Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Rosta

2021. március 03. 16:08 - Szürkenyúl

Arany drága nyulacskáim! Olvasom, hogy páros lábbal kilépett a Fidesz a Néppártból. Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy kirúgták, mint a macskát, nagy és fontos dolgát végezni.
Vírus ide, vírus oda, már a baj sem jár egyedül! Ráadásul a rosta sem a régi! Még az is a Fidesz ellen szegődött. Még a dagadt trottyos is kiesett rajta, széles libernyákcipelő hátával együtt, pedig kapaszkodott ám bőszen.rosta.jpg


Először az ereszcsatornánál mondta fel a szolgálatot, igaz, nem is arra lett kitalálva, hogy lecsúszott melegeket fogdosson. Aztán meg a Tompika zúgott ki rajta, mert alulméretes volt, mármint a Tompika. Persze régóta érett már ez, eddig is csak kétségbeesetten kapaszkodtak, kinek mennyi keze volt szabadon, annyival. Nem volt egyszerű mutatvány ez sem! Egyrészt enyves kézzel nem könnyű, pláne, hogy közben tuszkolják is a szerencsétleneket lefelé. Ja, és közben legalább az egyik csórelónak szabadon kell lennie, mert a lopást nem lehet abbahagyni, még szabadságharc közben sem! Aztán meg zsebrebaszott kézzel sem egyszerű, miközben tücsköt-bogarat kiabál az illető saját családjára. Nem is értem, az álmoskönyv szerint nem jó ómen azt a bakancsot köpködni, amelyik ki akar rúgni.
Nem azért mondom, de eddig sem sok vizet zavartak, illetve azt a keveset is csak zavarták!
Eddig is csak hivatalos lesők voltak! Ahogy annak idején, még az átkosban nevezték azokat, akik meghívó nélkül mentek lagziba. Joguk volt lesni, és hallgatni! Esetleg fütyülni, tapsolni!
Az is lehet, én látom rosszul, közben meg a felfüggesztve kapaszkodás világbajnokai voltak.
Most aztán lehet megint világraszóló fényes győzelemről papolni. Már látom is magam előtt a sok gerinctelen bértollnokot, ahogy táplálják a híveiket a győzelem ízével. Az még kérdés, hogy a nyálcsorgató háziállatvadász mit lép. Az egy szál képviselőjével tovább gyengíti-e a néppártot, vagy szolidaritásból követi a trottyost? Nem oszt nem szoroz, annyit ér csak, mint halottnak a puszi!
Hát, itt tartunk drága testvérkéim. Ne feledjétek! A kenyér nem lett olcsóbb, és a bandát továbbra is nekünk kell etetni, eltartani. A Bahamákon sem olcsó az élet.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már csak a börtönben szeretném őket eltartani!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7616449120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.03.04. 08:41:23

És egészen pontosan mit veszítettek ezzel Orbánék? És mit nyert a Néppárt? Na, ez nem derült ki a postból. Ez amúgy szerintem egyébként is 1-2 év múlva látszik majd.

Orbánék börtönbe küldésével teljesen egyetértek, de csak egy feltétel esetén:
Velük megy mindenki aki a spontán privatizáció óta nagy tételben köztpénzt lopott. Igen, kell egy törvény ami a közpénz lopását ugyanúgy el nem évülõ bûncselekménnyé nyilvánítja mint az emberiség ellenes bûncselekményeket, és értékarányosan büntessen, azaz ha valaki Pl. ellopott 100 millió forintot az soha ne jöhessen ki jó magaviselet esetén sem. A milliárdos lopásokról nem is beszélve. De gyanítom, hogy ez egyik, Orbánt leváltó párt programjában sem lesz benne. Elvégre õk is lopni mennek...

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.03.04. 08:49:07

@midnight coder: A második bekezdéssel teljesen egyetértek, kivéve az utolsó mondatot. Ezt még nem tudhatjuk, bár van rá esély. :( Ne legyen igazad!

midnight coder 2021.03.04. 12:54:31

@Szürkenyúl: Nézd, ha benne lesz a programjukban amit írtam, akkor elhiszem hogy nem lopni mennek. De nem lesz benne.
süti beállítások módosítása