Szürkenyúl nem viccel!

Senki nem bújhat el

Gyáva!

2019. augusztus 18. - Szürkenyúl

Haladunk! Visszafelé az időben! Föltámadt Rákosi elvtárs!
A milliárdos szállásfejlesztési program nyerteseinek óriásplakáton kell megköszönni a kormánynak a vissza nem térítendő támogatást. Ezt a húzást még ő is megirigyelné!
Csak egy baj van. A mi kedves vezetőnk gyáva!

Tovább

Kutyavilág jön

Kitudódott a nagy titok! Előbb-utóbb minden sunnyogásnak ez a vége. A múlt héten azt olvastam, hogy az amcsik székletátültetéseket végeznek. Akár hiszitek, akár nem, nem lepődtem meg! A híradásból az is kiderült, hogy már 10 éve kezdték. Hogy őszinte legyek, nekem nagyon gyanúsak voltak már egy ideje! Valami bűzlött! És tényleg.

Tovább

Szépség

Korunkban egyre újabb és újabb módszereket találnak ki a szépülni vágyóknak.
Nem is értem mit szerethettek magukon és egymáson apáink, anyáink. Nem lehetett részük herevasalásban, nem gyömöszölhettek melleikbe szilikonzacskót, nem feszíthették ki nemiszervüket, péniszüket sem nagyobbíthatták meg, a kisajak plasztikáról, szeméremajkak plasztikájáról már nem is beszélve. Pfuj! Borzalom!

Tovább

Bakik és bacik

Nem könnyen eldönthető kérdés, hogy egy önkormányzatnak átok vagy áldás egy stadion.
Székesfehérvár önkormányzata dörzsölhetné markát! Sőt, már korábban is elkezdhették volna! Már a sóstói stadion építésének elhúzódása is malmukra hajtotta a baktériumos vizet. Ugyanis minél később adták át a stadiont, annál kevesebb vesztesége lett az önkormányzatnak, mivel addig nem kellett üzemeltetni.

Tovább

Szövegértés

Domokos László, az Ál Számvevőszék (ÁSZ) elnöke a jövő évi költségvetésről: „megalapozott a 2020-as költségvetés, hozzájárul a magyar gazdaság fenntartható kifehérítéséhez és a kiszámítható, stabil gazdasági folyamatokhoz, valamint megfelelő keretet biztosít a társadalompolitikai célkitűzések megvalósításához.”

Hubazmeg! Ez nagyon tud!

Tovább