

konrada 2020.02.24. 10:56:49

...hááát... Úgy mondják, aki a hülyeséget támogatja, az magából is hülyét csinál.
...s jól látod, ezt azért még az ajtónak száguldók sem akarják bevállalni...

Bejegyzés: A félkegyelmes

Szürkenyúl 2020.01.21. 18:10:46

@Budapest a kutyaszar városa: Nem vidítottál fel, de sajnos nem tudlak megcáfolni, a tények igazolnak!

Bejegyzés: Ellenség

Budapest a kutyaszar városa 2020.01.21. 17:27:25

Minden szavad igaz. De ennek a népnek ez kell, mert imádja ha kifosztják, lealázzák, a képébe hazudnak, hülyének nézik, átverik, agyát mossák, ellopják és elfüstölik az adóját, fölzabálják az országát, kiszúrják a szemét egy utalvánnyal és 2 kg krumplival, csak az a korbács és mézesmadzag, az, csak az nemzetiszínű legyen, hogy lehessen busongani és hibáztatni mindent és mindenkit....

Bejegyzés: Ellenség

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2020.01.01. 18:54:56

Boldogabb új évet kívánok kedves Szürkenyúl. Apróság miatt írok. Mondtad.

"a magyar emberek megakadályozták volna őket bármiben is"

Ránagyítok. "a magyar emberek". :-(

Holott ők magyar állampolgárok, vagy választópolgárok. Szerintem. :-)

Bejegyzés: Zsinórbaba

Szürkenyúl 2019.12.19. 22:34:10

@rdos: Ehhez nincs mit hozzátennem! Pontosan így gondolom én is. Talán csak annyit, hogy nem csak mi tanulhatnánk ezektől az országoktól!

Bejegyzés: Világrend

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.12.19. 22:22:44

@Szürkenyúl: Igen, szerintem is a jól működő kapitalizmusokból kellene példát vennünk. Még a módszerváltás után nem sokkal egy emdéefes ogy képviselőt kérdeztem (akkoriban még leereszkedtek a választóik közé), hogy nem lenne egyszerűbb átvenni az osztrák jogrendet tokkal vonóval, mert hogy az szemlátomást jobban működött mint az akkori hazai (már akkor is túl bürokratikus volt, azóta csak fokozódott, újabban meg tobzódik a bürokrácia - salátatörvények :-().

Ezer éves államiságunk volt a maszlag, hogy miért rossz az ötletem. :-( Szerintem meg ha akár csak száz év múlva is szeretnénk még Mo államiságát csak le kellene másolni egy sokkal jobban működőt. Miattam lehet az észt is (Észtország 3o év alatt a a GDP per főben a miénkhez képest a feléről a másfélszeresére húzott el mellettünk!).

Bejegyzés: Világrend

Szürkenyúl 2019.12.19. 20:08:18

@rdos: Azok az államosítások nem csak lopásnak tűntek (de finoman fogalmaztál :) ), hanem azok is voltak.
Pontosan megfogalmaztad a rendszer hibáit, ezekkel vitatkozni sem lehet. Főleg a vége felé, voltak jó néhányan, akik közel voltak a tűzhöz, kihasználták bőven a lehetőségeket, megszerezték azokat a bizonyos első milliókat. Neveket nem mondok, úgyis tudjuk kikről van szó, pont ezért hiteltelenek ma! Ezért sem lehetnek az ellenzék vezetői, ezért sincs, és nem is lesz az ellenzéki oldalon teljes összefogás. Talán egy dologban volt jobb a szocializmus a mai rendszernél, az átlagemberek számára, az pedig a szociális háló megléte. A kapitalizmus, nálunk legalábbis, nem erről híres, de vannak ellenkező példák is. Például jól működik a skandinávoknál, és még néhány országban, bizonyítva ezzel, hogy nem a rendszerrel van baj, hanem a kapzsi emberekkel!
Az a sok új technológia sajnos sokba is került nekünk.
Az átkosban nem arról álmodoztunk, hogy kényszerűségből kelljen "utaznunk" külföldre. :(
Már el is ment a kedvem az utazástól. :)

Bejegyzés: Világrend

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.12.19. 18:29:37

@Szürkenyúl: Abban sajnos igazad van, hogy az elmúlt 3o év, de főleg az elmúlt 9 a szocializmusból is és a kapitalizmusból is gondosan összeválogatta azt amitől ha lehet mindkét "szülőjétől" rosszabbra sikeredett. :-( A "nertársi trend" pedig még rémisztőbb. :-(

Ami miatt a szocializmust is és a bolsevizmust is rossznak tartom, az "csak" két dolog miatt van. Az egyik az eredendő bűn (államosítások ellentételezés nélkül, ez nekem a 3 halmazati jelzőt is kimerítő lopásnak tűnik).

A másik pedig hogy mennyivel igazságosabb társadalom a szocialista mint a kapitalista. Ez sem volt igaz. Nem mellékesen ment ott is a seftelés ezerrel, a 3 betűs titkos szolgálatok, a diplomaták és az akkori eftársak nagykutyái bőven az átkosban már tolták az offshorozást. :-( Miközben az egyenlőtlenség az ecceri népek között valóban jóval kisebb volt mint ma, igaz a koszt - kvártély a böriben is egyenlőbb. :-(

Ha már valami jót is szeretnék találni az elmúlt 3o évben, hogy a multik miatt sok új technológia megjelent nálunk és hogy szabadon utazhatunk és erősen ajánlott is számunkra ez az utazás (csak oda kérve a menetjegyet). :-( Lám ennek az utóbbi éremnek is két oldala van. :-(

Bejegyzés: Világrend

Szürkenyúl 2019.12.19. 13:53:02

@rdos: Az ukrán éhínség '32-33-ban volt Sztálin diktatúrája alatt.
Ami a támadásokat illeti, az mind igaz, amit írtál, de én azt írtam, hogy "nem támadtak másokra anyagi haszon miatt". A lényeg kifejezetten az anyagi hasznon van.
'56-ban valóban sokan elmentek, de az nem mellékes, hogy mi miatt.
Nem sírom vissza a szocializmust, főleg azt nem, amit a diktatúra uralt, csak annyit akartam mondani, hogy ami most van az néhány tekintetben rosszabb, mint az volt. Ez a néhány dolog fogja a föld vesztét is okozni! Az anyagi javak gátlástalan hajszolása, akár népek kiirtása árán is, országok, népek közötti értelmetlen ellentétek, óriási vagyonok esztelen felhalmozása (nyilván sok millió ember, és földünk kárára).
Nem keverendő össze a diktatúra a szocializmussal. Ez a vadkapitalizmus, ami most van, mindennél rosszabb!
Az a barakk attól volt vidám, hogy már kinevethettük magunkat, de attól még barakk volt! :(
Üdv az új barakkban! :(

Bejegyzés: Világrend

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.12.19. 12:37:38

@Szürkenyúl: Éhezés témában ukrajnai holodomor jutott így hirtelen az eszembe, de az éhező vietnámiakra is emlékszem még. :-(

Nem támadtak egymásra? 1956-ban szojvet segítséget kapott Janibá. 1968-ban mi is segítettük a cseh eftársakat, igaz itt már ha igaz pofon sem csattant (vélelmezem pont az 1956-os tapasztaltok alapján jobbnak látták a csehek ha nem keménykednek), de rémlik még Usszuri folyó mentén orosz-kínai határvillongás (pár tucat pár száz halottal sebesült pedig tízszer ennyi), plusz ne feledjük a kínaiak vietnámi hódítását se feledjük ott százezerre tehető az áldozatok száma az 1 hónapig tartó háborúban. :-(

Migráció? 1956-ban kétszázezren mentek el csak tőlünk és az orosz nemesség polgárság millió számra menekült a bolsevikok elől a lehető leg - mennél távolabbra. :-(

Málenkíj robot, recsek, ávh börtönök miazmás. :-(

Igaz ami igaz a végére itt nálunk, úgy 1968-tól? élhetőbb lett a "szoctábor", de attól még barakk maradt a barakk hogy a legvidámabb volt. :-(

Bejegyzés: Világrend