Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Helycsere

2020. április 06. 17:10 - Szürkenyúl

Koronavírust minden kormány élére!
Annyit nem tudnának ártani, mint a jelenlegi vezetők!
Gondoljuk végig, ez a fránya koronavírus nem kapott egy árva buznyákot se, hatalmat se, mégis nagy dolgokat vitt véghez rövid idő alatt!

Tovább
Szólj hozzá!

Még hugyozni, szarni se tud!

2020. március 23. 15:17 - Szürkenyúl

A gondviselés küldte nekünk ezt a koronavírust, mert mi emberek jómódunkban már elfelejtettünk normális ember módjára élni, viselkedni. Még mindig csak remélni lehet, rájövünk, van fontosabb is, mint anyagi jólétünk, önző kényelmünk.
Az emberi gyarlóság határtalan! Például Baltimore polgármesterének fel kellett szólítani a város lakóit, hogy ne lövöldözzenek egymásra, mert kellenek az ágyak a fertőzötteknek. Lopják, és a feketepiacon árulják a leégett Notre-Dame köveit. Az élelmiszerekkel, védőfelszerelésekkel, fertőtlenítőszerekkel való nyerészkedés óriási méreteket öltött. Sorolhatnám! Ezek vagyunk, mi emberek!

Tovább
Szólj hozzá!

Támadunk!

2020. március 19. 10:26 - Szürkenyúl

Első körben 140 magyar vállalatnál jelennek meg magyar katonák, „honvédelmi irányító csoportok”, melyek nyomon követik és koordinálják a vállalati munkát. A honvédelmi irányítócsoportok feladata kettős: a fizikai biztonság és a működőképesség feltételeinek biztosítása. Energetikai, a távközlési, közlekedési cégekről van szó, és az egészségügyi szektorról.

Tovább
4 komment

Szupergyógyszer

2020. március 06. 16:12 - Szürkenyúl

Előre bocsátom, nem állok egyetlen egy gyógyszergyár alkalmazásában sem!
Egy különleges, széles körben alkalmazható olcsó, de annál hatásosabb gyógyszerre hívom fel olvasóim figyelmét. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy csodaszer, annak ellenére, hogy sokan nem akarják elismerni, sőt, nem kevés befolyással, pénzzel rendelkező gazember folyamatosan próbálja megsemmisíteni.

Tovább
Szólj hozzá!

Babazsúr

2020. március 03. 14:58 - Szürkenyúl

Az EMMI csak tanítás után engedné sztrájkolni a tanárokat. Ennél nagyobb marhaságot még életemben nem hallottam, pedig hallottam már egy s mást! Figyelmükbe ajánlom az értelmező szótárt, mely szerint a sztrájk több, munkaviszonyban álló munkavállaló által közösen végrehajtott munkabeszüntetés. Szabadidőben nem lehet munkát beszüntetni! Ez pont olyan, mint dugás után kotont húzni! Pont annyit ér!

Tovább
4 komment

Nemzeti jó napot!

2020. február 28. 13:46 - Szürkenyúl

Folytatódik az ország nemzetiesítése! A legújabb, hogy nemzetiek lesznek a színházak is, ami azt jelenti, hogy nemzeti félkegyelmes uraknak tetsző darabokat fognak játszani nemzeti színészek. Nemzeti lesz a súgó is, meg a besúgó is! Nemzeti ruhatáros vigyáz a kabátunkra, nemzeti jegyszedő kezeli nemzeti jegyeinket nemzeti hevülettel. Nemzeti lesz még a függöny is, és füle is lesz, mégpedig nemzeti!

Tovább
Szólj hozzá!

A félkegyelmes

2020. február 22. 18:43 - Szürkenyúl

Hadházy Ákos „Stop propaganda” akciója újra megmutatta, ellenzéki politikusainkra nem számíthatunk. Tisztelet a kivételnek! Emlékezzünk vissza, senki nem állt ki Hadházy mellett. Már a parlamentben is mellé állhattak volna, de nem tették! Utána is megtehették volna, hogy markánsan kiállnak mellette, de azt sem tették! Ez ám az összefogás! Mire számíthatunk ezek után?

Tovább
1 komment