Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szurkoljatok!

2022. július 03. 07:53 - Szürkenyúl

Munka van aranyoskáim! Szurkolnunk kell! Erdő Péternek, hogy ő lehessen az első Fideszes pápa. Ez elég magasztos feladat, ugye, drága nyulacskáim? Sőt, most nem elég szurkolni, dicsérni is kell!vikiappa.jpg


Annak idején, még dolgoztam, egy okos vezető azt mondta, akitől meg akarunk szabadulni azt agyba-főbe kell dicsérni, hátha valaki elviszi. Ez az egyik ok, mert lássuk be, elég sok rosszat tett országunkkal az általa is (félre)vezetett katolikus egyház! Épp ideje lenne tőle megszabadulni. Na, jó, tudom én, vannak még hozzá hasonló főpapok éppen elegen, de nincs mit tenni, csak egy pápa van. (még szerencse, ha többen lennének biztos összevesznének, ráadásul el is kéne őket tartani!) A többit máshogy kell leépíteni!
Remélem figyeltetek drágáim! Mióta a Fidesz krémje, vagy a hája, vagy zsírja, nem tudom, úgy néznek ki, betette mocskos lábát a templomokba, már alig járnak az emberek oda, pedig már az egerek is átálltak a Fidesz oldalára, hátha leesik nekik valami. Tanulékonyak azok az egerek, biztos kifigyelték a papokat, hogy lehet könnyedén, munka nélkül előnyökhöz jutni.
Tudom én ám, mire megy ki a játék! Tudom is! Kételkedtek bennem, ugye? Mert én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de akkor is tudom! Azért akarják Erdőt előre küldeni a Vatikánba, hogy azt is lezüllessze, hogy aztán majd valamelyik stróman olcsóé meg tudja venni.
Ez csak az egyik ok, a másik legalább annyira fontos! Akár hiszitek, akár nem, készítik a helyet a trottyosnak! Tudjátok, már többször is volt ott körülnézni, egyszer még a pereputtyát is elvitte. Mivel itthon senki nem akarja megkoronázni, kinézte magának a Vatikáni trónt! Figyeltem, vele volt a Semmilyen is, vigyorgott is nyálcsorgatva hevesen, ami sose jelent jót! Nagyon vehemens a trottyos, ha valamit a fejébe vesz azt meg is szerzi! Jobb, ha vigyáz Ferenc pápa, már a Bayer Zsóti is a szájára vette! Nem sok van neki hátra, hamarosan mennie kell. Javaslom, kezdje el pakolni a betyárbútort, mert ezek a Fideszes fiúk nem viccelnek! Eddig már volt VIII Orbán pápa, ha nem vigyáznak meg lesz a IX. is!
Drága nyulacskáim, nem tudom, hogy vagytok vele, én szurkolok Erdőnek, és a trottyosnak is! Hátha a Vatikánban kevesebb kárt csinálnak, legalábbis nekünk, magyaroknak. Egyébként, nem vagyok irigy, felőlem a trottyost akár szentté is avathatják, minél hamarabb, annál jobb!
Ez a nagy büdös helyzet drágáim. Ezért írtam az elején: szurkoljatok!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6917873657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.07.03. 09:13:31

Kb. tökmindegy ki a pápa, a római katolikus egyháznak kb. annyi hatalma van mint a köztársasági elnöknek. A mindenkori pápa is mondhat időnként egy-egy ordas baromságot, de ezen túl nincs neki nagy jelentősége. Amúgy is, ma már PC van úgy hogy jó eséllyel valami makimajmot fognak megválasztani a dzsungelből.

Lehetnék én is 2022.07.04. 10:22:33

Nyuszi! Szerinted Orbán katolikus?
Szerintem nem.
A címlapképed meg nem provokatív, hanem undorító.
Szar ügy, amikor a gyűlölködés lebontja az IQ-t.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2022.07.04. 10:46:06

@Lehetnék én is: Lebecsülted apádat! Nem szép dolog! Ventilátoros köpönyege ezt a problémát simán legyőzi!

Lehetnék én is 2022.07.04. 13:03:31

@Szürkenyúl: értem én, hogy Viktornak az a fontos, hogy úgy pörögjön, ahogy te gondolod. De mi van, ha tévedsz?
Amúgy Erdős Péterről, vagy Orbánról akartál írni, mert útközben elfelejtetted, vagy csak összecsúsztak a fejedben a dolgok (gondolatoknak nem nevezném)?
süti beállítások módosítása