Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Be-vallás

2022. december 19. 07:46 - Szürkenyúl

Egy olyan országban, mint Magyarország is, mindenki szolga. Hitvány gazemberek uralkodnak a mocskos pénzükkel a gyáva, puhány nép felett. A pénz hatalom. Még a vallást is meg lehet venni belőle.alk.jpg

Vallással pedig mindig féken lehet tartani egy népet. Jól tudja ezt a hatalmon lévő álkeresztény rablóbanda is. Ne tévedjünk! Már a templomok is médiák, mert a kapzsi főpapok segítségével Orbán azt csinált belőlük, s mint tudjuk, akinek a kezében a média, az irányítja, birtokolja, mi több, bitorolja az elmét.
Nap, mint nap megy a nyáj etetése, egyesek még arra is képesek, hogy sunyi, álszent módon még az utcán is összefont kézzel járjanak, mintha mély meggyőződésű keresztények lennének, közben a tízparancsolatot is páros lábbal tiporják! Mások meg a pápai áldást is pénzért veszik, mint a cukrot.
Azzal szoktak jönni, hogy nálunk (is) keresztényüldözés folyik. Bizony! Ha úgy vesszük, igen, duplán is! A trottyos és bandája milliárdokkal üldözi a magyarországi keresztény egyházakat. Egyet kivéve, azt máshogy üldözi, törvénytelenül is! Templomokat épít, újít fel nekik, ingatlanokkal, iskolákkal dobálja őket! Félre sem tudnak ugrani, igaz, nem is akarnak! Szemrebbenés nélkül elfogadják a júdáspénzt is, meg is szolgálják azt bőségesen! Teszik ezt ott, ahol a nép, akinek a pénzét elfogadják a hatalomtól, az EU-ban a második legszegényebb!
Ugyanakkor, a keresztények üldöznek, bennünket, akik nem vagyunk vallásosak. Na, ez is keresztényüldözés! Vannak olyan települések, ahol csak egyházi iskola van. Van már katolikus tankönyv is, gimnazistáknak, a Szent Imre-tankönyvcsalád. Egyelőre csak irodalom és történelem, de ahogy ismerem ezeket a gazembereket, hamarosan lesz keresztény matek, fizika, meg még biológia, sőt keresztény informatika is!
Ezzel még nincs vége! A futballba, az üzleti életbe is betették keresztjüket. Már formálódik, elindult a BL felé az első keresztény focicsapat is, Isten segedelmével. Szürkenyúl létemre ezt sem értem. Eddigi nyomorult kis életemben még nem hallottam, hogy keresztényi feladat lenne a futball felvirágoztatása. A Mindenható erről még sosem beszélt. Ha ez nem lenne elég, a szállodaiparban is nyomulnak! Nem tudom, honnan a késztetés, arra gondoltam, talán a kis rigó hamis éneke tévesztette meg Istent, vagy megtévedt helytartóit. Vagy esetleg a kis rigót tévesztették meg a milliárdok.
Az sem világos előttem, mi keresnivalója van az egyházaknak a politikai életben.
De mégis! Aranyoskáim! Van némi fogalmam ezekről a vallási dolgokról. Legalább annyi, mint Sintér Sanyának az oktatásról!
Nem is olyan régen egy főpap száját hagyta el a be-vallás: az egyház nem jótékonysági intézmény. Na, ugye! Ha meg nem az, akkor csak üzleti lehet. Mégpedig a mocskosabb fajtából. A mi főpapjaink nem kereskedők, csak holmi gerinctelen kufárok!
Azt eddig is tudtam, láthatjuk, tapasztalhatjuk bőrünkön, hogy csak a pénz számít, na, de hogy Isten szolgái is idáig aljasodjanak, ez megbocsáthatatlan!
Különben meg semmi szükség itt keresztényüldözésre, nálunk az a divat, hogy a mi keresztényeink saját báránykáikat üldözik!
Ami még ennél is fontosabb, és ez sajnos világjelenség, inkább szegényüldözés van, mint keresztényüldözés. Egy fokkal jobb lenne, ha szegénységüldözés lenne, de az az önjelölt keresztényeknek nem érdeke.
Ha meg akarod nevettetni istent, beszélj neki a terveidről. – mondja egy lengyel közmondás.
Na, ez szomorú, mert a mi önjelölt keresztényeinknek még mindig vannak tervei velünk, az országgal, amin nem nevetni kéne, nem is lehet! Én, mint kis szürkenyúl, aki még csak nem is nemzeti, nem is tudok nevetni! Én mást tudok! Azt tudom, hogy ezeknek a haramiáknak börtönben a helyük!

Drága nyulacskáim! Nyakunkon a szeretet ünnepe, de én nem kívánok Nektek boldog karácsonyt. Több okból sem. Egyrészt nem vagyok vallásos, másrészt egy-két gazember, főleg egy trottyos, lejáratta már ezt a jókívánságot, viszont tiszta szívből kívánok álkereszténymentes, békében, szeretetben eltöltött napokat és éveket! Ja, és szeretteitek körében! Ne kelljen elhagynotok hazátokat, otthonotokat, se nektek, sem hozzátartozóitoknak, legfeljebb saját akaratból, és nem kényszerítő körülmények hatására!
Így legyen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5818005150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása