Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A beszélő krumpli

2021. április 02. 08:44 - Szürkenyúl

Szervusztok aranyos drága nyulacskáim! Nem tudom hogyan gondoljátok, de higgyétek el, nem könnyű Szürkenyúl eszén túljárni! Átlátok én nem csak a szitán, de még ezeknek a fidesznyákoknak a fejébe is belelátok. Én mondom nektek, nem nagy élmény. Ami sok ganéj, mocsok van odabenn, az minden csak nem látványosság! Titkolóznak állandóan, de most is lebuktak!k-5_1.jpg


Néhány napja a trottyos és bandája Üzbegisztánban járt, rokonlátogatáson. Nekem rögtön gyanús volt drága nyulacskáim! Ki is derült a turpisság elég hamar. Ahogy kiértek, először a két diktátor jól agyondicsérte egymást, majd azonnal felavatták az Üzbég–Magyar Burgonyakutató Központot. Tudom én, hogy mit akarnak ezek kutatni, mit akarnak feltalálni. Szemük nem áll jól! Tuti, hogy választási krumplit akarnak kifejleszteni! Már csak azt nem látom pontosan, milyen is lesz az ő krumplijuk. Tippjeim azért vannak. Az biztos, hogy narancssárga lesz, és választások előtt fog érni, de ez még mind semmi. Gyanítom saját magukra fog hasonlítani. Le lesz butítva, programozható lesz, hazudni is fog tudni, és csak Fideszes propagandát terjeszt majd.
Beszélő disznók már elárasztották az országot, a jövő a beszélő krumpliké! Kicsit félek, mert legalább olyan szaporák, mint a disznók, de remélem ezeknek nem kell palota, nem fognak a várba költözni.
Nem gondolom, hogy a nemesítők túl nagy fába, akarom mondani krumpliba vágták szerszámaikat. A krumplik már most is nagyban hasonlítanak fejlesztőikre. Jól bírják a szállítást, lehet őket szállítani repülőn, helikopteren, de még jachton is. Némelyik krumplinak már most pont annyi esze van, mint egy miniszternek, vagy egy zsák államtitkárnak.
Írni, olvasni még nem tudnak, de az nem is fontos, az ukrán szavazók sem tudnak, mégis szavazhatnak a Fideszre, szavazhatnak a sorsunkról.
Most kezdem érteni miért mondta a trottyos, hogy a kipcsakok és a türkök is rokonaink. Ugye kezd világosodni, nyulacskáim? Ezek szerint a türk krumplik is rokonaink. Ahogy a sietséget elnézem, és számításba veszem a közelgő választásokat, hamarosan önálló szavazati joggal fognak rendelkezni. Gondoljatok bele, egy lepusztult házba akár több ezret is be lehet jelenteni. De akár levélben is szavazhatnak. Ne csodálkozzatok! Miért ne tehetnék, ha erdélyi halottak is szavazhattak a Fideszre, ők is megtehetik. Én már semmin nem csodálkozom. Ha nem figyelünk oda, előbb-utóbb választhatók is lesznek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8716487784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása