Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hit és gerinc

2022. november 28. 07:43 - Szürkenyúl

Az „Oszd meg és uralkodj!” elv nem más, mint egy hadicsel. Más hatalmak is használták már, kezdve az ókortól.
Most épp a trottyos alkalmazza a tanárok megosztására!judaspenz_1.jpg


Csütörtök este jelent meg az a kormányhatározat, amely szerint januártól a hit- és erkölcstanhoz, valamint a hittanoktatáshoz kapcsolódóan béralapú támogatást nyújtanak. Ennek összege 61 ezer forint/hó/fő. Ezt az egyházi iskolák tanárai mellett azok az állami és nemzetiségi iskolákban dolgozó hittantanárok is megkapják, akik a bevett egyházakhoz tartoznak.
Hogy mindenki értse, az egyházi iskolák tanárai részesülhetnek állami béremelésben, az állami oktatásban dolgozó pedagógusok nem. Arra nincs pénze az államnak. Azt papolják ezek az álkeresztények, hogy majd akkor lesz bérfejlesztés, ha "Brüsszel" ad pénzt. Világos, ugye? A magyar pedagógusok béreinek rendezése a gonosz Brüsszel feladata.
Most majd kiderül mennyi gerinc szorult fenti tanárokba! Cserben hagyják-e némi alamizsnáért kollégáikat, pályatársaikat? A júdáspénz megteszi-e hatását?
Azt meg sem kérdezem, hogy az egyházi vezetőkbe mennyi szorult, mert ők már bizonyították, sosem lesz porckorongsérvük! Hosszasan sorolhatnám a bizonyítékokat, de elég, ha csak azt említem, hogy néhány tízmilliárdért szemrebbenés nélkül lefeküdtek a trottyosnak. Sorban épültek új templomok, újultak meg régiek állami pénzekből, azaz az adófizetők pénzéből. Vagy például csak az idén 53 ingatlant kaptak teljesen ingyen a kormánytól, miközben az országban többszázezren nyomorognak. Az ellen sem tiltakoznak, hogy az egyházi iskolák nagyobb támogatást kapnak, mint az államiak. Esetleg előhozhatom Iványi Gábort és egyházát, aki mellett gusztustalan, aljas módon soha nem álltak ki! Orbán évek óta próbálja ellehetetleníteni, akár törvénytelenül is, ehhez asszisztál a többi egyház. Hol van az általuk annyira hangoztatott ökumené?!
Nos, hát kedves hitoktatók, egyházi iskolákban tanítók, köpjétek szembe bátran kollégáitokat! Nézzetek a korszerű oktatásért, a jövőnkért, jövőjükért, tanáraikért(!) tüntető diákok szemébe, ha mertek! Mit fogtok tanítani nekik a tisztességről, az egymás melletti bátor kiállásról? Csak azt ne gondoljátok, hogy tekintélyvesztés nélkül megúszhatjátok! A megalkuvásnak is van ára! Márpedig tudhatjátok, megszégyenülten, tekintély nélkül állni ki a katedrára nem áldásos tevékenység. Azt se gondoljátok, hogy legközelebb nem belétek fognak rúgni! Az ilyenekbe, törvényszerűen, mindig belerúgnak!
Milyen példát hoztok majd fel történelemórán az "Oszd meg és uralkodj" elvre, és milyen szájízzel?
Végezetül egy figyelmeztetés:
Ne akarjátok ti is bizonyítani, hogy a hit és a gerinc összeférhetetlen!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6017988768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HaD 2022.11.28. 15:32:53

dehogy is !!!..ez csak egy oldalhajtása az agitprop osztály ténykedésének...a keresztyén köntös hímezgetése elfedi a bibsik valódi "játszmáját",mondjuk az se túl bonyi ... sima egyszerü szofisztikus trükk. ..a ha valami nem jó akkor ott egy másik ami szintén nem jó de máshogy....még szarabb:)....a jelen világban a bibsik arra játszanak h a denokrációból hülyét csinálnak és ha nem tetszik akkor mondjárt ott kandikál az autokrata majd még jobb ha a terror rendszer...most ép az autokráta mocskokat kínálják alternatívaként a hülye gojoknak. Aztán mikor nem tetszik a demokrácia(kiherélt változata) akkor nesztek orbán majd a következö fokozatban putyin és tsai...ott aztán lesz nektek rend ...erre füzik fel a primitiv kis játszmáikat kizárólag de ez ügyben teljes fronton és legapróbb részletekig ...ügyes khon bácsi

HaD 2022.11.28. 15:34:56

a demokrácia helyre tétele helyett hazug tolvaj és hatalommal visszaélö banda tetszeleg a népnemzeti mezben....olcsó játék hülyegyerekeknek.

HaD 2022.11.28. 16:45:40

..annyit még ehhez a szösszenethez hogy a büsszeli zs-t összekötni a tanárok fizujával költségvetési csalás szagú...ui. az egyik egyszeri bevétel míg a tancsiknka évröl évre csengetni kell majdan az emelt fizut...ha egy költségvetés egyszeri bevételböl akar tartós kiadást fedezni az a hitelezök megtévesztése ....monnyuk ezt azoknak kellne számon kérni egyrészt akik maguk a hitelezök(jelen esteben az un lakossági megtakarítások oldala-MNB- illetve az un álellenzeéknek. Ez utóbbi az ál szócska miatt ab ovo nem fog megtörténni...a lakossági megtakarítások mint államot finanszírozó tétel pedig önmagukban egy ner-es banda pénzmosodája ...mindig oda teszik a lenyúlt zs-t ahol jobban fijadzik...ha a "fantasztikus" 5 %-os hozam már kevés akkor a haverok kidobnak egy 10%-os hozamot az adófizetök(ejus adófizetök is!!!) pénzén ahova hama hama átcuccolják a zs-t a haverok...ha a 10 is kevés akkor löegyen 18...fizetik majd az ejus zs-böl meg a mi zsebünkböl ...ha már az un költségvetés egyre kevesebbet kíván költenei az adóinkból a szoc ellátásra..ja és a tanárokra :):)
süti beállítások módosítása