Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Felmondok

2021. december 10. 13:38 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Üdvözöllek Benneteket a bűnözők országában! Nem a levegőbe beszélek! Most már bizonyíték is van rá, hogy ilyen országban élünk!volner.jpg


Zacskós Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára bizonyítottan hivatali vesztegetés bűntettet valósított meg, de mivel lemondott hivataláról, jár neki 4 millió forint végkielégítés. Értitek? Én nem! Kíváncsi lennék rá, akkor is kaphatott volna, ha nem mond le, vagy nem fogadják el lemondását, hanem felfüggesztik, vagy kirúgják? Bele sem merek gondolni, hogy igen, bár bűnözők országában ez is lehetséges!
Elfogadhatatlan, hogy ilyen megtörténhet! Ne jöjjön senki azzal, hogy ilyen a törvény, jár neki a végkielégítés, mert ez nem lehet igaz, vagy ha mégis, akkor azt is elővenném, aki ilyen rendeletet hozott, engedélyezett!
Menjünk tovább, az legalább akkora bűn, hogy Áder Golyóstoll János elfogadta lemondását, mint az, hogy korrupt gazember! Lépjünk még egyet, előre, ez most úgyis divat. Magyarország előre megy. Megjegyzem, ez is bűn! Ezen az úton nem kéne! Nyilván felettese, az igazságügyminiszter indítványozta felmondása elfogadását.
Itt a baj drága nyulacskáim! Fejétől büdösödik a hal! Az igazságügyminiszter fejétől!
Senkinek nem jutott eszébe, hogy nem kéne elfogadni, ezáltal jogosulttá tenni a meg nem érdemelt végkielégítésre.
Ezek után várom, hogy mondjon le Varga Judit is! Ja, és azt is várom, hogy ne fogadják el lemondását, hanem rúgják ki, mert egy komoly jogállamban megengedhetetlen, hogy pont az igazságügyminisztériumban történhessem meg ilyen botrány!
Akit még a Polt is hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekménnyel gyanúsít, az csak bűnöző lehet! Mind ezek után lépjünk még egyet szigorúan előre! Itt van még a drága jó mentelmi jog. Ez a mi zacskós emberünk erről bezzeg nem mondott le, Poltnak kellett indítványozni a Bajusznál. Szépen nézünk ki! Erre már nem is mondok semmit!
Hát, aranyos drága nyulacskáim, itt tartunk.
Bűnözőké a jövő, és Magyarország ezen az úton megy előre!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4916780224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.12.10. 14:23:34

Ha bárhol a világon ilyen történik, az a minimum hogy az illetõ lemond. És a felettese elfogadja a lemondását. Mert ha nem fogadná el, akkor az azt jelentené, hogy az illetõ a korrupciós vádak ellenére is a hivatalában maradhat, a dolog rendben van. Tényleg ezt szeretnéd?

A végkielégítés már másik, ettõl független kérdés. Az hogy jár vagy nem jár jogászok dolga eldönteni a szerzõdés ismeretében - gondolom olyan pont nemigen van benne, hogy és korrupciós vádak miatti lemondás esetén a végkielégítés jár, de nyilván van olyan jogi forma ami alapján mégis. És azt is valószínûnek tartom, hogy kb. ugyanaz a munkaszerzõdése volt a csávónak ami az összes elõdjének kb. a gengszterváltás óta. Azt esetleg elõ lehet venni aki a szerzõdést írta, és esetleg a bíróság dönthet ennek a visszafizetésérõl - vagy nem, nem vagyok jogász hogy ezt innen eldöntsem.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.12.10. 14:38:57

@midnight coder: Nem olvastad el figyelmesen! Az rendben van, hogy lemond, de mi van, ha nem fogadják el, HANEM bűncselekményre való hivatkozással kirúgják...? Megtehették volna? Biztos! és akkor más lett volna a tényállás!

midnight coder 2021.12.10. 15:48:55

@Szürkenyúl: Ahhoz azért szerintem valami jogerõs bírósági ítélet is kellene. Az, hogy nyomoznak utánad még nem jogalap.

evilwolf 2021.12.10. 17:12:49

Hová mész te kis nyulacska? Az erdőbe? odahát jövőre igazán
Gyorsan meglett az utód, a Jépássy Jóbejt. Volt már ő ilyen, a Trócsányi alatt.
Most megint van, jövőre meg jön Áder helyére a Trócsányi. Állítólag.
Lesz itt megint felvetve a zújságírókanak, az ellenzékieknek, a maradéknak, hogy mielőtt ír, hugyozzon vizeletmintát.
s miegymás
Ha maradnak, sokkal rosszabb világ gyün.
A V4-be csatlakozik még kimdzsoni is.
----------
Magyarország előre megy.
Bár úgy lenne, de a FOLYTATJUK van.
Folytatják a kommunizmust. Na nem a Kádárit, a rákosit. Mondták anno, lesz még itt padlássöprés.
A ratkó-kölkök immár orbánpulyák lettek, a következő a padlás lesz.
Nem a rock változat, hanem a dark metál.
----
mentelmi jog
Már többször el lett magyarázva, arról nem lehet lemondani, szavazni kell róla. Hivatalos.
A lemondás csak gesztus. Az ügy előtte, gesztustalanság.

Rodney_2 2021.12.10. 22:41:30

@Szürkenyúl: Jogállamiság. Azt hogy Völner bűnös-e, a bíróság fogja eldönteni. Addig van az ártatlanság vélelme.

0dzsud0 2021.12.10. 23:56:07

@midnight coder: Hagyjad, eddig terjed szürkenyuszi jogérzéke. :)

Randy Marsch 2021.12.11. 12:58:23

@Szürkenyúl: mert a bíróság már meghozta az ítéletet? (nem a ballibsi szavazók bíróságára vagyok kíváncsi). ha meg nem fogadják el a lemondását akkor meg azon menne a hiszti

a nagy hohohorgász 2021.12.11. 15:35:38

@a nagy hohohorgász: amúgy azt hozzá tenném hogy qurcsany nem csak azt ismerte be hogy ő hazudott hanem a maszop szadesz is és az unió is!!!
süti beállítások módosítása